Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1578819 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1578819

Odpowiedzi 3149

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
da sie coś zrobić z zadaniem od gallhada gdy zepsułem zad. gerbranta nie te opcje wybrałem i nie dał mi questa.
Dałem listy 
salandrila,
lutero,
fernando,
valentino ale wiadomo co  z nim.
Po 3 listach nadal chce kolejny lecz nie mam jak go zdobyć a chce ukończyć zadanie.
Da sie coś zrobic ?

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
da sie coś zrobić z zadaniem od gallhada gdy zepsułem zad. gerbranta nie te opcje wybrałem i nie dał mi questa.
Dałem listy
salandrila,
lutero,
fernando,
valentino ale wiadomo co  z nim.
Po 3 listach nadal chce kolejny lecz nie mam jak go zdobyć a chce ukończyć zadanie.
Da sie coś zrobic ?
Nie, są potrzebne wszystkie cztery.

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Dałem listy
salandrila,
lutero,
fernando,
Da sie coś zrobic ?
a jakiś kod może na ten list ?
Da sie tak to ukończyć ?

Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dałem listy
salandrila,
lutero,
fernando,
Da sie coś zrobic ?
a jakiś kod może na ten list ?
Da sie tak to ukończyć ?
Ktoś kiedyś na forum podawał kod na ten list, musisz się naszukać trochę.

maxoku

maxoku

Użytkownicy
zapath
posty27
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • zapath
Instalacja system packa nic nie dała, filmy nadal są malutkie. I wie ktoś jak ten sprint włączyć? :facepalm:

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Co do listu użyj kodów na nowej grze i zdobądź ten list
 Wyrzuć go użyj edit Focus i masz już kod na niego zmień Save i gotowe. Co do sprintu jak chcesz.mieć.zbudowany nieograniczony to napisz niżej to ci wyjaśnię co i jak.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

maxoku

maxoku

Użytkownicy
zapath
posty27
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • zapath
:huh: Ale jak to nieograniczony? On jest chyba ograniczony wytrzymałością. No to wyjaśniaj co i jak.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Aby był Nieograniczony toisisz użyć 2x kodu ale ja tego nie uważam za chaty. 
1. B Marvin B.
2.W konsoli wpisujesz Hero export. 
3.  Robisz tak b 42 b i Save robisz.
4.Wyłączają grę.
5.Wchodzisz do folderu z Savemi returninga i otwierasz plik Hero export.... (koniecznie notepadem ++ bo ci nie wyjdzie). 
6. Szukasz overlayini... Costam (napisze Ci co dokładnie jutro bo na PC mam.7. Dopisujesz tam liczbę o 1 większą od obecnej. I niżej overlayinit=humans_sprint.( tez zedytuje jutro.)
8.Zapisujesz plik i włączasz returninga. 99.B Marvin B.
10.Konsola i Hero import. 
11.B 42 b i Zapisujesz. 
I masz sprint bez limitu. Sorki za błędy korekta :/ jutro będzie to lepiej napisane.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

maxoku

maxoku

Użytkownicy
zapath
posty27
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • zapath
A czemu ciągle piszesz "sprint bez limitu"? Ja chcę jakikolwiek mieć. I jakim klawiszem się wtedy sprint aktywuje?

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Sprint, który wymaga wytrzymałości masz pod przyciskiem M.
Sprint ciągły, bez wymagania wytrzymałości? Dostaniesz pierścień sprintu za wykonanie jakiegoś zadania dla myśliwych.
Poza tym wszystko jest napisane w pierwszym poście tematu.

maxoku

maxoku

Użytkownicy
zapath
posty27
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • zapath
Od początku piszę, że mi nie działa sprint pod M, ani pod żaden inny klawisz :facepalm:. I czytałem pierwszy post, jest tam napisane, że można zmienić przycisk sprintu, a ja nie mam takiej opcji :|. I wie ktoś jak powiększyć filmiki na cały ekran? System pack i skalowanie wideo nie pomagają -_-.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Ejeje przyjaciele, czy trzeba do returninga instalować systempacka (specjalnie dla niego ;)) czy wystarczy ten od g2? A i gothic.ini for win7 jak ma się win7 też instalować?

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

maxoku

maxoku

Użytkownicy
zapath
posty27
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • zapath
Po zainstalowaniu playerkita zaczął mi nagle działać ten sprint, ale jakiś dziwny jest, nie ważne, ale skoro działa z mapą pod tym samym klawiszem i nie można ich rozdzielić to jak to będzie działało jak będę miał mapę?:facepalm: Przecież to na logikę nie powinno działać i nawet boję się sprawdzać :lol:. A i jeszcze jedno, czy to normalne, że ta wytrzymałość się tak wolno ładuje? Już zdrowie się szybciej regeneruje, a jest go więcej :lol:. Jak to działa na wyższych poziomach jak wymaga wytrzymałości do walki, a ona tak wolno się ładuje?

