Witam. Wczoraj ukończyłem Returninga na patchu 1.3.1 (poziom bardzo łatwy, wiem ... niesamowite). - Strażnik Świątynny, 2-ręcznie
Zamierzam zagrać drugi raz, na tym samym poziomie trudności. Mimo wszystko myślę nad rozwojem łucznika, ale takim 'czystym'. Pakować w łuk, dexa i wiadomo inne ''potrzebne'' rzeczy. Dlaczego tak myślę? Podczas swojej gry widziałem wiele łuków i myślę, że jakoś by to szło. Na kamiennych strażników jest młot Adanosa, na golemy ... tutaj raczej czary, nieumarli - znalazłem łuk Nordmarski, myślę, że jakoś by to szło. Orkowie? Nie mam pojęcia. Również pojawia się problem jak ''nie zabijać'' NPC - ewentualnie bym dobijał już z lag. Ale dalej nie wiem jaką gildią bym grał ... jakieś rady? Gdzie mógłby najlepiej łucznik funkcjonować. Rozumiem, że zbroi nie ma za dużo, ale z drugiej strony znalazłem fajny Pancerz Orków czy też zbroje, które wymagają HP. Jako 'weteran' mogę stwierdzić, że zabijanie z dystansu (wejście na skałę, czy cokolwiek) nie byłoby raczej trudnością.
Czy da to radę stworzyć?
Prosiłbym o wypowiedź szczególnie graczy, którzy 'próbowali'.