Returning 2.0 729037 1769

Ankieta

Która gildia powinna zostać najbardziej rozbudowana?

Paladyni
81 (16.2%)
Magowie Ognia
28 (5.6%)
Magowie Wody
27 (5.4%)
Guru
28 (5.6%)
Strażnicy świątynni
43 (8.6%)
Łowcy Smoków
58 (11.6%)
Nekromanci
102 (20.4%)
Bandyci (być może jako gildia)
53 (10.6%)
Najemnicy orków (być może jako gildia)
80 (16%)

Głosów w sumie: 500

O temacie

Autor panzpis

Zaczęty 26.11.2013 roku

Wyświetleń 729037

Odpowiedzi 1769

Krętacz

Krętacz

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Serio?? ja tam nie widzę różnicy :|

kubavc

kubavc

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja chciałbym aby ,,ulepszyli'' runy guru które są po prostu słabe.... Jedynie 1,2 i 6 Krąg może uchodzą.... Ale co z 3 kręgiem? Jestem w połowie gry i nie mogę zabić potworka bo za mały dmg mam. XD

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Po co?
W Returningu dla guru wystarczyła Włócznia Śniącego z 1 kregu , której moc wzrastała wraz ze zwiększeniem energii magicznej gracza.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Tylko wiesz, używanie ciągle tej samej runy jest strasznie nudnie  :hmmm:

Krętacz

Krętacz

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Fajnym pomysłem byłoby stworzenie dodatkowego wątku dla Opiekunów, w którym pomagamy im roz****rzyć wszechświat, tak by nie musieć z nimi walczyć w 7 rozdziale. Ciekawie by to wyglądało co nie? :)

Post połączony: 2014-09-24, 08:02
Oczywiście jako opcjonalny :)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nikogo nie interesuja Wasze pomysly i nikt ich do moda nie doda... 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Krętacz

Krętacz

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nikogo nie interesuja Wasze pomysly i nikt ich do moda nie doda...

Ja wiem. Mówię tylko, że byłby to fajny pomysł; dla tych, którzy chcieliby totalnej zagłady :D

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Dwa nowe screeny:

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Zajebiste ekwipunek jak w G1 wiesz kiedy ma być premiera RU? trza pograć w rosyjską wersję ; d

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Zajebiste ekwipunek jak w G1 wiesz kiedy ma być premiera RU? trza pograć w rosyjską wersję ; d
Powinna wyjść do końca roku.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Zajebiste. Cieszy mnie to, że jednak zdecydowali się coś zrobić z ekranem ekwipunku.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Namiot

Returning 2.0
#851 2014-10-09, 09:26(Ostatnia zmiana: 2014-10-09, 09:46)
Napiszę coś od siebie co może dać do myślenia w kwestii nowych gildii,zadań itp. Noc Kruka, grając kolejna raz w Gothica zacząłem się zastanawiać, gdzie jets ta Noc. Otóż w dodatku mamy dobry wstęp(,Wodny Krąg,porwania i odnalezienie Dextera) później rozwinięcie(Jarkendar i pogoń za Krukiem), a gdzie zakończenie? Brak! Idziemy tylko walnąć byłego magnata w łeb i koniec. Błogosławiony będzie ten kto ukończy NK i przerzuci Kruka może nawet do 5 rozdziału.

Kolejna bania twórców to zabójstwo Lothara, a dokładniej chodzi mi o wrobienie Beneta. Ciekawe po co Benet poszedł do miasta? Uzupełnić zapasy dla chlopaków? Przecież Onar wykarmiał wszystkich, więc ci niczego niepotrzebowali. Elena w I i III rozdziale mówi, że nikt od dawna z farmy nie był w mieście. PB się pyknęło po prostu w scenariuszu.

Nowa gildie? Dajcie spokój,pisanie tekstów pod ogół jest. "Hej Ty, kim jesteś; Głąbie kapuściany nie widzisz, że mam szatę arcymistrza maga ognia na sobie?" Lepiej doszlifować zadania i warunek if dla tego co już jest. Duży nacisk na dialogi bym tutaj położył i te szczegółowość w nich bo czymże jest Gothic bez dobrych dialogów. Tu wam odpowiedzi udzieli słynny generał Myrtany.

