Witam i mam kilka pytanie jako returningowy noob .
1. Sposoby na zarabianie w początkowych rozdziałach? (1,2)
2.Na którym poziomie myśleć o jarkendarze? (tzn w okolicach którego z początkowych poziomów mogę sobie z częścią potworków radzić sam)
3.Jakich umiejętności powinienem na początku gry się wyuczyć? (ewentualne recki do kupienia)
4.Do jakiego progu uczyć się siły ew zręczności za punkty doświadczenia?
5.Gdzieś bodajże w tym temacie przeczytałem ze na początek opłaca się uczyć broni 1h i tu moje pytanie do jakiego procentu mniej więcej(tzn kiedy przerzucić się na 2h)?
6.Ewentualne sposoby na mocniejsze początkowo potworki (zębacze, kamienni strażnicy itp)?
7.Zamierzam grać wojem raczej paladynem więc mile widziane jakiekolwiek porady dotyczące tej klasy?
Sporo zależy na którym poziomie grasz. Ja aktualnie zacząłem ponownie grać na Łatwym , tak dla przyjemności:
2. Kończę właśnie pierwszy rozdział i mam 20 lvl, Do wybicia zostało w sumie mi: Krypta Inubisa, Ogniste Zębacze z bossem i kilka kopalni ( nieumarli+pełzacze) , oraz fragment lasu.
3. Wszystkiego w sumie co w miarę tanie. Ja popełniłem głupi błąd i wyuczyłem się zdobywania pazurów, po tym jak wybiłem wszystkie topielce w pierwszym rozdziale, przez co nie mogę na razie jednego questa wykonać dla myśliwych -> nie mam pancerza z płytek.
5. Zrobiłem taki myk, jednoręka do 29 ( starczy nawet do 28) i świtem do Wulfgara, aby mieć 30%.
6. Magia, magia i jeszcze raz magia.