Returning 2.0 708905 1769

Ankieta

Która gildia powinna zostać najbardziej rozbudowana?

Paladyni
81 (16.2%)
Magowie Ognia
28 (5.6%)
Magowie Wody
27 (5.4%)
Guru
28 (5.6%)
Strażnicy świątynni
43 (8.6%)
Łowcy Smoków
58 (11.6%)
Nekromanci
102 (20.4%)
Bandyci (być może jako gildia)
53 (10.6%)
Najemnicy orków (być może jako gildia)
80 (16%)

Głosów w sumie: 500

O temacie

Autor panzpis

Zaczęty 26.11.2013 roku

Wyświetleń 708905

Odpowiedzi 1769

Bal-Sagoth

Bal-Sagoth

Użytkownicy
Kosmicyzm
posty89
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Kosmicyzm
2 wersja jeszcze śmieszniejsza :D Radex ależ się droczysz z Simenem a widać, że to dobry i uczciwy człowiek.

J. R. R. Tolkien
C. S. Lewis
Owen Barfield
Robert E. Howard

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Moim zdaniem nie powinno być czegoś takiego jak skrypty na wyłączność... Mogło przynajmniej otrzymać je parę osób.
Racja ale skoro twórca moda nie chce by skrypty były masowo rozpowszechniane to ja szanuję jego decyzję zwłaszcza że miałyby one zostać wykorzystane do celów własnych. Ogólnie liczę na to że do rosyjskiej premiery zdążę wyrobić się z przetłumaczeniem przedmiotów i wtedy zastanowię się co dalej wtedy już każdy sam będzie mógł sobie je wtedy chyba wyciągnąć do celów własnych bo nie wyczytałem nigdzie że będą one w jakiś sposób zablokowane

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Returning 2.0
#1662 2015-10-20, 09:10(Ostatnia zmiana: 2015-10-20, 09:19)
Radex powiedzial ze bedzie robic spolszczenie, to trzeba mu zaufac ze zrobi. Naprawde kurwa tak ciezko to zrobic? A nie tylko kurwa Polaczki hejtuja i wyzywaja, czlowiek czlowiekowi wilkiem.m

Radex a nie mozesz po prostu skopiowac same dialogi zeby tlumaczyli?

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Same dialogi mogę wysłać póki co ja zamierzam spolszczyć itemy do premiery wersji rosyjskiej a co dalej czas pokaże : )

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Ale wy się żrecie o te skrypty :V Gorzej jak dzieci poważnie wam mówię. :D

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zróbie sobie temat, w którym będziecie się kłócić. Jakby ktoś usuną ten  zbędny spam, wielu by się ucieszyło, bo człowiek wchodzi z nadzieją na jakiś fajny post o returningu, a tu tylko gównoburza. 

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders

radex115544
The Modders

Returning 2.0
#1666 2015-10-20, 15:08(Ostatnia zmiana: 2015-10-20, 15:44)
Dialogi wysłane możesz się już zająć spolszczaniem : ) Ja natomiast zaczynam powoli tłumaczyć itemki ;)
Spoiler
gothicman:

Tylko tyle?   15:08
haha   
zabawne   
a gdzie są itemy? pliki postaci itd?   
Ja:

dialogi ;v chciałeś tłumaczyć więc proszę bardzo   15:13
nie bądź zachłanny    
gothicman:

Ty chyba jesteś niepoważny   15:13
nie będę zaczynał spolszczenia bez skryptów pełnych   
Ja:

to są pełne dialogi ; )    15:14
gothicman:

ja przetłumacze dialogi   15:14
Ja:

to jest główne w tłumaczeniu
   15:14
gothicman:

a nie dasz mi plików reszty   15:14
i co?   
będę w pupie   
poślij mi pelne skrypty   
to moze Cię wezmę na tłumacza ; D   
Ja:

Nie jesteś zabawny ;v chciałeś tłumaczyć to tłumacz jak przetłumaczysz dialogi to ci i resztę będę mógł wysłać
   15:15
gothicman:

poślij mi całość   15:15
nie biorę kota w worku   
a posiadanie części skryptów   
jest czymś takim
nie bądź taki radex    15:18
no weź ;x   
jak mi poślesz foldery items i story w całości   15:29
to wezmę się za tłumaczenie   
wydaje mi się to uczciwe, bo i tak nie będę miał dostępu do nowinek technicznych   
Podesłałem mu wszystkie dialogi jak widać nie jest nimi zainteresowany. W każdym razie dialogi wysłane więc uważam problem za rozwiązany innych rzeczy nie wysyłam chyba że po premierze rosyjskiej wersji : )

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Może niech radex udostępni skrypty dialogów na jakimś serwerze do pobrania . Założy się nowy temat gdzie osoby które coś przetłumaczyły będą wrzucać do sprawdzenia. 

