Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1580877 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1580877

Odpowiedzi 3149

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
jak proboje wypakowac ten plik z patchem to wyskakuje mi błąd : Program Windows Media Player napotkał problem podczas odtwarzania pliku. co robic ?
To się dzieje naprawde?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Anarionn

Anarionn

Użytkownicy
posty17
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wybaczcie głupie pytanie, ale dla pewnosci - przy próbie wybrania kompletnego banału KsardaS wyśmiał mnie od darmozjadów i kazał szukać innej gry > znaczy patch się zainstalował?; )

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wybaczcie głupie pytanie, ale dla pewnosci - przy próbie wybrania kompletnego banału KsardaS wyśmiał mnie od darmozjadów i kazał szukać innej gry > znaczy patch się zainstalował?; )

Z tego co pamiętam to było juz w zwykłym rebalance 2.1

Anarionn

Anarionn

Użytkownicy
posty17
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy

JesusJediMater

JesusJediMater

Użytkownicy
posty35
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oj jeżeli operację kopiuj , wklej , zmień nazwę są dla was naprawdę tak bardzo skomplikowane poczekajcie do jutra , podejrzewam że jutro będzie oficjalna premiera ;).
Ciekawe co będzie się działo jak ,,komputerowcy'' wgrają jakimś cudem patcha teraz a potem będą instalować wersję od Ventrue.
Wtedy dopiero zacznie się spam :D
jak proboje wypakowac ten plik z patchem to wyskakuje mi błąd : Program Windows Media Player napotkał problem podczas odtwarzania pliku. co robic ?
Odpalasz nie ten film
to co w patchu mówią?
To samo , dopiero w wersji od Ventrue będą jakieś zmiany.

poenis

poenis

Użytkownicy
posty5
Propsy1
  • Użytkownicy
Wszystko przez to że, w folderze modvdf znajduje się plik Rebalance_patch_1.2.mod i zamiast podmieniać Rebalance_2.1_patch_1.2.mod ludzie podmieniają ten pierwszy. Wstyd się przyznać ale sam się na to złapałem :)

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
bgb masz pewność? Bo nie mam jak tego przetestować. A nie czasami Armor_MayaZombie_Addo1-c.TEX?

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
bgb masz pewność? Bo nie mam jak tego przetestować. A nie czasami Armor_MayaZombie_Addo1-c.TEX?
Nie ma tekstury o takiej nazwie. Chcesz mieć pewność? Otwórz notatnikiem plik .asc (bądź skompilowany .mdm) o nazwie którą podał Tizgar czyli:

Pancerz Otchłani
visual = "ItAr_Raven_ADDO3.3ds";
visual_change = "Armor_MayaZombie_Addo1.asc";

I wyszukaj:

.tga

Wśród masy bezsensownych znaczków znajdzie Ci nazwę tekstury:
  pBMAYAZOMBIEARMO1.TGA 512 512
"pB" z przodu omijasz za to dopisujesz na końcu -C (bo ma być skompilowana), eksport gomanem z .tga na .tex (mipmapy ustawić na maksa) i to tyle.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
To xardek ma gadać wtedy 1.3 jest zapikowany poprawnie ofc mowa o niegrywalnym banalnym

AI_Output(self,other,"DIA_Xardas_FirstEXIT_NeedHelp_hal_01_00");    //Kolejny który myslał ze to GLOBAL MOD! (śmiech)
    AI_Output(self,other,"DIA_Xardas_FirstEXIT_NeedHelp_hal_01_01");    //Pograłes w Globala? i co myslisz ze tu tak samo łatwo bedzie? Wez wypierdalaj i to w podskokach. bo cie Pazdziochem poszczuje!!!
    AI_Output(other,self,"DIA_Xardas_FirstEXIT_NeedHelp_hal_01_02");    //No wez!!
    AI_Output(self,other,"DIA_Xardas_FirstEXIT_NeedHelp_hal_01_03");    //Marian Waruj.
    AI_Output(self,other,"DIA_Xardas_FirstEXIT_NeedHelp_hal_01_04");    //Co! jeszcze tu jestes? Padzioch bierz skurwysyna

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To xardek ma gadać wtedy 1.3 jest zapikowany poprawnie ofc mowa o niegrywalnym banalnym

AI_Output(self,other,"DIA_Xardas_FirstEXIT_NeedHelp_hal_01_00");    //Kolejny który myslał ze to GLOBAL MOD! (śmiech)
    AI_Output(self,other,"DIA_Xardas_FirstEXIT_NeedHelp_hal_01_01");    //Pograłes w Globala? i co myslisz ze tu tak samo łatwo bedzie? Wez wypierdalaj i to w podskokach. bo cie Pazdziochem poszczuje!!!
    AI_Output(other,self,"DIA_Xardas_FirstEXIT_NeedHelp_hal_01_02");    //No wez!!
    AI_Output(self,other,"DIA_Xardas_FirstEXIT_NeedHelp_hal_01_03");    //Marian Waruj.
    AI_Output(self,other,"DIA_Xardas_FirstEXIT_NeedHelp_hal_01_04");    //Co! jeszcze tu jestes? Padzioch bierz skurwysyna

Zalecialo niczym nieuzasadnionym, niepotrzebnym hejtem :|

beelaente

beelaente

Użytkownicy
posty8
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Więc na patchu 1.3, posiadam nie lada problem..  Po kolei:

Nie mogę zostać magiem ognia, choć już jestem nowicjuszem.

