Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1588004 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1588004

Odpowiedzi 3149

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Hefajstos

Hefajstos

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś moze kod na pancerz orka, bo niestety cos mi sie chyba zbugowalo i nie dostalem go za zniszczenie Azgalora i obiecanie ludziom z doliny bezpieczenstwa. Nie otrzymalem go chyba dlatego ze sam ubilem smoka (bez ur-groma) i najpierw oddalem ur-thrallowi serce smoka a potem zalatwilem ludziom w dolinie bezpieczenstwo. Jesli nie macie kodu to chociaz podajcie jakie ma statystyki tak zebym wiedzial co stracilem

Jamanta

Jamanta

Użytkownicy
posty63
Propsy14
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Czółko. Nowy na forum. Pytanko mam... o ile zainstalowałem Rebalance 2.1 spoko i chodzi mi, to mam problemy z podniesieniem go do najnowszego Patcha... Nigdzie nie mogę znaleźć patcha do tej wersji z numerkiem 1.2 , a chciałbym sobie na nim nagrać 1.3. Ktoś może podać jakiegoś linka do tego konkretnego patcha ( Gothic rebalance 2.1 patch 1.2 pl ) czy z kolei mogę przekopiować ten nowy 1.3 zamieniając plik Rebalance 2.1.pl? Proszę o porady ;)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
1. Czy system packa instalujemy tylko do returninga czy również do podstawowej wersji gothica 2 i nocy kruka?
2. Czy można system packa zainstalować na końcu?

Wnoszę o usunięcie pułapek w skrzynkach oraz ograniczenia czasu snu z rzeźnika gdyż z chęciom bym podjął to wyzwanie jeżeli tylko nie będzie wspomnianych przeze mnie irytujących przeszkadzajek.

To sobie miksturkę wypij na pułapki...
Mam użyć kodów? NO WAY

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. wystarczy SP do returninga
2. możesz spokojnie na końcu

Czółko. Nowy na forum. Pytanko mam... o ile zainstalowałem Rebalance 2.1 spoko i chodzi mi, to mam problemy z podniesieniem go do najnowszego Patcha... Nigdzie nie mogę znaleźć patcha do tej wersji z numerkiem 1.2 , a chciałbym sobie na nim nagrać 1.3. Ktoś może podać jakiegoś linka do tego konkretnego patcha ( Gothic rebalance 2.1 patch 1.2 pl ) czy z kolei mogę przekopiować ten nowy 1.3 zamieniając plik Rebalance 2.1.pl? Proszę o porady ;)

z tego co wiem nie potrzeba zainstalowanego patcha 1.2 aby grać na 1.3.1
Patch do 1.3.1 masz na pierwszej stronie na chomiku http://chomikuj.pl/Mateusz2205/Returning++PRO+PL/Patch+PL
 jeśli Ci nie odpowiada to mogę podesłać link do np. sendspace. Poza tym masz nawet na 1 stronie napisane jak byk:

13. Ogłoszenia parafialne

Nowy patch 1.3.1 jest już dostępny. Poprzednia wersja nie jest wymagana, reinstalacja też nie jest konieczna, można instalować na starą wersję. Sejwy nie są kompatybilne.

Tetriando

Tetriando

Użytkownicy
posty5
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, mam takie pytanie, na które nie mogę znaleźć odpowiedzi (może jest ono głupie, ale muszę zapytać :P)

Jak to jest, mod jest od ruskich tak? Dotychczasowe patche bez 1.3 też są ich autorstwa, zostały jedynie spolszczone tak? I teraz pojawia się patch 1.3 i wydaje mi się, że on jest już autorstwa polskiego, jak to jest?

Pozdrawiam

xD

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Wszystkie patche są polskie.

Tetriando

Tetriando

Użytkownicy
posty5
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O, no to ładnie, nie spodziewałem się, dobra robota! :D
// No tak, bo ruscy robili patche na poziomie rebalance, który się zatrzymał na 2.1

xD

Jamanta

Jamanta

Użytkownicy
posty63
Propsy14
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
z tego co wiem nie potrzeba zainstalowanego patcha 1.2 aby grać na 1.3.1
Keldorn
Dzięki za odpowiedź, ale pytałem, bo wcześniej czytałem, że trzeba zamienić plik rebalance patch_pl.
Otóż po Twojej wypowiedzi postanowiłem zamienić patchem plik "Rebalance_2.1_PL" . Owszem, Xardass mówi o Global modzie, xp na łatwym inne, ale straciłem wszystkie polskie znaki, a także mam czarny ekran startowy (bez tła) Po przywróceniu poprzedniego pliku wszystko wraca do normy ( i niestety do starszej wersji)
  Co mogę zrobić? Zmienić nazwę patcha 1.3 i go wkleić? jeśli tak to na jaką?

Ogólnie w folderze modvdf mam takie pliki:

Rebalance_2.1_PL
Rebalance_PL
Rebalance_v2_1
SnC
SnC_1.1_PL 
SnC_PL

Wszystkie mają rozszerzenie .mod

Pozdrawiam

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
W system nie masz patcha 1.3. Zainstaluj go i pokaż zawartość system.

Jamanta

Jamanta

Użytkownicy
posty63
Propsy14
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Już zrobione. Podziękowania dla twórców patcha :) Po prostu  nie zauważyłem, że jest już wersja z instalatorem, a myślałem, że linki są dalej do samego patcha. Pozdrówko ;) Teraz gram ^_^ 

Rathgarek

Rathgarek

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pobrałem moda przez torrent chomikuj i właściwie nie wiem co dalej. Czy w tym fullpacku są wszystkie rzeczy? tj. spolszczenie, mod czy musze jeszcze cos pobrac do tego?

Zapraszam na mój kanał YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=RathgarGame

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Masz instrukcje w pierwszym poście.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy Patch 1.3.1 działa też na Slash n Craft ? Czy tylko Returning?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie, czy jeśli wykonałem już zadania dla gildii złodziei w K czyli, pierścień Constantino, krwawe puchary, Sekstans i Misa Magnata to mogę już ich ubić :] czy są jeszcze jakieś zadania z nimi powiązane w późniejszych etapach, zapomniałem już jak to z nimi było . Jestem w 3 akcie i zostało mi tylko zadanie dla Lorda Andre.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Sapharan

Sapharan

Użytkownicy
of Razielim
posty82
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • of Razielim
Takie drobne pytanko.. Dlaczego ludzie robią uploady na chomika? Jest mnóstwo o wiele lepszych i znacznie wygodniejszych opcji (chociażby ten pierdyliard chmur z których pobiera się znacznie szybciej, wygodniej i przede wszystkim bez głupich SMS-ów...).

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Przecież z chomika masz najszybsze pobieranie  o_0

0 użytkowników
Do góry