Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4391486 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4391486

Odpowiedzi 14149

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co wiem, to Vatras tego uczy w 3 rozdziale.

Ftihochou

Ftihochou

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Panowie, gdzie jest mieszek lanza? ;-;

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Na plaży koło topielców.
@Minerq
Można.

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra znalazłem. xD

KrzychuZBełcza

KrzychuZBełcza

Użytkownicy
Mistrz na Golemowskim Uniwersytecie w bełczu Górnym. Prekursor żuków.
posty10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Mistrz na Golemowskim Uniwersytecie w bełczu Górnym. Prekursor żuków.
Wie ktoś kto ma/gdzie jest klucz to dwóch skrzynek w wolnej kopalni w GD(Chodzi tu o tą niedaleko lodowego smoka)

"Ty mówisz na to postęp? To w zasadzie zbyt proste.
Jak suka o anielskiej twarzy z tatuażem JD."
Pozdro z Bełcza!

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Do jednej chyba w ogóle nie ma klucza w całej grze. Możliwe, że do drugiej jest, przeszukaj kopalnię albo wybij wszystkich orków. Ewentualnie może być w odmętach forum.

Minerq

Minerq

Użytkownicy
posty29
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak dostać sie za palisadę? Jaka jest mniej wiecej dolna granica jesli chodzi o lvl pod koniec 2r? 1.3.1, latwy.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Zejście jest obok cmentarzyska orków. Tak ze 35-40.

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jak zostałem nowicjuszem ciemności to nie mogę przez to dołączyć do wodnego kręgu i pogadać z lordem Hagenem?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możesz, a nawet musisz, ale żeby pogadać z Lordem Hagenem to musisz zostać Nekromantą. A co do Wodnego Kręgu, to możesz dołączyć nawet jak nie pogadasz z nim. Wystarczy, że dowiesz się co się stało z zaginionymi, znajdziesz pozostałe ornamenty (potem magowie muszą je połączyć) i wpakujesz handlarza bronią do więzienia.

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki wielkie za pomoc ;)

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Handlarza nie musisz wpakować do więzienia, wystarczą zaginieni ludzie i ornamenty.

kicajek18782

kicajek18782

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka mam problem. Jestem adeptem u Magow ognia ale nie dostalem zbroi i ani nie moge wejsc do biblioteki. Zrobilem wszystkie misje. Jak isc dalej?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Orientuje się ktoś jak wyglądają statystyki poszukiwaczy na patchu 1.3.2? Już niezbyt dużo w R2 zrobię raczej, a nie chcę potem mieć gry nie do przejścia :D

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Orientuje się ktoś jak wyglądają statystyki poszukiwaczy na patchu 1.3.2? Już niezbyt dużo w R2 zrobię raczej, a nie chcę potem mieć gry nie do przejścia :D

Cóż, nie wiem jakie mają statystki, ale na pewno są słabsi ( wytrzymałościowo ) od smoczego zębacza, na poziomie około 250siły powinieneś ich zabić na jakieś 15-20krytów.

A wszystko powinno być osiągalne na 300siły i broni 300dmg.

kicajek18782

kicajek18782

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponaglam pytanie czy ktoś grał magiem ognia i wie co robić dalej? Jestem adeptem, przeszedlem misje ale nie mam odziania zadnego i nie moge wejsc do biblioteki.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@garry18 problem taki, że jak dozbieram resztę bonusów co mi zostało to wyjdzie mi około 200 siły, też myślę czy już przy 190 siły nie iść do R3, bo wtedy to co mam do dozbierania stanie się łatwiejsze do zdobycia, a największy problem teraz jest w tym, że nie ma chyba żadnej broni dostępnej w R2, która jest lepsza niż moja :/ Cieniostwory i wargi składam bez problemów jakichkolwiek, smoczy zębacz dalej nie do tknięcia, a w r3 chyba tylko poszukiwacze się pojawiają z czegoś co może stanowić jakiekolwiek zagrożenie :D

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponaglam pytanie czy ktoś grał magiem ognia i wie co robić dalej? Jestem adeptem, przeszedlem misje ale nie mam odziania zadnego i nie moge wejsc do biblioteki.

Szatę nowicjusza dostajesz na wejściu a do biblioteki możesz wejść po wykonaniu wszystkich misji dla noeicjusza

KrzychuZBełcza

KrzychuZBełcza

Użytkownicy
Mistrz na Golemowskim Uniwersytecie w bełczu Górnym. Prekursor żuków.
posty10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Mistrz na Golemowskim Uniwersytecie w bełczu Górnym. Prekursor żuków.
Wie ktoś może kto nauczy mnie kucia miecza z rudy? 5 RozdziaŁ Strażnik świątynny. Bennet nie chce nauczyć ani Harad u Dariona można tylko zbroje ulepszyć.

"Ty mówisz na to postęp? To w zasadzie zbyt proste.
Jak suka o anielskiej twarzy z tatuażem JD."
Pozdro z Bełcza!

0 użytkowników
Do góry