Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4397580 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4397580

Odpowiedzi 14149

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Może być ciężko. Magiem Wody w R4 ledwo dawałem radę zabić ostatniego, przy incie wyszlifowanym do granic możliwości (już teraz nie wiem ile, na koniec gry było ponad 400) potrzebowałem ze 30-40 hitów żeby zabić ostatniego.
Z drugiej strony jak nie masz już nic do roboty w R3 to idź dalej.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Jednak poleciałem do starego obozu na bagnach, myślałem, że więcej jaszczuroludzi tam będzie, jednak pojedyncze sztuki to padają bez problemu, ale z dwoma na raz to już praktycznie bez szans. Imo jak na razie jedyna przesadzona rzecz te jaszczurki, w dolinie cieni się tyle musiałem przez nie nakombinować, że szkoda gadać. A ludzie tak narzekają na nieumarłych, którzy padają jak muchy :D

hybubgi

hybubgi

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. 1szy raz przechodzę Returninga czasem używając mądrości bardziej doświadczonych graczy. Wybrałem ścieżkę Nekromanty co spowodowało pewien problem... swego czasu żydząc 20 pn na naukę języka demonów ubiłem Kreola, a teraz w V rozdziale mam pewien problem, bo nie ma kto mnie uczyć :) Jest jakiś sposób na to?

Oraz 2gie mniej ważne pytanko, gdzie do cholery jest Valeran, bo mi Lutero marudzi o pomocnika :)

Dziękówka :)

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@hybubgi języka może Cię tylko Kreol nauczyć, także o opiekunach na tej postaci to możesz zapomnieć chyba.

Jeśli nie wsadziłeś Fernando do paki to Valeran siedzi od godziny mniej więcej 21 na ławce koło domu Fernando, a w przeciwnik wypadku szukaj w karczmie Orlana.

Ftihochou

Ftihochou

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam pytanie, otóż jestem Nekromantą w 4 rozdziale nauczyłem się tworzyć Demona (Demonologie rozwinałem już na 2 poziom) lecz za każdym razem gdy wzywam demona ten odrazu mnie zabija. Ktoś wie jaka jest tego przyczyna?

hybubgi

hybubgi

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Język demonów opanowałem poprzez zabicie owego Kreola, problem polega na tym, że nie ma kto mnie zaklęć uczyć "nekromanckich" Xardas wybywa w 5 rozdziale, a Kreol nie żyje. Próbowałem się wracać do wieży mgieł i kodem wskrzesić kreola, ale jego zwłok niestety tam nie ma i jestem w kropce.

Dzięki za Valerana, sprawdzę niedługo :)

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do Kreola... Po tym jak nauczy nas tego języka to można go zabić? Nie będzie do niczego potrzebny potem?

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest ognisty łuk na patchu 1.3.2?
Byłem w tej jaskini pod mostem z dwoma cieniostworami i znalazłem tam jedynie ogniste strzały.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
W jaskini ze szkieletami i pełzaczami pod słonecznym kręgiem.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Barem mi powiedział, że jeśli zdobędę płytki pełzacza samodzielnie, to pancerz będzie potężniejszy. To prawda, czy tylko zagrywka od twórców, dla ciekawszego klimatu?  ; ) Patch 1.3.1.
2. Czy istnieje postać, której mogę sprzedawać jointy za wyższą cenę?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły
1. Jak pójdziesz z tym do Wilka to on Ci powie, że to nieprawda. Gra przecież nie dzieli płytek na te, które sam zdobyłeś, czy które ktoś Ci dał, to bez znaczenia :D
2. Z tego co pamiętam to Fortuno tylko

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły
1. Jak pójdziesz z tym do Wilka to on Ci powie, że to nieprawda. Gra przecież nie dzieli płytek na te, które sam zdobyłeś, czy które ktoś Ci dał, to bez znaczenia :D

Haha ; ) Niby tak, ale w Gothicu różnie bywa, więc wolałem się upewnić.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę bossa o nazwie Opalla w GD? I o który most chodzi na drodze do bossa wilków? Bo ma być pod nim eliksir siły niby, tylko nie mogę nic znaleźć takiego, również GD.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Nie pamiętam na 100% a czy nie chodzi o jednego z dwóch bossów białych wilków? a dokładniej tego który jest tam za jeziorkiem lodowego smoka, w małym lasku?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@MrocznyZły
Idź do Gestatha i wtedy się upewnij.
@Dzerald
Tereny Nowego Obozu, gdzieś tam się bydlak chowa przy chatkach. Aczkolwiek nie wiem czy dasz radę go mieczem naklepać, bo słaby nie jest.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@garry18
Jednego mam ubite, tego co jest przed wejściem do nowego obozu, czyli prawdopodobnie ten drugi, którego za cholerę znaleźć nie mogę :D

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
No mówię ci on jest po drugiej stronie tego jeziora co jest koło lodowego smoka w takim małym lasku :]
spory kawałek od smoka.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Ok znalazłem, dzięki panowie. 10 siły brak, żeby mu defa złamać tak solidniej trochę :D albo 10 obrażeń więcej w broni x.x

Dobra jeszcze jedno pytanie - mam już wszystkie sfery, mora ulratu też, jak teraz zrobić najlepiej, żeby mieć dusze Senyaka w szponie? I czy da się to zrobić jakoś żeby Ashtar nie ginął?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie da się. Idziesz do niego, mówisz coś tam że masz Morę Ulartu itp. itd. On daje ci róg, przyzywasz Sen'yaka i używasz w czasie rozmowy, a potem wysyłasz go do Beliara.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Ok szpon zrobiony. Smoczy zębacz już pada bez problemów, także chyba powoli można się przymierzać do R4 :D

0 użytkowników
Do góry