Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1487869 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1487869

Odpowiedzi 3149

vilkumen

vilkumen

Użytkownicy
posty94
Propsy11
Profesjabrak
  • Zbanowany
Nie da się w to grać na najnowszym patchu, tak nasi kochani Polscy moderzy zrobili, W R2 poziom średni jest idealnie zrobiony, tu natomiast w najlepszej zbroi i 1000HP plus 400 siły pada się na dwa strzały od orka, a żeby go zabić trzeba zadać 50 ciosów, szczerze wierze jak już w końcu dojdzie do spolszczenia R2 to twórcy jak zwykle coś sp..... uczynią agrywalnym, to nie wina Rosjan, to nasi wszystko psują, taki prosty wniosek.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ale o jakim patchu mówisz?

A 1000hp to za mało na orki...

vilkumen

vilkumen

Użytkownicy
posty94
Propsy11
Profesjabrak
  • Zbanowany
Mowa o 1.3.2 oraz 1.3.1, poziom trudności średni.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
1.3.1 to już w ogóle jest banalny, można z 20orków na klatę brać.

Dlatego 1.3.2 jest trudniejszy, że kiedy już masz potężne zbroje, to mocniejsze orki dalej stanowią jakieś wyzwanie, bo były zbyt proste.
Orkowie na 1.3.2 są idealnie wybalansowani, są mocarni bo tacy mają być.
Szkielet jest dużo silniejszy niż jakiś tam ork.

vilkumen

vilkumen

Użytkownicy
posty94
Propsy11
Profesjabrak
  • Zbanowany
Ani 1.3.1 ani 1.3.2 nie nadaje się do rozgrywki, gram w R2 na poziomie trudności średni i jest jak najbardziej odpowiednio trudno, nie mniej ni więcej. Nasi twórcy albo twórca tych dwóch patchów ewidentnie ma/mają coś z głową.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
No chyba ty masz coś z głową, bo 1.3.1 jest banalny.

Jak nie potrafisz grac w Gothica to nie mniej pretensji do twórców, to jest trudny mod, dla weteranów, a nie dla płaczków.

vilkumen

vilkumen

Użytkownicy
posty94
Propsy11
Profesjabrak
  • Zbanowany
@garry18

No widzisz ewidentnie Ty także masz coś z głową. Gothic nie jest grą do wq...... się, jakoś w R2 jest normalnie. Łapiesz wzwoda gdy zabijesz jednego orka po 50 ciosach, twoja sprawa.

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zagraj w wersję 1.2. Wybierz poziom łatwy. Jeśli grywałeś wcześniej w Noc Kruka to nie powinieneś mieć problemu.
W wersji 1.3.1 wprowadzono sporo zmian na plus, poprawiono kilka błędów, ale balans został częściowo zmieniony w stosunku do oryginału, a w wersji 1.3.2 balans został kompletnie zmieniony (wersja dla masochistów - zwłaszcza pierwsze rozdziały). Jeśli ktoś zaczyna od wersji 1.3.2 to na 95% da sobie spokój z Returningiem.
Prośba do wyjadaczy - nie namawiajcie nowych graczy na wersję 1.3.2. jak im się spodoba to mogą w przyszłości sami spróbować.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja tam sobie chwalę masochistyczny 1.3.2 na rzeźniku. Wkurwiają mnie łatwe gry.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@garry18

No widzisz ewidentnie Ty także masz coś z głową. Gothic nie jest grą do wq...... się, jakoś w R2 jest normalnie. Łapiesz wzwoda gdy zabijesz jednego orka po 50 ciosach, twoja sprawa.

Bzdury....

Jak nie potrafisz zbudować dobrej postaci, to faktycznie będziesz bił jednego orka na 50hitów,ale gdybyś grał jak trzeba to max 6-7hitów na około 3 rozdziale, potem orki padają na 1-2 hity, więc spieprzyłeś postać na 99%
podaj jakie masz staty i wszystko to ci powiem co źle zrobiłeś

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jestem na początku 4 aktu. Mam małą zagwozdkę w związku z Gildią Zabójców, teoretycznie zostały mi u nich 2 q, Banda Hansa i Droga Zabójcy. Wszelkie inne q dla nich zrobiłem ale nie mam opcji dialogowych odnośnie zadania Banda Hansa :/ to jakiś błąd czy nie zrobiłem czegoś ?

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie czy ktoś mógłby nagrać instalacje na win 10? Pytam ponieważ zawsze gdy chcę zainstalować wywala mi błąd po rosyjsku :)

Pomyliłem działy

Maciejond

Maciejond

Użytkownicy
posty38
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

6. No i jeśli ktoś tak bardzo lubuje się w rosyjskim, że nie może bez niego wytrzymać ani minuty, to może sobie zainstalować rosyjski dubbing, do którego link jest podany gdzieś tam wyżej.

Gdzie można pobrać ten dubbing?? bo nie lubię ciszy w dialogach.

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

6. No i jeśli ktoś tak bardzo lubuje się w rosyjskim, że nie może bez niego wytrzymać ani minuty, to może sobie zainstalować rosyjski dubbing, do którego link jest podany gdzieś tam wyżej.

Gdzie można pobrać ten dubbing?? bo nie lubię ciszy w dialogach.
Dołączam się do pytania,najlepiej nie Na chomikuj
EDIT juz mam https://mega.nz/#F!C4pD0LoZ!QVnN37ZsTuIf-G6XvRQxPg

Kane

Kane

Użytkownicy
posty1
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Mam problem z instalacją Returning ( rebalance 2.1). Robię wszystko według poradnika. Mod się instaluje co prawda , ale na zakończenie instalacji nie mam "Finish". Okno jest jakby ucięte i finish nie widać. Muszę włączać menadżer zadań by  wcisnąć zakończyć zadanie i zakończyć instalację.Tzn. to wygląda jakby przerwanie instalacji :( Co ciekawe gra potem działa z modem, ale są częste crashe. Podejrzewam,że ten błąd podczas instalacji może mieć na to wpływ.Spotkał się ktoś kiedyś z takim problemem? Mam Win 10.

Maciejond

Maciejond

Użytkownicy
posty38
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

luke199510

luke199510

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam pytanie czy jest możliwość pobrania dubbingu rosyjskiego do całej gry, tak żeby nie było zarówno dubbingu rosyjskiego do moda Returning jak i polskiego do G2 NK Złota Edycja?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Witam, mam pytanie czy jest możliwość pobrania dubbingu rosyjskiego do całej gry, tak żeby nie było zarówno dubbingu rosyjskiego do moda Returning jak i polskiego do G2 NK Złota Edycja?

Załatw sobie ruskeigo gotika2 to będziesz miał ;]

0 użytkowników
Do góry