Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4037427 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4037427

Odpowiedzi 14149

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego kiedy śpie nie odnawia mi się wytrzymałość na każdym poziomie? Patch 1.2.

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z magiem ognia.
Jestem magiem ognia i nie mogę nauczyć się żadnych nowych run.Jak pytam Parlana to ten mówi mi,że nie ma dla mnie więcej run do nauczenia,a nie nauczył żadnej bo nie ma do wyboru nic.Mam 1krąg magii.Hyglas i Karras to samo.Jest przy nich tylko opcja dialogowa ,,koniec''Chce się nauczyć przywołania goblina ale nie mogę.Bug czy coś żle robię ? Mam puste runy,zwój tworzenia szkieletu goblina,żuwaczke,kość goblina.

Cześć. Zaciekawił mnie twój problem i postanowiłem Ci pomoc.
Przeszukałem forum w spisie czarów nie ma przywołonia goblina w magi Maga Ognia. JEst on przypisany do Nekromanty, stad ten problem ze nie stworysz tej runy

Post połączony: 2017-01-13, 11:36
Chcialbym zagrac w returninga i nie wiem czy dogrywac DirectX11.
Mod bedzie kombatybilny?Nie bedzie scin i niepotrzebnych crashy ?
PS. Kompa mam spoko W3 lata na UBER.
Gra ktos z Was z DX11 ?

I drugie pytanie.
Mod jest dosc trudny jednak patch 1.3.1 duzo w nim zmienia dlatego chcialbym wybrac poziom trudnosci Łatwy lub tez Normalny, nie wiem jaki najlepiej. Nie chce aby grało sie za łatwo, chce miec ciężko ale nie az tak. Gdyby nie zmiana pozomow trudnosci wybralbym ŁATWY a teraz nie wiem...

Trzecie pytanie:
Zawsze jestem zwolennikiem grania wojownikiem np Paladyn lub ŁS, teraz w Returningu mysle nad urozmaiceniem i zarazem mam wrażenie ze grajac magiem bede miał łatwiej no bo czary i wgl. Mam racje?

Zastanawiam sie tez czy cisnąć Nekromanta czy Magiem Wody.( wiem ze jakies czary MW sie bugowały- dlatego prosze tutaj o radę)

mroziu1922

mroziu1922

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z Lariusem mam wszystkie listy ide do niego po 12 siedzi na ławce ale nie ma dialogu

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A gadałeś z Gallahadem?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

mroziu1922

mroziu1922

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tak dałem mu te listy a też nie ma z nim dialogu

https://zapodaj.net/33eb91ad9d0d6.jpg.html  tu jest obrazek z zadania możliwe że przez ten list Fernanda nie chce mi tego zaliczyć

Szulik

Szulik

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę zaklęcie telekinezy? U kupców nie mogę dostać.

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gallahad chce 4 listy, masz 3, Valentina się nie liczy

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z kim zagadac aby zrobic zbroje z plytek pelzaczy u wilka. W podstawce było to mozliwe w 2gim rozdziale a tutaj wiem ze mozna predzej

mroziu1922

mroziu1922

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
od kogo jeszcze potrzebuje list?

lusjusz

lusjusz

Użytkownicy
posty13
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z kim zagadac aby zrobic zbroje z plytek pelzaczy u wilka. W podstawce było to mozliwe w 2gim rozdziale a tutaj wiem ze mozna predzej

obóz myśliwych, obok dextera.

Post połączony: 2017-01-15, 02:28
od kogo jeszcze potrzebuje list?

Fernando.

// " Wsadziłem Fernando do pierdla zanim ten zdążył mi napisać list polecający dla Gallahada, co teraz? Teraz nic się nie da zrobić, musisz oddać mu książkę retoryki i odebrać klucz zanim wsadzisz go do paki. "

Post połączony: 2017-01-15, 02:30

I Want To Believe

mroziu1922

mroziu1922

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dziękuje a zawalona kopania to jest tam niedaleko placu wymian?

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dziękuje a zawalona kopania to jest tam niedaleko placu wymian?
tak dokładnie ta jak wyjdziesz z tunelu to masz ją nad głową

mroziu1922

mroziu1922

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam jeszcze jedno pytanie chodzi o amulet triramar ide do gościa Melhiora ale nie ma z nim mowy o tym amulecie

Keszamot

Keszamot

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam jedno małe pytanie, dlaczego żaden z "pracodawców" z khorinis(Harad, Bosper, Thorben, Constantino, Matteo) nie chce ze mną rozmawiać i jak tylko inicjuję rozmowę każe mi się wynosić? Jest to jakiś bug czy muszę wykonać jakieś zadanie?
EDIT: Znalazłem odpowiedź w solucji, wybaczcie, proszę o usunięcie.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę Srebrny miecz nordmarski w wersji jednoręcznej?

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
I ja mam pytanko, nie wiem czy to Bug ale zrobiłem zadania u gildi kupców, płomień eligora, dostawa dla paladynów, wino z klasztorem i tyle, Lutero dalej nie chce mi dac zadania a wiem że powinno być jeszcze z czarną brandy, z pomocnikiem, i z antykami, jestem w 2 rozdziale, to jakiś bug?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nie, prawdopodobnie musisz przejść rozdział dalej.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wygląda  utrzymywanie karmy u Beliara grając nekromantą na poziomie koniecznym do przywoływania armii ciemności? Ile jej jest wymagane ? Z tego co widze jak gram, strasznie dużo jej schodzi przy zabijaniu poszukiwaczy etc. nie czaje tego ... jesteśmy przecież po tej "samej stronie"

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto pamieta gdzie moge znaleźć w returningu eliksir ducha jakiś ? Wbijam 100many i potrzebuje xd

Ystredd

Ystredd

Użytkownicy
Najemnik
posty56
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Najemnik
Mam końcówkę 3go rozdziału, załatwioną Doline Cienia, Świątynię Śniącego, wszystkie dostępne misje u opiekunów. Ogólnie nic mi nie zostało do zrobienia poza odstawieniem jakiegoś kucharza do Obozu za palisadą i znalezieniu 4 sfer (mam 3, stara, wolna kopalnia i obóz bractwa wyczyszczone). Teraz pytanie czy rushować 4 sfery i zabijać Senyaka oraz czyścić jakieś zakątki Górniczej, czy lecieć w 4ty rozdział? Ewentualnie co warto jeszcze zrobić przed wejściem w IV rozdz?
Jeszcze powiem że postać przedstawia sie tak http://imgur.com/a/PNZHV (buffy łącznie z 25% do 2h jeszcze czekają)

0 użytkowników
Do góry