Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1579699 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1579699

Odpowiedzi 3149

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Kiedy mam tego patcha skleić?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Spóźniłeś się o kilka miesięcy.  Teraz już nikt tego nie potrzebuje.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy

Potrzeba potrzeba, tego fixa na magiczne bronie do 1.3 :x
Także ja cały czas czekam na no...

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders

Ja jeszcze nie grałem. Wystarczający powód dla mnie.

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Słabe prowo, 0/10

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Rozumiem że jednak szansa na tego fixa jest ? :)

Magiczne bronie są już załatwione. Jednak zbalansować tak na oko grę bez testów to nie jest wcale łatwo. I trochę to trwa.

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Siemanko! Witam w mojej kuchni.
hehe
Wrzuciłem Returna ze wszystkim na MEGA. Ponumerowałem pliki w celu pamiętania kolejności instalacji. Możecie dodać do pierwszego postu link do folderu MEGA z plikami. Gdy wyjdzie nowszy patch prawdopodobnie podmienię go na nowszy od razu.
https://mega.nz/#F!C4pD0LoZ!QVnN37ZsTuIf-G6XvRQxPg

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ja tylko chciałbym się dowiedzieć czy wyjdzie ten nowszy patch który poprawia obrażenia od broni magicznych ?
Bo czekam i czekam specjalnie z rozpoczęciem nowej gry, żeby się potem nie okazało że trzeba zaczynać od nowa.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ja tylko chciałbym się dowiedzieć czy wyjdzie ten nowszy patch który poprawia obrażenia od broni magicznych ?
Bo czekam i czekam specjalnie z rozpoczęciem nowej gry, żeby się potem nie okazało że trzeba zaczynać od nowa.
Kolejna tępa pała... pierwszy post tej strony?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders

I to w dodatku jemu odpisywałem...

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy

Napisałeś że są one załatwione, ale nie widzę by na 1 stronie był jakiś fix nowy, dlatego się pytam niemam nic złego na myśli... ale jeśli kogoś obraziłem to przepraszam.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ

Napisałeś że są one załatwione, ale nie widzę by na 1 stronie był jakiś fix nowy, dlatego się pytam niemam nic złego na myśli... ale jeśli kogoś obraziłem to przepraszam.
Są załatwione ale i tak nie wprowadzą patcha. Przez co następni sfrustrowani gracze przestaną grać.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą

Są załatwione ale i tak nie wprowadzą patcha. Przez co następni sfrustrowani gracze przestaną grać.
słabe prowo 0/10 would not buy

bezi90

bezi90

Użytkownicy
posty25
Propsy1
  • Użytkownicy
mam pytanie możecie mi wytłumaczyć czemu mi nie działą returning mimo że wszystko zainstalowałem poprawnie kiedyś jak instalowałem to działał a teraz podstawka mi się włącza

Xankir

Xankir

Złote Wrota
posty256
Propsy85
Profesjabrak
  • Złote Wrota
Spróbuj uruchomić gothicstarter jako administrator.

,,Miecz przeznaczenia ma dwa ostrza. Jednym jesteś ty. Drugim zaś śmierć."
A.Sapkowski

bezi90

bezi90

Użytkownicy
posty25
Propsy1
  • Użytkownicy
a no tak ....

Post połączony: 2015-08-02, 21:01
dzięki

RaPIsZoN

RaPIsZoN

Użytkownicy
Pan Mrozu
posty32
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Pan Mrozu
A ja mam kilka problemów. Mianowicie... podczas instalacji wyskakuje mi błąd(już na początku) dotyczy on jakichś plików, chyba graficznych. Później wyskakują mi błędy podczas VDF (no niby nie przeszkadza) ale jak instalacja się zakończy to w folderze, gdzie znajdują się pliki moda brakuje np. Rebalance V2.1 ;/ I przez to, gdy uruchamiam przez startera to wyłącza mi się zwykły NK. Kolejny problem dotyczy się spolszczenia... nie może się zainstalować, bo brak jakiegoś tam pliku (podejrzewam, że wynika to z niepoprawnej instalacji Returninga, bo brakuje Slasha'n Crafta jakiegoś!), ale pobieranie przebiegło bez żadnych problemów... WTF?! Chciałbym w to sobie zagrać, ale cóż... POMOCY! Zaznaczam, że instalowałem na czystym gothicu bez żadnych modów tz. miałem tylko zainstalowane PlayerKit i GMDK. Mam Windows 8.1

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Returning 2.0 się zbliża, to może szansa po raz ostatni odświeżyć Rebalance... Ja sam w 1.3 nie grałem, ale planuję zagrać. Kończę pracę nad patchem. Błędy powinny zostać zlikwidowane. Obrażenia wszyskich magicznych broni zostały zmniejszone (Lodowa Zguba na przykład ma 300/140 zamiast 310/190). Balans poprawiłem jak mogłem - nieumarli powinni dawać się we znaki przez całą grę (obrażenia rzędu 900-1000 to nic rzadkiego u nich). Elitarni orkowie podobnie, obrażenia rzędu 700-800, znacznie zwiększona wytrzymałość. Przeciwnicy elitarni (bossowie) wzrost statystyk o 80-100% względem 1.3.1. Ogólnie około 4-5x mocniejsi niż na 1.2.

Jakieś pytania, pomysły - pisać :)

endermender

endermender

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak mógłbyś wstawić łatkę/napisać jak naprawić dmg broni magicznych

0 użytkowników
Do góry