- Wypełniłem próbę ognia, zebrałem ornamenty dla magów wody, zrobiłem quest z kamieniami teleportacyjnymi, także rozpracowałem handlarza bronią, posiadam 64 many. Stoję w kropce, czy ktokolwiek zna powód ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie masz 100 many proste
W returnie każdy poza magiem ognia miał wymogi 40 inta i 100 many jeśli chodzi o gildie magiczne, w 1.3 zmieniliśmy to i na maga ognia również jest wymóg 40 inta i 100 many  zresztą sama szata maga ognia wymaga 100 many do założenia

Następny razem czytamy loga i unikamy problemu

Lukizz ale wiesz ze ja dostałem zgode na to, mozna wysmiewac moda zadnego z twórcy spolszczenia nie urazilem :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

beelaente

beelaente

Użytkownicy
posty8
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobrze więc, 41 inta posiadam, aczkolwiek 102 many mogę uzyskać śmiało z przedmiotami + wpakuję pkt w manę, chyba, że muszę mieć 100 many na czysto ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie :P
Zasadniczo gra magiem polega na nauczeniu sie 50 many a reszte do 800 dobijemy z bonusów :P

Pn i tak nie musimy ladowc w nic pozatym,  gdyz zuris oferuja wystarczajaca ilsoc zwojow na r1 aby spokojnie sie wyexpic i osiagnac ten wymog to chyba trudnie nie jest chociaz jest trudniej niz w samym nk :P

beelaente

beelaente

Użytkownicy
posty8
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobrze, zrobiłem zapasowy save i pojawia się problem... Posiadam 41 inta i 102 many, dalej nie mogę zostać magiem ognia :/

JesusJediMater

JesusJediMater

Użytkownicy
posty35
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy

AI_Output(self,other,"DIA_Xardas_FirstEXIT_NeedHelp_hal_01_00");    //Kolejny który myslał ze to GLOBAL MOD! (śmiech)
    AI_Output(self,other,"DIA_Xardas_FirstEXIT_NeedHelp_hal_01_01");    //Pograłes w Globala? i co myslisz ze tu tak samo łatwo bedzie? Wez wypierdalaj i to w podskokach. bo cie Pazdziochem poszczuje!!!
    AI_Output(other,self,"DIA_Xardas_FirstEXIT_NeedHelp_hal_01_02");    //No wez!!
    AI_Output(self,other,"DIA_Xardas_FirstEXIT_NeedHelp_hal_01_03");    //Marian Waruj.
    AI_Output(self,other,"DIA_Xardas_FirstEXIT_NeedHelp_hal_01_04");    //Co! jeszcze tu jestes? Padzioch bierz skurwysyna
Matko hahahahahahahhahahahahahahahhaha , jakie to zabawne   :facepalm: :facepalm:
Mogliście sobie darować.
à propos globalmod-a , jest to mod typowo zadaniowy, zadania są nudne i ciągną się jak guma lecz utknąłem przy nich nie raz.
Pewnie odpiszesz że nie o zadania tutaj chodzi , ale tak to już jest każdy mod się czymś wyróżnia i ma swą cechę szczególną. Więc reasumując w global-u takową cechę pełnią zadania przy których nieraz ,,wypruwałem sobie flaki''

warować
1. «o psie: przywierać brzuchem do ziemi, w pozycji oczekującej»
2. pot. «o ludziach: nie ruszać się z miejsca, zwykle pilnując czegoś lub czekając na coś»

PS:proszę nie odpowiadaj

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Na testach z tym było ok, ale sprawdzane było na 100 many nauczone lub osiągnięte z bonusów, bez biżuterii być może w tym tkwi problem
Akurat za ta konkretna poprawkę odpowiada Thompson nie ja wiec nie jestem w stanie tez udzielic pelnego info.

@up ale ty wiesz ze ta opcja i tak jest ukryta i stanowi EE poniwecz każdy kto grał w returna wie ze poziom banalny jest niegrywalny i nikt go nie wybiera bo zawsze kończy się to powrotem do menu :P

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Kamie chcesz to czekaj chociaz to się nie bezie prawie niczym co ma wpływ na rozgrywkę
Wiem. Aczkolwiek jestem zbyt leniwy i wolę, aby instalka zrobiła wszystko za mnie.
Poza tym jak dla mnie ta instalka może wyjść nawet w maju, akurat po maturze i zawodowym będę.
Widzę bóle dupy o Globala są. Idę po Pop Corn.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Więc na patchu 1.3, posiadam nie lada problem..  Po kolei:

Nie mogę zostać magiem ognia, choć już jestem nowicjuszem.

- Wypełniłem próbę ognia, zebrałem ornamenty dla magów wody, zrobiłem quest z kamieniami teleportacyjnymi, także rozpracowałem handlarza bronią, posiadam 64 many. Stoję w kropce, czy ktokolwiek zna powód ?

Pyrokar co mówi? W ogóle masz opcję dialogową u niego?

0 użytkowników
Do góry