Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3985387 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3985387

Odpowiedzi 14149

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
losuję liczbę od 1-199 czy jakoś tak(i tyle ile masz karmy u innosa to wylosowana liczba nie może być chyba większa) zależy ile złota wydasz jak większa stawka to wtedy masz większe szanse na bon wbij do 50 karmę lub więcej i metodą prób i błędów może jakoś ci się uda

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Co potrzeba do przekucia ciężkiej zbroji strażnika świątynnego?

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
potrzeba trochę wiary i oczywiście bagiennego ziela

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Masz napisane w dzienniku :)

Gavinski111

Gavinski111

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, mam problem z dostaniem sie na wyspe Etlu, jestem po rozmowie ze złotym smokiem, a nastepnie Xardasem, nie dostalem od Xardasa zadnego klucza albo runy, to jakis bug, czy teraz mam cos zrobic? Probowalem rozmawiac z Hagenem, ale nie ma zadnej kwestii, wiem tez, ze jest opcja 100 zr i kradziez kieszonkowa, ale chodzi mi o tą 1

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest taki paladyn nowy, stoi przy koszarach obok magazynu gdzie była paczka ziela. Pogadaj z nim.

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
yberionie odpowiesz na moją prywatną wiadomość plis

Gavinski111

Gavinski111

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ehh, myslalem, ze bez kradziezy kieszonkowej obejdzie sie dostanie na wyspe Ełtlu, a tu dupa...

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gavin lepiej zostaw wyspę na później o ile się nie mylę będziesz miał potem na - karme innosa która jest potrzebna do zadania z gomezem w 3 rozdziale

P.S chyba że pokojowo zrobisz ale lepiej jest wybić paladynów :D wsumie można ich potem chyba zabić i pokojowo zrobić zamieniając się np w chrząszczyka

adrian756

adrian756

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z najemnikami Lee xd

Jakiś czas temu pobiłem Bronka i teraz jak wchodze do chaty gdzie urzęduje Lee  dostaje nowy wpis w dzienniku  i się na mnie rzucają wszyscy na farmie. Dostaje komunikat "najemnicy uznali mnie za banite" i nic się z tym nie da zrobić. Próbowałem podejść do Lee, poczekać aż mnie bedzie atakował i pobiegłem do Martwej Harpii pogadać z Gravo, czytałem, ze rozwiązuje takie problemy. Ale jak zblizam się do tej gospody wszyscy farmerzy ze środka też sie na mnie rzucają i chcą mnie zabić.

Z tego co pamiętam to w  G2 NK nie było z tym żadnych problemów jak pobiłem Bronka. Jestem w 100% przekonany, że nikogo nie zabiłem, żadnych owiec, nic. Kiedyś miałem do zapłacenia 1000 szt. złota za okradnięcie Lobarta, ale spłaciłem to i wszystko szło spoko. Nie mogę do końca wypełnić zadań najemników bo mnie wszyscy atakują jak zaczne rozmawiać z Lee.

Jest jakiś sposób żeby móc z tego wyjść?

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
coś  zdupcyłeś i tyle  używaj dalej haxów to tak będzie xDD

Gavinski111

Gavinski111

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czarem zapomnienia nie probowales?

adrian756

adrian756

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
coś  zdupcyłeś i tyle  używaj dalej haxów to tak będzie xDD

nie użyłem Marvin mode ani razu od rozpoczęcia gry więc nie mam pojęcia o czym mówisz :)

Czarem zapomnienia nie probowales?

Mogę spróbować tylko na kim? Nikt nie ma do mnie spiny poza Lee, wieśnioki tez normalnie do mnie rozmawiają.

EDIT: dziwna sprawa. Podczas atakowania Lee krzyczy "morderca" i mnie kasuje. A nie zabiłem jeszcze ani jednej osoby... A czar zapomnienia nie działa, właśnie sprawdzałem :)

Wykonałem wszystkie potrzebne zadania aby móc zostać najemnikiem, Torlof wysyła mnie do Lee i od tego się zaczyna.

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jest returning tego nie ogarniesz xd

Gavinski111

Gavinski111

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zabij Lee kodem i sprobuj go przywołać ponownie kodem, set ffbox podswietla jaki kod na postac

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
ehh, myslalem, ze bez kradziezy kieszonkowej obejdzie sie dostanie na wyspe Ełtlu, a tu dupa...
Walnij Hagena np. ognistą strzała wtedy nie zaatakują cię paladyni. Wyprowadz go z miasta, pobij, i użyj niepamięci :)

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
z tym Lee żaden problem pobij farmerów z tawerny i ewentualnie czar zapomnienia na Gravo płacisz 3k i masz z głowy :) sam tak zrobiłem

s3bek

s3bek

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę amulet wejrzenia i pierścień gwiezdny pakt co dodaja int? :)

Fortel

Fortel

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pierścionek ma przy sobie Inubis (patch 1.3.1).

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Wie ktoś ile potrzeba karmy u Innosa aby konsekrować zbroje Paladyna ?

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

0 użytkowników
Do góry