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Może niech radex udostępni skrypty dialogów na jakimś serwerze do pobrania . Założy się nowy temat gdzie osoby które coś przetłumaczyły będą wrzucać do sprawdzenia.
Można tak zrobić tylko wrzucałbym po kilka postaci nie od razu całość : ) chyba że po pewnym czasie zauważyłbym że tłumaczenie idzie dość szybko

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Gothicman jak juz dostales chociaz te czesc i naprawde chcesz byc uczciwym to przetlumacz to co masz, bo teraz cos krecisz, chcesz te skrypty w calosci a nie je tlumaczyc.

Jesteś jak uchodzcy, oni też dostają, wode i jedzenie i towszystko wyrzucają :lol2:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Gothicman jak juz dostales chociaz te czesc i naprawde chcesz byc uczciwym to przetlumacz to co masz, bo teraz cos krecisz, chcesz te skrypty w calosci a nie je tlumaczyc.

Jesteś jak uchodzcy, oni też dostają, wode i jedzenie i towszystko wyrzucają
Nie chcę całych skryptów, wystarczy jak dostanę w komplecie foldery Story i Items. Żadnych nowinek technicznych w tym nie będzie, a i będę miał pewność, że Radex nie zrobi nagle czegoś głupiego.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Szczerze radex mógłby mu dać ten plik items bo i tak tam pewnie nie ma nic ciekawego.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ale pierdolisz Simen. Weź kurwa już nie kombinuj, jak nie chcesz się za to brać, to nie bierz.  :ok:

@Simen  To przestań robić z niczego, gówno.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Jesteś ostatnią osobą, która ma w tym temacie coś ciekawego do powiedzenia, więc zamilcz.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Nie chcę całych skryptów, wystarczy jak dostanę w komplecie foldery Story i Items. Żadnych nowinek technicznych w tym nie będzie, a i będę miał pewność, że Radex nie zrobi nagle czegoś głupiego.
Masz dialogi to tłumacz w czym masz problem? ;d za mało masz tam roboty? Dialogi to ~ 90% spolszczenia więc jak spolszczysz dialogi i zauważę że się postarałeś to z wielką chęcią przekażę ci resztę. W story znajduję się dużo nowości więc nie i nie ma takiej opcji.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No to będziemy czekać na spolszczenie parę lat, bo Radex spolszczenia nie zrobi.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
No to będziemy czekać na spolszczenie parę lat, bo Radex spolszczenia nie zrobi.
Za to spolszczę itemy :3 Masz dialogi więc teraz sam możesz się tym zająć : )

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Dobra, jako że jestem rozsądnym człowiekiem, zajmę się nadzorem tłumaczenia. Prosiłbym ludzi, żeby się do mnie zgłaszali na PW. 

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
@radex115544  w pliku Story są zapewne nowości ale i tak by gothic nie ruszył ponieważ zapewne nie masz animacji które są nowe więc by Problemy wyskakiwały. Co do spolszczenia Simen jestem pewien że szybko zbierzesz ludzi do tego wydarzenia :). Po 2 w  100% jestem pewny że skrypty robione Ikariusem są w innych plikach tylko zaskryptowane w Startup.d(jezeli się mylę proszę o poprawkę). I tak Story to ok 95% spolszczenia później jest Items oraz inne pliki jak Text.d Menu itd itp.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Moim zdaniem nie powinno być czegoś takiego jak skrypty na wyłączność... Mogło przynajmniej otrzymać je parę osób.
Tak i niech kurwa robi 5 osób spolszczenia. Bezsens.

Oczywiście skoro twórca uznał Radexa za godnego zaufania, to też mógł np. znaleźć 2-3 takie osoby, albo udostępnić same dialogi, aby nie było akcji jakie są teraz. Bo widzimy jaka jest sytuacja. Ale oczywiście Mac Dun - jak to ma w zwyczaju - musiał pierdolnąć coś idiotycznego i przy okazji dołozyć wulgaryzm. Ty przecież i tak nie zagrasz w Returninga  :lol2: Widzę, że nie można wyrazić swojego zdania normalnie - żeby jakiś idiota się o coś nie przyjebał.

Racja ale skoro twórca moda nie chce by skrypty były masowo rozpowszechniane to ja szanuję jego decyzję zwłaszcza że miałyby one zostać wykorzystane do celów własnych. Ogólnie liczę na to że do rosyjskiej premiery zdążę wyrobić się z przetłumaczeniem przedmiotów i wtedy zastanowię się co dalej wtedy już każdy sam będzie mógł sobie je wtedy chyba wyciągnąć do celów własnych bo nie wyczytałem nigdzie że będą one w jakiś sposób zablokowane

Oczywiście ja ciebie nie atakowałem. Nie wiem, jaka jest sprawa i powiem szczerze - nie interesuje mnie to, bo nie będę osądzał na podstawie kilku wpisów na forum. Mam nadzieję tylko, że zostanie to jakoś ogarnięte w cywilizowany sposób.

0 użytkowników
Do góry