Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3985213 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3985213

Odpowiedzi 14149

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@s3bek
Najpierw dusza Gomeza, bo trzeba bodajże mieć karmę u Innosa na plusie. Później Sen'yak, bo u Beliara łatwo nabić wybijając Paladynów na Etlu.
@BezzebnyJoe
Czeladnikiem zostaje się tylko dla bonusu. Alchemii uczy i tak, a większości roślin i tak nie ma mu co sprzedawać, bo będzie z nich użytek. To samo Bosper, skóry skupuje Alfred. U Harada i tak się nie opłaca, bo większość stali schodzi na ulepszanie pancerzy.

s3bek

s3bek

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
@Wonsz a jak mam 2 rozdział to robić questa dla garonda i 3 rozdział czy zrobić doline cienia? ( o ile dam radę ) :)

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Próbuj Dolinę Cienia, najwyżej wrócisz.

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie chce zagrać wojownikiem ale nie wiem który patch wybrać ponieważ 1.3.2 podobno jest za trudny 1.3.1 magiczne bronie są za silne a na 1.2 już kiedyś przeszdłem grę i chciałbym na innym. Czy opląca mi się zainstalować 1.3.2 jak tak to powinienem mieć wcześniej 1.3.1 czy muszę odinstalować 1.3.1 ?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Trzeba mieć 1.3.1 żeby zainstalować 1.3.2. Patch wojownikiem podobno nie do przejścia, niemniej jednak ja spróbuję. Zawsze możesz grać na 1.3.1 i nie używać magicznych broni typu Uriziel czy inne pierdoły.

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
-No to krótko i na temat Tarrok się chyba obraził bo się nie pojawia jakiś bug czy jak? 3 rozdział rozmawiałem z Ur-shakiem jeśli ktoś niema dobrego wyjaśnienia to może znacie kod na przywołanie Tarroka? męczę się z tym 5dzień i w każdy po 20min latania  w kółko mam dość a chce mieć tą rune Uriziela bo ponoć broken co mi odblokuję 100% gry bo nudzi mnie klepanie smoczych zębaczy po 10min necro poszukiwacze byli problemem ale po nauczeniu się regeneracji są błachostką jakże mnie cieszy 450expa jak takiego pana spotkam :).

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Na pewno podszedłeś pod Świątynie Śniącego dostałeś zapis w dzienniku, wróciłeś do Xardasa, potem poszedłeś do Ur-Shaka i skierowałeś się obok wieży niedaleko Bagiennego Smoka ?

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Opłaca się dawać magiem coś w broń jednoręczną lub dwuręczną? a jak tak to ile?

Pejnu

Pejnu

Użytkownicy
posty13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam pytanko dużo widzę postów że gra buguje się podczas gry na kodach i tutaj pytanie - czy jeżeli odpalam konsole tylko po to by szybciej poruszać się za pomocą "K" w obszarach które już odwiedzałem np przejść z miasta do wieży xaradasa itp to mam szanse na jakieś bugi o.O ?

// coś tak ktoś tez mówił że gry nie przejdziesz jak użyjesz raz marvina bo gdzieś się blokada pojawa.

// No i pytanie dotyczące samej rozgrywki do jakiej wartości opłaca się rozwijać u nauczycieli walke bronią np - jednoręka // siła,zrecznosc itp

// Jest gdzieś spis czarów od gallahada tzn do czego mamy dostęp na jakim kręgu bo nie wiem czy opłaca się mi to rozwijać :)

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Opłaca się dawać magiem coś w broń jednoręczną lub dwuręczną? a jak tak to ile?
do 30 % w który styl chcesz. Polecam 2 ręka.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Pejnu
1. Nic się nie stanie jak raz czy dwa się użyje, zdarza się czasem sytuacja, w której bez kodu ani rusz. Ale używając regularnie na pewno coś się spierdoli.
2. Zależy od poziomu trudności. Do normalnego aż zaczyna kosztować 20 PN, na wyższych-15.
3. Jak zrobisz questa możesz u niego kupić książkę ze spisem za 100 golda. Z tych co pamiętam to jest tam leczenie lekkich i średnich ran, ZNISZCZENIE OŻYWIEŃCA, przywołanie jakiegoś summona, światło i coś tam jeszcze. Zniszczenie ożywieńca na magu i łuczniku podstawa, na wojowniku można się obejść.

Pejnu

Pejnu

Użytkownicy
posty13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
" // coś tak ktoś tez mówił że gry nie przejdziesz jak użyjesz raz marvina bo gdzieś się blokada pojawa."

Czyli rozumiem że to bujda :D ? // Dzieki za reszta odpowiedzi

PS: Jak otworzyc przejście w jaskini po prawej stronie zaraz za wejściem do ruin gdzie jest saturas itp :) ?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
W małej piramidzie w krzaczku jest przełącznik, jeżeli o tą chodzi.

Pejnu

Pejnu

Użytkownicy
posty13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzieki a w tej jaskininia w drodze do czarnego trolla ? Jak otworzyć ściankę a bardziej czego trzeba użyć ^^ ?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Quest "Artefakty Starożytności" po ukończeniu Jarkendaru, klucz ma Hagen.

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tymi kodami się nie martwcie... Dla testu przeszedłem Returninga na Marvinie ... God mode , bugi na potki , szybkie poruszanie no i ukończyłem..

venuen

venuen

Użytkownicy
posty94
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do czego służy sfera wody?

Amator132

Amator132

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Mam pytanie odnośnie okradania skrzyń. A mianowicie: jak próbuję otworzyć skrzynię to śpiący ludzie obok się budzą. Czy to zależy od poziomu zręczności,by nie budzić mieszkańców? Jeśli tak to ile trzeba mieć zręczności?

Krzychuu1909

Krzychuu1909

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemanko, jestem w jarkendarze i idę do obozu na bagnie, chce założyć pancerz bandyty i grając magiem po zmianie pancerza wyskakuje mi 24 many za mało i statystyki pancerza mam na minusie... o co chodzi ? Mam kapelusz i amulet + 2 pierścienie wszystko do many i gdy zmieniam pancerz z Maga ognia na Wodny Krąg/Pirat/Bandyta nie mogę założyć ponownie maga bo znika mana i statystyki na minusie.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@venuen
Quest dla Opiekunów w 4 rozdziale oraz quest u Złotego Smoka.
@Amator132
Zawsze trzeba otwierać na skradaniu. Zależy też od poziomu zręczności, ale i od godziny. Przykładowo o 24 atakowało mnie pół miasta przy okradaniu Constantina, a o 4 nie zareagował nikt. 20 zręki wystarczyło żeby okraść Constantina, wiadomo więcej trzeba żeby np. opędzlować skrzynie na Farmie Onara czy w Górnym Mieście.
@Krzychuu1909
Coś tam się buguje, bo szata maga dodaje manę tylko jakoś dziwnie jest to zrobione. Kiedyś od razu po musiałem wczytać, bo początkowo dodało, a później już nie.

0 użytkowników
Do góry