Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4398966 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4398966

Odpowiedzi 14149

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Constantino uczy każdego mikstury siły, wystarczy przed tym nauczyć się jakiejkolwiek innej mikstury.

ernim1

ernim1

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
120 inta to strasznie mało na ten moment. Do R4 nie wejdziesz jeśli Doliny Cieni nie ukończysz, a nie chce mi się wierzyć, ze już ją zrobiłeś.
No i sprawdzilem, wystarczy naładować oko innosa w tym kręgu i już mam 4 rozdzial a Vatras daje dopiero zadanie do Jarka. Szal Beliara i z górki już mam nadzieje bedzie ;) Ave Beliar xd

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Wtf, całe życie myślałem, że świątynia śniącego musi być zrobiona przed naładowaniem oka -.-

ernim1

ernim1

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem, gram pierwszy raz w Returna ;) Moze nie popierdzieli sie fabula :P

seba290669

seba290669

Użytkownicy
posty72
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co jest do zrobienia poza Jarkiem i GD w 2 rozdziale?
Ile powinienem mieć inty i many na tym etapie gry?
1.3.1

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Co jest do zrobienia poza Jarkiem i GD w 2 rozdziale?
Ile powinienem mieć inty i many na tym etapie gry?
1.3.1

Fort azgan jest do zrobienia w 1r albo w r2 na 1.3.2, oraz wyspa eltu.

ernim1

ernim1

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cholera, brakuje mi PN do runy. Musze jakos wbic lvl. Kogo z obozu bandytów w Jankerdarze musze zostawic - bedzie potrzebny w dalszej grze?

dawidurbanlol

dawidurbanlol

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siemka gram na patchu 1.4.1 od Nergala no i jak dobrze rozumiem żeby zostać Strażnikiem Świątynnym muszę znaleźć Cor'a? To dopiero w R3. Pytam ponieważ gdy dołączyłem już do bractwa jako nowicjusz brakuje mi linii dialogowych z Gor Na Kosh co do tego całego młota, mam tylko linie że chce się u niego szkolić.

lordchris

lordchris

Użytkownicy
posty9
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
[...]Mam natomiast problemy z Myśliwymi:
1. 200 potworów, które muszę zabić nie naliczają się, próbowałem wielu rzeczy i nic to nie zmieniło.
[...]

Wybadałem swój problem, który zniknął dopiero po przejściu na inną mapę typu Jarkendar/Fort Azgan. Zaraz po przejściu zaczęło poprawnie naliczać potwory i zwiększać statystyki, razem z wpisami w dzienniku. Niestety w Khorinis problem nadal występuje, może to wina popsutego save. Strace troche na statystykach bo Khorinis wyczyściłem z potworów, ale nadrobie na innych mapach i mogę dołączyć do myśliwych :) Więc jeżeli ktoś miałby podobny problem to nie trzeba zaczynać gry od nowa.

ernim1

ernim1

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawaim pytanie bo nowa strone zrobilo :P

Czy moge wszystkich bandytów wybić w Jarkendarze? Czy kogos zostawić? W 4 rozdziale i tak tam orkowie robia rozpierduche ale może jakiemuś bandycie udalo sie uciec i sa zwiazane z nim questy w dalszej grze?

Dzieki

lordchris

lordchris

Użytkownicy
posty9
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie Fort'u Azgan. Na plaży niedaleko ognistych jaszczurów znalazłem klucz przy szkielecie. Czy ten klucz jest do czegoś wykorzystany? Kawałek dalej pod palmą była skrzynia i myślałem, że to do niej jest ten klucz, ale skrzynie otwierałem wytrychem. Dlatego też prosiłbym o informacje czy jest gdzieś jakaś ukryta skrzynka, którą ominąłem czy po prostu niedopatrzenie ze strony twórców.

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawaim pytanie bo nowa strone zrobilo :P

Czy moge wszystkich bandytów wybić w Jarkendarze? Czy kogos zostawić? W 4 rozdziale i tak tam orkowie robia rozpierduche ale może jakiemuś bandycie udalo sie uciec i sa zwiazane z nim questy w dalszej grze?

Dzieki

Jeśli chodzi o Twoje pytanie to napewno przeżyje Thorus wraz z Fiskiem i Scattym

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy
Panowie mam pytanko odnośnie misji "Wojenne plany orków".
Albert każe mi przerwać dostawę nowego taranu, więc biorę 2 paladynów i niedaleko chatki Angara w wąwozie zabijam dość duży oddział z niewolnikami orków. Mimo wszystko nie mam u Alberta żadnej kwestii dialogowej, moi towarzysze też nic nie chcą powiedzieć. Myślałem, że są inne oddziały ale żeby nie było sprawdziłem w solucji i to faktycznie jest niby koniec misji. Robię coś źle?

