Ze względu na to, jak bardzo jestem uczciwym człowiekiem chciałem wszystkich tutaj powiadomić na temat postawy Radexa do spolszczenia. Pisząc z nim na GG, widzę że jest to osoba, która nie zrobi tego spolszczenia i nie zachowuje się w żaden sposób jak osoba, która miałaby być odpowiedzialna za to. Od razu piszę: Spolszczenie nawet nie ruszyło, a Radex ciągle wywala kolejnych członków ekipy translatorskich, stwierdzając że byli "podejrzani" poprzez zadawanie "dziwnych pytań" czy jakoś tak. Powyrzucał też parę osób, które chciały robić spolszczenie translatorem (na tej zasadzie, by potem korygowali bełkot z translatora, a nie czysty translator). Osobiście uważam, że Radex tylko przetrzymuje skrypty, gdy ktoś poważniejszy mógłby się tym zająć.
Btw. osobiście po otrzymaniu skryptów Trazege chciałem szukać osób chętnych do spolszczania moda, a także udostępnić skrypty z moda na zasadzie open-source. Przyznaję się bez bicia, bo Radex mi groził na GG że coś o tym napisze jak ja napisze co myślę o jego spolszczeniu