Lee - Gównem.

Co do Bractwa to skupiłbym się tutaj na filozofii i ideałach takie jakie przekazał im Śniący.Kontunuując to oczywiście bez Śniącego. Chodzi mi tutaj o te pozytywne aspekty(honor,odwaga,sprawiedliwość to przecież Śniący przekazał Y'Berionowi, a później zsyłał w wizjach).Coś podobnego można by zastosować u paladynów tyle, że charakterystyczne dla nich. Oczywiście wątpię żeby to ujrzało światło dzienne w dużej mierze bo trzeba zrobić gildie najemników orków. Ciekawe czy wodzowie orków będą niewyedukowanymi matołami i nie rozpoznają w Bezimiennym bohatera orków,który wygnał Śniącego.Pewnie nie bo PB skutecznie Świętego Nieprzyjaciela zamieniło na brudnego wybrańca bogów.Znowu pyknęli się w scenariuszu?Ktoś mówi, że Returning idzie w stronę Risena ja mówię, że idzie w kierunku tego chłamu jakim jest Gothic 3.

Pełno gildii, a do żadnej nie należysz praktycznie - nie czuć klimatu przynależności. Właściwie to nosisz tylko stroje dla poszczególnej frakcji i masz kilka zadań na krzyż.Fakt w Bractwie jak grałem w Returna było parę warunków if guild, ale tylko parę. Wiem, ze to jest dość trudne i żmudne dlatego też wolałbym w Returnie i innym tego typu modzie mniejsza ilość gildii, a bardziej dopracowanych. Nie będzie też żadną hańbą pisanie na forum, że nie warto grać paladynem bo nie mają warunków if i świat nie postrzega nas jak wojownika Innosa tylko jak jakiegoś przechodnia.

PS.

A niech tylko któraś ***da skasuje wytrzymałość to się do niej przejadę.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nowe zdjęcia:
zapodaj.net/7f509542d7599.jpg.html
zapodaj.net/b6559b34e41e9.jpg.html
zapodaj.net/a6a9771e7c7c6.jpg.html
zapodaj.net/c63cf57f77369.jpg.html
zapodaj.net/fb95e0ab40ece.jpg.html

revynar

revynar

Użytkownicy
posty120
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na kiedy planowana jest premiera???

Procesor: Intel Core i5-4690k
Karta graficzna: Asus GeForce GTX 980 Strix
RAM: 8GB (do użytku 7,91)
System: Windows 10

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders

Krętacz

Krętacz

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pewien pomysł. Któryś z nas powinien zgłosić się do Trazege jako tester, by ten udostępnił nam po kolei moda, oraz by informował nas na bieżąco. Najlepiej żeby był to doświadczony tester, który zna dobrze rosyjski. Najlepiej taki pokroju Tizgara :P 

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2155
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
DS robi spolszczenie Returna..

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Robi czy zrobi? Jedynie widziałem wzmiankę na ich stronie o tym, że planują zrobić.

Krętacz

Krętacz

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Krętacz

Returning 2.0
#858 2014-10-14, 16:45(Ostatnia zmiana: 2014-10-14, 16:59)
Mają się wziąść do pracy już od otwartych beta testów. Jednak jeśli ruscy będą coś co chwilę zmieniać, to prace mogą się dłużyć. Przy dobrych wiatrach powinniśmy mieć spolszczenie jakoś miesiąc po premierze finałowej wersji.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Pokroju mnie chłopie sam szukam takich osób, a jak juz sa bo jest tu ich troche to są zajęci, nauka, szkoła albo praca, to ostanie to nawet idze zrozumiec :P

Ja perfect znam rosyjski
Spasiba i to by było na tyle mojego perfect rosyjskiego

DS robi i to jest największy problem jaki spotyka Returna 2.0

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry