Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1579391 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1579391

Odpowiedzi 3149

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na forum dota2pl został strasznie zniszczony psychicznie przez innych użytkowników więc opuścił. Teraz zjawił się tu.

nie dziwi mnie to..

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Shermor nie grał w returna a się wypowiada, skoro z niego taki hardcore pro gamer gothicman( nie obrażając naszego agresora forumowego ^^), to niech zagra sobie na rzeźniku. Tylko niech później nie narzeka, że za trudno, albo coś. Podejrzewam, że nawet na BŁ było by dla niego za trudno :P

PS: Widać, że typ ma psyche zrytą w chuj.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Misiex

Misiex

Użytkownicy
posty138
Propsy44
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam zainstalowanego patcha 1.3 bez instalki (podmiana plików) czy mogę zainstalować patcha 1.3.1 i dalej kontynuować grę czy muszę zacząć od nowa???

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

marcinqszu

marcinqszu

Użytkownicy
posty30
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Porcja screenów do galerii. Można dodać do tych co są, można wyedytować albo nie wedle uznania.
Spoiler
Fort Azgan

osada na wyspie Etlu

wulkaniczna jaskinia

w świątyni śniącego

orkowy stateczek

jaskinia bólu

orkowe miasto - Gar  Urok

wejścia do grobowca w dolinie cieni

opuszczona kopalnia

klasztor opiekunów

Sorry, że są w różnej rozdzielczości.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Shermor nie grał w returna a się wypowiada, skoro z niego taki hardcore pro gamer gothicman( nie obrażając naszego agresora forumowego ^^), to niech zagra sobie na rzeźniku. Tylko niech później nie narzeka, że za trudno, albo coś. Podejrzewam, że nawet na BŁ było by dla niego za trudno :P

PS: Widać, że typ ma psyche zrytą w chuj.

Grałem w Returning, i pragnę przypomnieć,że w poście napisałem o tym,że przed wejściem do miasta można było uzyskać naprawdę dużą ilość złota, dużo więcej niż w 1.2, bo już sam Xardas daje 2k.

Czy ty jesteś jakiś głupi łącznie z innymi, którzy pisali : "Graj na innym poziomie nubku",? Napisałem,że kurwa POGRAŁEM na BŁ w v1.3 i zauważyłem, że dostaje się większą ilość pieniędzy. Dlaczego w ogóle wypowiadasz się,że nie gram w Returna, ja sam gram na poziomie normalnym i ludzie błagam czytajcie dokładnie, powoli, ze zrozumieniem posty.  :/

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest 6 różnych poziomów trudnośći, każdy znajdzie coś dla siebie. Mnie natomiast ciekawi dlaczego Ci akurat pieniądze przeszkadzają  :hmmm:, gdzie na BŁ dostaje się 10 punktów do siły, zręcznośći, inteligencji i many, ma się 200 punktów życia na starcie, regenerację życia od początku, wyłączoną staminę,  chyba po 5 elixirów na manę i życie, kilka zwojów z czarami i pewnie jeszcze jakieś inne udogodnienia (pisałem z pamięci). 

---Gothic 2 Returning---

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Bo szuka pretekstu do zadymy, dlatego wytyka takie rzeczy.
PS: @Shermor Głupi to ci na chrzcie dali

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Grałem w Returning, i pragnę przypomnieć,że w poście napisałem o tym,że przed wejściem do miasta można było uzyskać naprawdę dużą ilość złota, dużo więcej niż w 1.2, bo już sam Xardas daje 2k.
Nie pomyślałeś, że dla słabszych graczy taka kwota będzie w sam raz?
Tym bardziej, że potwory są silniejsze. Czego ty oczekujesz? Że ktoś znerfi poziom BŁ? :facepalm: A może się chwailisz, jaki to jesteś koxu i ile masz kasy.
Niektórzy potrafią się przypierdolić o byle co.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Daje dużo więcej, bo nie oszukujmy się - poziom BŁ miał być dla tzn. "noobów". Specjalnie jest tyle golda, ponieważ jak ktoś gra na BŁ to znaczy, że albo nie szuka żadnego wyzwania, albo przerasta go poziom trudności. Jest jeszcze 5 innych poziomów trudności i "zajęliśmy się" (o ile można tak nazwać zmianę HP na początek oraz ilość złota/mikstur) wszystkimi, żeby to zbalansować. W założeniu BŁ miał być aż za prosty - rzeźnik bardzo trudny.

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co jest nowego w patchu 1.3.1 ? (w changelogu nie ma ) . I powiem wam tak pograłem w 1.3 i zdziwiłem się dlaczego tyle hajsu na początku (około 3k  zanim wejdziesz do miasta) na BŁ.

Na bardzo latwym bardzo fajnie sie gra. Dobrze ze tyle jest kasy na starcie, potem ci bedzie kasa potrzebna. Co kilka poziomow trzeba wiecej placic za nauke. Oprocz tego jesli chcesz pakowac w postac to bedziesz kupowac jedzenie i inne rzeczy potrzebne do np. mikstur. Niektore ksiegi co daja statystyki kosztuja po 5000 golda + do tego korzystanie z kapliczek zeby podnosic karme i staty tez kosztuje. Wszystko jest dobrze zbalansowane. Jeszcze na bardzo latwym moze ci braknac hajsu :)

Elgcahlxukuth

Elgcahlxukuth

Użytkownicy
posty47
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hej

mozecie mi powiedziec od czego zaczyna sie 3 rozdzial?
myslalem ze jak skoncze jarkendar i wejde do gorniczej doliny to bedzie 3 i nowe kregi magii do nauki ale spotkal mnie zawód.

pozdrawiam

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Elgcahlxukuth

Elgcahlxukuth

Użytkownicy
posty47
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
grałem, ale nie pamiętam

po odprawieniu rytuału z okiem innosa w kamiennym kręgu?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
3 rozdział zaczyna się bodajże jak wracamy z górniczej doliny do khorinis z listem garonda. Ogólnie też mam problemy z pamięcią przez co już dwie misje pominąłem :(

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

NrG

NrG

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może ktoś pomóc? Zaatakowałem Valentino przy Vatrasie potem wpłaciłem grzywne u Andre bo mi to było potrzebne do questa a teraz nie moge gadać z Vatrasem bo mówi: Nie będę rozmawiał z takimi opryszkami jak ty XD Nie zauwazylem tego wczesniej i nie moge wczytać gry pomyślałem ze może coś z kodami pokombinuje ale jak wpisuje insert vatras to cos dziwnie wywala gre pomocy :[

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Nie polecam używania kodów. Spróbuj użyć zaklęcia zapomnienia na vatrasie lub udaj się do gravo w tawernie orlana. Btw nie zadawaj takich pytań w tym temacie. Są od tego inne.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

NrG

NrG

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki za pomoc przed chwilą właśnie grałem zanim przeczytałem twoją wiadomość i to zaklęcie zapomnienia co dostałem wlasnie to zadziałało a do Gravo nie moge nic powiedzieć bo też to próbowałem :D

Sayonowski

Sayonowski

Użytkownicy
Sprzątacz Xardasa
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Sprzątacz Xardasa
Witam, mam problem z spolszczeniem The Returninga, podczas instalacji Returninga pojawia się tam kilka błędów, ale wiem że to normalne.
Lecz z spolszczeniem mam taki problem iż, włączam go i wybieram folder z grą Gothic II instaluje się wtedy troszeczkę przez 3 sekundy, i nagle pojawia się komunikat: Program Spolszczenie Returninga nie został poprawnie zainstalowany z następującego powodu:

Data/ModVDF/SnC_1.1_PL.mod: Ten plik zawiera nieprawidłowe dane> (error 21FC)

Aby dokończyć instalację programu Spolszczenie Returning uruchom ponownie instalator.

I tak za każdym razem, już gdzieś z 6 razy instalowałem Returninga, 3 razy przeinstalowywałem Gothica, i nadal nic...
Wie ktoś jak to naprawić?

0 użytkowników
Do góry