Mam problem z magiem ognia.
Jestem magiem ognia i nie mogę nauczyć się żadnych nowych run.Jak pytam Parlana to ten mówi mi,że nie ma dla mnie więcej run do nauczenia,a nie nauczył żadnej bo nie ma do wyboru nic.Mam 1krąg magii.Hyglas i Karras to samo.Jest przy nich tylko opcja dialogowa ,,koniec''Chce się nauczyć przywołania goblina ale nie mogę.Bug czy coś żle robię ? Mam puste runy,zwój tworzenia szkieletu goblina,żuwaczke,kość goblina.
Cześć. Zaciekawił mnie twój problem i postanowiłem Ci pomoc.
Przeszukałem forum w spisie czarów nie ma przywołonia goblina w magi Maga Ognia. JEst on przypisany do Nekromanty, stad ten problem ze nie stworysz tej runy
Post połączony: 2017-01-13, 11:36
Chcialbym zagrac w returninga i nie wiem czy dogrywac DirectX11.
Mod bedzie kombatybilny?Nie bedzie scin i niepotrzebnych crashy ?
PS. Kompa mam spoko W3 lata na UBER.
Gra ktos z Was z DX11 ?
I drugie pytanie.
Mod jest dosc trudny jednak patch 1.3.1 duzo w nim zmienia dlatego chcialbym wybrac poziom trudnosci Łatwy lub tez Normalny, nie wiem jaki najlepiej. Nie chce aby grało sie za łatwo, chce miec ciężko ale nie az tak. Gdyby nie zmiana pozomow trudnosci wybralbym ŁATWY a teraz nie wiem...
Trzecie pytanie:
Zawsze jestem zwolennikiem grania wojownikiem np Paladyn lub ŁS, teraz w Returningu mysle nad urozmaiceniem i zarazem mam wrażenie ze grajac magiem bede miał łatwiej no bo czary i wgl. Mam racje?
Zastanawiam sie tez czy cisnąć Nekromanta czy Magiem Wody.( wiem ze jakies czary MW sie bugowały- dlatego prosze tutaj o radę)