Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1541926 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1541926

Odpowiedzi 4348

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Dobra, nie wiem co to był za składnik potrzebny, po prostu nie zauważyłem, że nie mam zwoju tego czaru.

Orientuje się ktoś kiedy mag wody dostaje lepszą szatę? Mam nadzieję, że nie po uwolnieniu Jarkendaru od orków...

Freez

Freez

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam! Panowie i Panie, mam pytanie. Otóż noobem jestem, na poziomie normalnym w Returninga+ReBalance v2.1 gram i duży problem mam. Wymarzyłem sobie grać magiem ognia, taka jest moja wola. W rozdziale pierwszym utknąć mi się zdarzyło, gniewem i złością me ciało się przepełniło na wieść, iż 100 punktów many i inteligencji 40 muszę mieć. Pytam się Was zatem, bo jak już wcześniej wspomniałem-w tej grze nie jestem katem, jak do cholery jasnej mam to zrobić żeby tyle tej many i inteligencji w rozdziale pierwszym zdobyć. Obrazek z moimi statystykami poniżej załączę, dla wszelkich nieścisłości rozwiązania.
Spoiler

Dziękuję za wszelką pomoc i pozdrawiam!

EDIT: Tak btw. Czy ja jestem aż tak słaby czy mi się tylko wydaje? Jak miałem zabić Dextera to podchodziłem do tego kilkanaście razy do czasu kiedy się zablokował o fotel i wykończyłem go ognistymi strzałami...

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
No czym ty go zabić chcesz przy 6 % walki bronią drogi poeto, Dexter to twarde bydle. 100 many to żaden problem. Za tawerną Orlana masz grobowiec, w jednym grobie jest kapelusz maga, który daje 50 many i 10 inta, Zuris i Isgaroth sprzedają biżuterie po 10 many, obok Niklasa na górce leży pierścień 10 many, za zaciągnięcie się fajką masz 3 punkty many, za piwa Coragona łącznie 4 i w ogóle tyle jest bonusów, że to zliczyć ciężko, do 5 rozdziału z 1000 many idzie wbić.

Freez

Freez

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuję Ci Pełzowaty za szybką odpowiedź! :)
Tak jak już wspomniałem, jestem nowy. Gram drugi raz w Returning, a za pierwszym razem nie przeszedłem gry do końca. Już widzę co za zło wcielone pilnuje tego kapelusza :( Tak czy siak dziękuję za pomoc, bardzo mi się przydała Twoja odpowiedź!

Miłego wieczoru życzę! :)

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ee tam zło wcielone, jakieś szkielety gobliny i zombie. Szkielety zaciągnąć do Grega, Orlana albo najemników, a zombie to wolne jest, wystarczy na spacer zabrać i wrócić przed nimi.
Wzajemnie.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na czym się robi duże ilości siły? Mam teraz w akcesoriami 234 siły w 4 rozdziale. Zacząłem używać mikstur itp. na 96 pkt. siły.

Niektórzy na screenach pokazują ok. 400 pkt. Gdzie mam teraz podbić porządnie siłę, na czym? Jakieś pojedyńcze smocze korzenie i mikstury siły pewnie gdzieś leżą jeszcze, ale raczej bez szału.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Mikstury siły ze smoczego korzenia
Mikstury siły z orkowych serc
Jabłka
Kapliczki Innosa
Zupa z żółwia
Kamienne tabliczki
Bonus od Opiekunów przy wyborze bóstwa

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki, a ile trzeba mieć reputacji u Innosa żeby dostawać jakieś bonusy? Miałem coś koło 30 i nic nie dostawałem, teraz mam skromne -123 :)

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
No to zapomnij o bonusach. Mi się udało dobić do -500 klasycznie i nie zrobiłem gildii kupców jak za każdym razem.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Ej czy czasem na najnowszym patchu nie zmienione zostały położenia niektórych szczawi królewskich?

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No to zapomnij o bonusach. Mi się udało dobić do -500 klasycznie i nie zrobiłem gildii kupców jak za każdym razem.

Trzeba będzie wznieść modły do Innocha.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Namiot
Jak możesz sobie pozwolić na wydatek rzędu 61500 złota na wyrównanie karmy do zera, nie mówiąc już o plusie to jak najbardziej.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ei opułaca śię nekromantom jehać w zręczność dodatkowo i bustować łuki?

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na wersji 1.3.1 modlenie się bez wydawania szmalu daje 1 pkt reputacji. Jeżeli to błąd to potraktuje to jak rekompensata za poniesione straty moralne w niektórych "starciach"

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Trzeba będzie wznieść modły do Innocha.

Możesz też użyć rosyjskiego programiku GodEditor - można nim zmienić wartości Karmy na swoim sejwie. Włączasz programik, wybierasz plik sejwa z odpowiedniego slota (1, 2, 3, itd., tylko nie folderu "current" czy jakoś tak) i jedziesz z koksem. Karma Innosa = wartość INNOSPRAYCOUNT odjąć wartość INNOSCRIMECOUNT, zaś Karma Beliara = wartość BELIARPRAYCOUNT. Wrzucam plik z kompa na zippyshare, nie pamiętam skąd go pobierałem. Programik działa, żadnych efektów ubocznych podczas dalszej gry nie napotkałem :)

http://www41.zippyshare.com/v/I6BzZkXx/file.html

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
To używanie takiej zabawki jest takim samym oszustwem jak przyzwanie sobie hajsu na kodach jak się kończy ;p

vbn

vbn

Użytkownicy
posty71
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak samo jak bugowanie kasy na Cipherze (działa, polecam)

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ogólnie ze sztuczek nie korzystam jednak w tym wypadku chyba skorzystam. Ta reputacja to i tak żart. Chce być sługa Bel-Jarka :), a na głównym wątku trzeba ubić Kruczka i Smoczki, i poszczekiwaczy też. Dziwne, ze za bicie orków nie odejmuje reputacji jeszcze.

A propo szmalu, to czy wydobywanie rudy działa poprawnie? Wczoraj wbiłem na 65 na sprawdzian i Betzy wydobywał jakby chciał a nie mógł.

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
To używanie takiej zabawki jest takim samym oszustwem jak przyzwanie sobie hajsu na kodach jak się kończy ;p

Nie koniecznie... Jak by się tak zastanowić, to z tym narzędziem po prostu zaoszczędzisz mnóstwo czasu spędzonego w grze, żadne oszustwo - zamiast modlić się za darmo za +1 karmy, czekać do następnego dnia, modlić się, czekać, modlić się i tak w koło macieju to po prostu zmieniamy sobie wartość karmy. W grze nic do nabicia karmy u Innosa złota ani nic szczególnego nie potrzebujemy, jak kolega chciał, tylko i jedynie musimy zmarnować w cholerę czasu, zwłaszcza jeśli gramy z ograniczonym snem. Inna kwestia to karma u Beliara - tu już owszem jest oszustwo :)

0 użytkowników
Do góry