Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4037466 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4037466

Odpowiedzi 14149

Krzychuu1909

Krzychuu1909

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po zdjęciu wszystkiego i ponownym założeniu żeby ponownie założyć ulepszoną szatę maga ognia brakuje mi 49 pkt many, chyba na dobre się popsuło... czas zmarnowany.

Edit: Nawet marvinem chcialem mane wyrównać i jakoś przeszło ale statystyki ochrony dalej na minusie zostają... jakaś opcja w edycji jest może ?

kicajek18782

kicajek18782

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka. Mam problem taki, ze potrzebuje duzo kasy za grzywne ponad 2 tys i jestem na samym pozatku gry i uzbieralem ponad 1000 i jakby ktos pomogl jak wpisac kod na zloto tysiac starczy. Nie lubie grac na kodach i nie jestem ich zwolennikiem ale juz mnie to meczy :(

Post połączony: 2017-03-01, 23:59
Znalazlem kod itp ale cos nie mogr wpisac .... :( ktos wie jak?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ręce mi już opadają... Gram na patchu 1.3.2 nekromantą i doszedłem już do GD. Problem w tym, że nie wiem czy to ciągnąć dalej, gram na poziomie normalnym i jest strasznie ciężko... Nie jestem jakimś "koksem" w tę grę i nie chcę się zbytnio męczyć przy Gothicu (to nie Dark Souls :D), oczywiście nie chcę żeby gra była prosta jak np. podstawka NK, ale bez przesady. Po prostu jak mam problemy z takimi przeciwnikami jak pełzacz-wojownik, wargi które też mają nie wiadomo ile hp, czy czasem nawet głupi szkielet-goblin to serio odechciewa się grać xD Fakt, że nie przeczytałem info o tym patchu (w sensie, że jest ciężki), mój błąd. Trochę się rozpisałem, a miałem tylko zapytać czy przemęczyć się jakoś i potem będzie już lepiej, czy grać bez tych patchy? Czytałem gdzieś, że wersja 1.2 zapewnia przyjemną, płynną rozgrywkę. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże :D

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ta męka będzie trwała jakoś do +/- 4 rozdziału. Później zdobędziesz dobre runki + runa z Uriziela i jest sztos.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A przede mną tyle rzeczy w GD do zrobienia... xD No nic, mam nadzieję, że nie wyrzucę monitora przez okno :D

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty666
Propsy235
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy grając strażnikiem świątynnym Gallahad będzie mnie uczył kręgów magii i co ważniejsze, czy poznanie ich nie będzie implikować tego, że szpon beliara zmieni mi się w runę zamiast w miecz dwuręczny?

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Będzie uczył. I nie, to nie zmieni Szponu w runę. Tzn. nie wiem czy już nim jesteś, czy masz zamiar być ale z tego co gdzieś wyczytałem to on może nie chcieć Twojej pomocy jeśli już gdzieś dołączyłeś, najlepiej to zrobić zanim się gdzieś przyłączysz.

Pejnu

Pejnu

Użytkownicy
posty13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
pytanko co do perm sprinta, gdzie moge znalezc jakis pierscien czy cos na to ?
Słyszałem ze pierscień dzika to daje lecz mi on nie daje po założeniu sprintu :/ (1.3.1)

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty666
Propsy235
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sotis Tak zrobiłem. Zrobiłem wszystkie możliwe questy przed dołączeniem do bractwa, a jego questa oddałem dopiero po tym kiedy uzyskałem dostęp do ratusza.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

venuen

venuen

Użytkownicy
posty94
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pytanko co do perm sprinta, gdzie moge znalezc jakis pierscien czy cos na to ?
Słyszałem ze pierscień dzika to daje lecz mi on nie daje po założeniu sprintu :/ (1.3.1)

Sam robilem to zadanie ostatnio i pierscien mi dziala na 1.3.1

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Pierścień działa bez problemu na 1.3.1.

No może z jednym, zdejmij go, zrób save, potem load załóż pierścień dzika i powinieneś biegać.

Zireker

Zireker

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam gdy rozmawiam z Gallahadem mówi mi  , żebym spadal. A gdy klikam rozmowe 2 raz jest tylko Koniec... Co zrobic?

Post połączony: 2017-03-04, 12:33

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A pogadałeś najpierw z Sędzią o Gallahadzie?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Zireker

Zireker

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam tylko opcje jak leci cos tam pogada i tyle...

Post połączony: 2017-03-04, 12:41
Sędzia: Mówiłem  , że nie chce byc nie pokojony ...
Bezi :Najwidocznej cos przeoczyłem
Sędzia : Mam nadzieje , że teraz to do ciebie dotrze.. i tyle z rozmowy
 ps;gram nekromantą

Pejnu

Pejnu

Użytkownicy
posty13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zeby użyc tego piersiecienia trzeba coś kliknąć ? Powaznie nie biega mi na sprincie gdy go zakładam mam po prostu 10 odp na strzały / bron - pierscien dzika od mysliwego za zabicie dzika

UnnamedLSPD

UnnamedLSPD

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy mogę dostać głos strażnika?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Pejnu
Odpowiedź jest tylko jedna, grasz na starym patchu.

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
A ja mam takie pytanie, można do pierwszego returninga (Normalnego Rebalance 2.1) doinstalować skądś jakiś Free Aim, podobny do tego jaki jest w drugiej czesci? Najlepiej taki który działa także normalnie na czary jak i na bronie dystansowe.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Brimstone