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Albert każe mi przerwać dostawę nowego taranu, więc biorę 2 paladynów i niedaleko chatki Angara w wąwozie zabijam dość duży oddział z niewolnikami orków. Mimo wszystko nie mam u Alberta żadnej kwestii dialogowej, moi towarzysze też nic nie chcą powiedzieć. Myślałem, że są inne oddziały ale żeby nie było sprawdziłem w solucji i to faktycznie jest niby koniec misji. Robię coś źle?
a wybiłeś wszystkich bo mi zostało dwóch elitarnych wojowników kawałek za resztą w stronę plaży i dopiero po ich zabiciu paladyni mi kazali iść zameldować o sukcesie, a jak wybiłeś wszystko to jakiś błąd

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy
a wybiłeś wszystkich bo mi zostało dwóch elitarnych wojowników kawałek za resztą w stronę plaży i dopiero po ich zabiciu paladyni mi kazali iść zameldować o sukcesie, a jak wybiłeś wszystko to jakiś błąd

Wczytałem wcześniejszego save'a i teraz pojawił się w grupie jeszcze jeden ork na tyle, którego wydaje mi się nie było. Quest zaliczony, dzięki za pomoc :)

PS. Użyłem mora ulartu na kamiennym golemie, zabiłem go i chyba nawet zabrałem duszę. Po pewnym czasie chciałem użyć czaru, a dostaje informację, że muszę zebrać kamień duszy. Spotkał się ktoś z czymś takim?

PS2. Jak wszystko wyczyszczone w 3 rozdziale, a oczywiście potrzebuję kła trolla do ulu mulu a wszystkie kły dostał ode mnie Alfred to zna ktoś może kupca który je sprzedaje czy muszę rushować do 4 rozdziału?

Krzychuu1909

Krzychuu1909

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej wszystkim, gram 6-7 godzin w wersje 1.3.2 na poziomie normalnym i mam pytanie mimo tego patcha nie zrobiłem sobie za łatwy poziom ? grałem na trudnym w 1.3.1 i na 4 rozdziale zakończyłem z powodu, że Urizielem robilem co chciałem (zbyt łatwo). Ja wiem, że dopiero 1 rozdział i dopiero się zacznie w GD ale mając tyle expa za potwory (za glupiego wilka 75) nabije tyle PN, że nic strasznego mnie nie czeka ? Podobno marvinem można edytować poziom trudności także robić to ? Co myślicie, ten patch dopiero pokaże w dalszej rozgrywce co potrafi czy tylko na superhard/rzeźnik on taki trudny ? Jestem graczem, który wszystko zbiera, wszystko wybija ogólnie wycisnąć ile się da.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Dojedź do GD i Doliny Cieni to zobaczysz skąd się biorą te opinie, a w Khorinis pojęcie naprostuje Ci pierwsze spotkanie z jakimś szkieletem bądź wargiem :D

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Problem taki z 1.3.1 jest w tym, że magiczne bronie są zbugowane i źle nabijały obrażenia, więc stąd taka sytuacja.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej wszystkim, gram 6-7 godzin w wersje 1.3.2 na poziomie normalnym i mam pytanie mimo tego patcha nie zrobiłem sobie za łatwy poziom ? grałem na trudnym w 1.3.1 i na 4 rozdziale zakończyłem z powodu, że Urizielem robilem co chciałem (zbyt łatwo). Ja wiem, że dopiero 1 rozdział i dopiero się zacznie w GD ale mając tyle expa za potwory (za glupiego wilka 75) nabije tyle PN, że nic strasznego mnie nie czeka ? Podobno marvinem można edytować poziom trudności także robić to ? Co myślicie, ten patch dopiero pokaże w dalszej rozgrywce co potrafi czy tylko na superhard/rzeźnik on taki trudny ? Jestem graczem, który wszystko zbiera, wszystko wybija ogólnie wycisnąć ile się da.

Jeśli juz znasz returninga na wylot to masz za łatwy ten poziom trudności

Angaru

Angaru

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, ostatnio postanowiłem dać szansę patchowi Nergala 1.4.1 jak się nie mylę, który podmieniłem zgodnie z instrukcją za 1.3.1. Po tym postanowiłem odpalić marvine mode po to by sprawdzić statystyki wargów, oraz przelecieć się do kruka sprawdzić czy ma zbroję, której nie posiadał po wgraniu patcha Nergala na 1.2, więc wolałem się upewnić. Czy przez samo odpalenie marvina mogą byc problemy z returningiem? Czy jednak chodzi o zapisanie gry z włączoną konsolą?

0 użytkowników
Do góry