Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4409299 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4409299

Odpowiedzi 14149

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
hej mam pytanie dlaczego golem z runy obudzenie golema (3ci rozdzial gallahad) mnie bije skoro mam 300 karmy u beliara ? i jak mam pokonac orkow skoro mam 200pkt sily 70% 1h i nie mam kryta na czarnym orku wojowniku ;d? path 1.3.2

Usuń patch 1.3.2 bo same z nim problemy.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę akwamaryn i czarną perłę ?? Handlarze nic nie mają. Dopiero wszedłem w Jarkendar 2 rozdział znaczy jeden ma ale kosztuje 1300 zł perła to za drogo.

Gdzie zdobyć receptę na odrutki ?? w Jarkendarze cochwile coś mnie zatruwa

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Wojtas12352

Wojtas12352

Użytkownicy
posty22
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czarną perłę można znależć czasami w muszlach, a akwamaryn np. za wykonanie zadania od Farima.
Co do receptury to nie pamiętam, ale można było te odtrutki kupować u alchemików.

Post połączony: 2016-08-14, 22:03
jestem koło starej wieży xardasa (nie koło tej zatopionej) i jest tam most, który prowadzi do jakiegoś przejścia z kamieni. idzie jakoś to przejście otworzyc?
Te przejście otworzy ci Corristo w zadaniu związanym z Duchem Gomeza (trzeba bylo modlić się u bogów itd), zaś z tym związane jest zadania polegające na przyniesieniu Cassi marmurowych posążków (bodajże)

dywan34

dywan34

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
powtarzam co zrobic zeby golem nie bil 20 pn na rzezniku to troche boli xd

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jak pokonać Harpie ? Mam 170hp i 30 odp od magii a gine na JEDEN STRZAŁ ! Bez tego nie rozbudze Quarhodrona a Harpii jest kilka

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poczytaj tematy jak rozwijać postać bo po to ktoś je do cholery pisał. Ręce opadają jak się czyta twoje bezsensowne posty. Z takimi statami to możesz co najwyżej nową grę zacząć.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jakoś żadnego nie zauważyłem ;p a skąd niektórzy mają Głos Straznika w Jarkendarze na patchu 1.2 ? Ja gram na tym samym i nie mogę go mieć bo SS mówi że jeszcze za szybko

Wojtas12352

Wojtas12352

Użytkownicy
posty22
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja miałem Głos Strażnika w Jarkendarze na 1.2 ;p Mogłem się nauczyć tego u Strażnika jakiegoś odrazu

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
To znaczy, że grasz na 1.3.2, a nie na 1.2

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Nauczyłem się robić miksturki życia i zwiększyłem HP z 170 do 230 i manę o 12 pkt (też z przepisu). Siłę podniosłem do 65 pkt mam runę Fala gniewu więc troche podexpiłem na zębaczach i teraz pójde do Jaro w końcu dam radę z polnymi pełzaczami z tą runą oczywiście tak myślę czas pokaże no i będę pakował PN tylko w siłę teraz

Ystredd

Ystredd

Użytkownicy
Najemnik
posty56
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Najemnik
Hej ludzie, ja właśnie zdałem sobie sprawe ze gram na 1.3.2 anie 1.3.1 i widze ze jest na niego potężny hejt. W czym problem? ( na razie wszystko w jarku idzie okej poza polnymi pełzaczami i orkami), nawet trolle czy kamiennych straznikow moge ubic bez umierania odpowiednia technika tylko troche to czasu zajmuje. Gdzie zaczyna sie problem?

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej ludzie, ja właśnie zdałem sobie sprawe ze gram na 1.3.2 anie 1.3.1 i widze ze jest na niego potężny hejt. W czym problem? ( na razie wszystko w jarku idzie okej poza polnymi pełzaczami i orkami), nawet trolle czy kamiennych straznikow moge ubic bez umierania odpowiednia technika tylko troche to czasu zajmuje. Gdzie zaczyna sie problem?
Polne pełzacze nawet na 1.3.1 są wkurwiające XD.

Ystredd

Ystredd

Użytkownicy
Najemnik
posty56
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Najemnik
Wszystko co zatruwa to chore skurwysyństwo :D ja nie mam gdzie i za co tych odtrutek kupowac. To co z tym 1.3.2 jest nie tak? xd Plus - czy moge jakby co go odinstalowac i sejwbedziw kompatybilny z 1.3.1  ( no ale najpierw musze wiedziec po co mialbym wywalac ten patch)
Pzdr

dywan34

dywan34

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Problem jest tkai ze majac 200 sily mozesz pokonac tylko orka owjownika a z czarnym orkiem bodajrze (ork elita w zwyklym gothicu) jest juz problem majac 200 isly mam na nim malutki kryt natomiast np na herszcie orkow nie ma wgl dmg tak samo jaszczuroludzie sa prawie ze nie do ubicia na smoczym zebaczu zaczyna sie kryt od 400 sily a na rzezniku w 3cim rozdziale raczej tyle nie zdobede :D na zebacza akurat jest taki myk ze go mozna zmiejszeniem potwora zaczarowac ale dostaje sie 50% expa mniej ;d ja majac 1800 hp padam na 4 hity od poszukiwaczy ;d i moj golem na ktorego stracilem 20pn mnie bije :) takze to jest taki maly problem :)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Dlatego należy grać na patchu na 1.2, a nie 1.3.2 i 1.3.1

Ystredd

Ystredd

Użytkownicy
Najemnik
posty56
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Najemnik
Da sie cofnac wersje bez utraty save?
I kurdemoglibyscie dac chociazby jakas informacje o tym w downloadzie. Jesli nie bede mogl.stransportowac save to 20 godzin zmarnowalem...

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
nie da się, link na moim chomiku

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie znaajdę klucz do skrzyni w kopalni nad przejściem do khorinis

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
gdzie znaajdę klucz do skrzyni w kopalni nad przejściem do khorinis
Da ci go Grimes (chyba), który jest w kopalni paladynów w okolicach Starej Kopalni. Wydaję mi się, że musisz najpierw zacząć misję gildii kupców związaną z Zurisem, ale nie jestem pewien

Post połączony: 2016-08-15, 23:39
Czy w 1.3.1 na bossów ożywieńców działa ten efekt srebrnego nordmarskiego miecza? Walczę z Dakatem i nie pojawia się ta niebieska aura kiedy napierdalam. Dodatkowo robię mu śmiesznie mały dmg zarówno ww. mieczem jak i moją normalną bronią (smocza zguba).
EDIT: Nie działało przez zamrożenie, które rzucałem na koleżkę przy każdej próbie :D

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam inne pytanie. opłaca się uczyć wydobycia rudy? jeżeli tak to ile przeznaczyc na to punktów?
i gdzie zdobyć ubranie dla cliffa w zadaniu ucieczka cliffa?

0 użytkowników
Do góry