Witam wszystkich widze że trafiłem na dobry temat co do moich pytań, ale do rzeczy.
Chciałbym zacząć przygode z returningiem jako Mag Ognia (poprzednie 2 próby na 1.2 i 1.3.2 niedokończone SŚ) i tutaj mam do was kilka pytań które pomogą mi lepiej "wystartować" magiem. bo jeśli chodzi o returninga to będzie mój debiut magiczną postacią.
1. Jak wygląda start taką postacią?W co Ładować w 1 rozdziale w 1H lub 2H (tutaj dla mnie nie ma roznicy, w obydwoch czuje sie dobrze) żeby było trochę łatwiej , siłę itd?
2. Jak wygląda sprawa z Maną, wiem że jest od groma bonusów i tutaj mam je raczej obcykane, ale zastanawia mnie jedno, ile wydać PN na Manę ? Czytałem że nie wiele, ale w takim razie co innego? Tylko Kręgi,Runy i umiejętności poboczne typu kowalstwo etc ?
3. Jaki najlepszy czeladnik na początek? Zawsze wybierałem Bospera, jednak teraz w przypadku maga, kiedy i tak trofea można sprzedawać u myśliwych, czy Constantino nie będzie najlepszy? (chodzi mi też głownie o zarobek ogólny a nie tylko o te 15 many)
I z góry mówię, na patchu będe grał raczej nie typowym, bo od Nergala , coś ala "łatwiejszy 1.3.2"
Z góry dzięki !