Cześć mam dwa "problemy". Przedwczoraj zacząłem grać w The Returning, wybierając sobie poziom trudności "Normalny". Pierwszy "problem" polega na tym, że nie tracę wytrzymałości xD Nie wiem, czy to normalne, ale chyba podczas walki, czy coś powinienem tracić wytrzymałość, przynajmniej tak było jak grałem dawno temu pierwszy raz. Wytrzymałość straciłem tylko raz, gdy przypadkiem nacisnąłem "M" i zacząłem biegać sprintem. Straciłem prawie cały pasek, a potem już nic się nie działo, zfreezował się pasek wytrzymałości ponownie. I z tego co pamiętam, to jeszcze tracę wytrzymałość, gdy dziabnie mnie krwiopijca. Ale w walce nic.
W drugim problemie chodzi o to, że moje punkty trafień (życia) nie podnoszą się co poziom. Pamiętam, że w Gothicu co wbicie lvl'a powiększało mi się HP. Jeżeli tak w Returningu nie jest, to mógłby mi ktoś powiedzieć chociaż, jakieś sposoby na ich zwiększenie? Bo pancerz ma coraz mniejsze znaczenie, a nie chcę być wiecznie być na dwa hity.
Edit: ...Okey...pewnie chodzi o patch 1.3.2. Zainstalowałem po zainstalowaniu patcha 1.3.1. Nie mógłbym po prostu usunąć to co zmienia patch 1.3.2 i grać dalej?

Edit2: Dobra podmieniłem plik Rebalance_2.1_patch_1.3.2 (który był na szczęście jedynym plikiem z tego patcha) na Rebalance_2.1_patch_1.3.1 i teraz z tego co widzę save mi się trochę zmienia, ale co gorsza pojawiły się okna dialogów z Gothica 3 -.-. Zresetuję komputer i włączę save'a, po czym sprawdzę, czy tracę już wytrzymałość podczas walki i, czy zyskuję punkty trafień.
Edit3: Wytrzymałość działa! Teraz pozostała tylko najważniejsza kwestia mianowicie punkty trafień i ich brak wzrostu oraz ewidentnie te napisy z G3 na G2. Z życiem, mógłbym tak zrobić, że po prostu co wbicie LVL'a bym sobie dodawał cheatami tyle ile powinno mi dodać za wbicie lvl'a. Jest tu ktoś, kto wie i mógłby powiedzieć o ile wzrasta HP co poziom? Nie sądzę, aby takie sprawiedliwe i niewielkie cheaty narobiły mi bugów w grze, więc...ktokolwiek?