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Po zainstalowaniu playerkita zaczął mi nagle działać ten sprint, ale jakiś dziwny jest, nie ważne, ale skoro działa z mapą pod tym samym klawiszem i nie można ich rozdzielić to jak to będzie działało jak będę miał mapę?:facepalm: Przecież to na logikę nie powinno działać i nawet boję się sprawdzać :lol:. A i jeszcze jedno, czy to normalne, że ta wytrzymałość się tak wolno ładuje? Już zdrowie się szybciej regeneruje, a jest go więcej :lol:. Jak to działa na wyższych poziomach jak wymaga wytrzymałości do walki, a ona tak wolno się ładuje?
ta cała wytrzymałość wgl nie pasuje do g2 i jest uciążliwa.
Raz sie ładuje sama raz nie.
Sprint mógłby być ograniczony tak jak mikstury czasem a nie jakimś zielonym paskiem który znika cały i zaleznie jaki ma kaprys ładuje sie lub nie

maxoku

maxoku

Użytkownicy
zapath
posty27
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • zapath
Zgadzam się absolutnie, ale jak on później działa z mapą? Da się wgl sprintować jak ma się mapę? Na początku myślałem, że wytrzymałość i sprint będą działały jak w g3, a tu kompletna porażka i chyba lepiej było wgl tego nie tworzyć.

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Zgadzam się absolutnie, ale jak on później działa z mapą? Da się wgl sprintować jak ma się mapę? Na początku myślałem, że wytrzymałość i sprint będą działały jak w g3, a tu kompletna porażka i chyba lepiej było wgl tego nie tworzyć.
Nie ma skrótu do mapy.

maxoku

maxoku

Użytkownicy
zapath
posty27
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • zapath
Aha, czyli jest sprint zamiast mapy, ale nadal nazywa się mapą? :lol: Nie mógł ktoś tego tam przechrzcić? :facepalm: I ciekawe, czy wtedy jak mi nie działał sprint to by mi mapa normalnie działała? :P I czemu jest napisane w pierwszym poście, że po zmianie sterowania na g1 nie można zmienić przycisku sprintu?

maxoku

maxoku

Użytkownicy
zapath
posty27
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • zapath
Mogę jeszcze zrozumieć, że otwieranie skrzyń wywołuje agresję, ale czytanie ksiąg? Od kiedy czytanie to złodziejstwo? :facepalm: Dobrze, że to tylko gra, bo co by się działo w prawdziwym świecie, jakby nagle każdy się na ciebie rzucał, jak postanowisz coś przeczytać w miejscu gdzie są ludzie:lol2:.
Oprócz tego mam inny problem, wyłączyłem wszystkie ustawienia graficzne i zmieniłem na prawie minimalny zasięg widzenia, a i tak coś za często się zawiesza, już g2nk przy 256mb ramów działał wydajniej na tych ustawieniach, a i g3 lepiej też działa i to na lepszych ustawieniach :lol:. Ale to też pół biedy, gra zacina się na dość długo w pewnych sytuacjach i póki co, oprócz jaskini bandytów, wszystkie zacięcia mają jedną wspólną cechę. A mianowicie włączanie się niemych dialogów. Wydaje mi się, że próbuje wczytać dubbing i nie może i go szuka na siłę i dlatego tak tnie. Widziałem już takie objawy przy wielu grach. Zainstalowałbym dubbing, ale nie chce mi się tyle ściągać i zapychać dysk, i nie trawię ruskiego. Czy jest na to jakaś rada?

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Mogę jeszcze zrozumieć, że otwieranie skrzyń wywołuje agresję, ale czytanie ksiąg? Od kiedy czytanie to złodziejstwo? :facepalm: Dobrze, że to tylko gra, bo co by się działo w prawdziwym świecie, jakby nagle każdy się na ciebie rzucał, jak postanowisz coś przeczytać w miejscu gdzie są ludzie:lol2:.
Jak ktoś przychodzi do chaty kogoś i bez pytania czyta ci twoje książki to też byś się wkurwił  :lol:

maxoku

maxoku

Użytkownicy
zapath
posty27
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • zapath
Jak ktoś przychodzi do chaty kogoś i bez pytania czyta ci twoje książki to też byś się wkurwił  :lol:
Nie, jak leżą na wierzchu otwarte to czytać, dla niektórych to może być jedyna lektura w tym roku, więc spełniłbym tym dobry uczynek :lol:.

0 użytkowników
Do góry