Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4397323 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4397323

Odpowiedzi 14149

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Czyli jednak Dzeraldzie udało ci się poradzić z 1.3.2 w broniach 1h?
GZ :)
Ja teraz zanim pójdę do R4 zrobię dolinę cieni a potem uriziela "odbiorę"

Btw: ile masz siły już?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@garry18
Cały czas w okolicach 250, ale jak wejdę w r4 i wyczyszczę zamek i hosh paka i kupię korzenie dostępne w r4 to koło 300 stuknie pewnie od razu. Ale chyba w r3 już sprzatnę jakoś ten zamek, trochę mi gromów i deszczy zostało. Śmiesznie w ogóle, bo teraz 26 lv albo 27 na rzeźniku i 50 pn dostępne, które nie ma na co wydać :D
do tego zakończenie jeszcze wątku opiekunów i hełm łowcy smoków to następne około 40 siły, także powinno się zrobić znacznie łatwiej.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Masz 50pn i nie wiesz na co wydawać?

Wydawaj na siłę, na pewno nie pożałujesz :)

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Chwilowo trzymam jeszcze, bo w r4 będę musiał trochę wydać na ulepszenia zbroi, a nie wiem po ile to dokładnie, reszta raczej pójdzie w siłę, bo chyba nic poza tym nie zostanie, w kuszę już trochę dałem jak w Dolinie Cieni byłem, no nic zobaczy się jak to będzie :D

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie mam - Bo zdobyłem w Dolinie Cieni zbroję Pana Cienia, która wymaga 3k hp. I jakim cudem mam tyle zebrać? Teraz mam 1400, rozdział 3 i nie zapowiada się żebym kiedykolwiek tyle uzbierał xD Jagód już tyle nie ma żeby nie wiadomo ile potek robić, winogron na wino też, tablic nie mam już żadnych... No nie wiem, ja tam takim "prosem" w Returningu nie jestem i się nie znam to może ktoś coś poradzi, przydałoby się :D

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mikstury z korzeni leczniczych.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Co rozdział trochę winogron wpada u sprzedawców, jedzenia też, korzeni leczniczych też dużo mają alchemicy, bonus hp od opiekunów, pewnie idzie to jakoś nazbierać :D A jak patch 1.3.2 to i tak ta zbroja wymaga siły.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A tę recepturę na potki z korzeni leczniczych to kto ma?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Tylko musisz się wyuczyć przed tym wszystkich leczniczych potków.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ftihochou

Ftihochou

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wysłałby mi ktoś rozpiskę wszystkich mikstur do stworzenia w Returningu? Widziałem gdzieś taką tylko zgubiłem link.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Z winogronami problemu nie ma, gorzej z sercami demonów :P
Jak narazie na r3 ( skończona dolina cieni ) mam około 2100hp

Także 3k kiedyś tam będzie.

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakieś rady odnośnie pokonania kruka na 1.3.1 magiem ognia? wolę się przygotować zawczasu niż później drugi raz iść. ;)

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18 Na serca jest sposób, można sobie je wyfarmić jak się jeszcze questa z S'enyakiem nie wykona. Wystarczy klęknąć przed posągiem Beliara, anulować i się demon pojawia losowo, raz z obstawą, raz bez :D Tylko trzeba zapytać Xardasa o pokojowy sposób zdobycia amuletu Triramar, no i jeszcze mieć Szpon w ekwipunku.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@garry18 Na serca jest sposób, można sobie je wyfarmić jak się jeszcze questa z S'enyakiem nie wykona. Wystarczy klęknąć przed posągiem Beliara, anulować i się demon pojawia losowo, raz z obstawą, raz bez :D Tylko trzeba zapytać Xardasa o pokojowy sposób zdobycia amuletu Triramar, no i jeszcze mieć Szpon w ekwipunku.

Czyli u mnie to odpada, już dawno szpona nie mam :]

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@BezzebnyJoe w kopalni w obozie bandytów tam gdzie pełzacze zabijasz i Bloodwyna potem jest zwój wir, którym zabijesz Kruka bez problemu.

@garry18 w świątyni śniącego sporo serc wpada, Senyaka na 1.3.2 nie ma co przyzywać i farmić serc, bo ma 5k defa jeśli dobrze pamiętam i chyba tyle samo siły. W świątyni śniącego niby naprawili spawn demonów, ale przy jednych przełącznikach cały czas je można spawnować, także lajtowo :D

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dzerald Ale to nie S'enyak się pojawia tylko jego słudzy, zwykłe demony :D

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@Sotis próbowałem to robić i mi się pojawiał senyak wykokszony strasznie i go ruszyć nie szło, a mnie one-shootował x.x

0 użytkowników
Do góry