Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4109339 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4109339

Odpowiedzi 14149

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czemu od Grega dostałem 2 stroje pirata?( Kruk na dwa spelle paladyna pada, powinien być mocniejszy). Do czego prowadzi ten kamień który włożyłem do piedestału na przeciwko portalu do Crashendaru. Jaki miecz 1h po krzyżu przeznaczenia?

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czemu od Grega dostałem 2 stroje pirata?( Kruk na dwa spelle paladyna pada, powinien być mocniejszy). Do czego prowadzi ten kamień który włożyłem do piedestału na przeciwko portalu do Crashendaru. Jaki miecz 1h po krzyżu przeznaczenia?

Z pancerzami to bug chyba też tak miałem po prostu to ignoruj. No cóż kruka łatwo załatwić jak użyjesz Wiru to na hita Ci padnie :P  Chodzi Ci o to miejsce, gdzie włożyłeś kryształ, który zdobyłeś po zabiciu Kruka? Nie chcę Ci spoilerować wejdź tam na luzie  powiem tylko, że związane to z szponem Beliara.  Z mieczem nie powiem, bo ja poszedłem w 2h.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
siema nie wiem co robić dalej kruk się teleportował nie wiem co robić dalej nie mam już dialogów z magami :/

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
siema nie wiem co robić dalej kruk się teleportował nie wiem co robić dalej nie mam już dialogów z magami :/
A nie dostałeś questa z poszukiwaniem quahodrona? Zagadaj do Myxira da ci formułke przyzwania.

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy opłaca się gra na patcgu 1.3.1 gram na nim jetem s 2 rozdziale i można dostać pierdolca z smoczymi zębaczami. szkieletami czy aszczurkami, Więc czy lepiej grać na 2,0 czy 1,3,1 ? Albo jakieś porady na 1,3,1

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy opłaca się gra na patcgu 1.3.1 gram na nim jetem s 2 rozdziale i można dostać pierdolca z smoczymi zębaczami. szkieletami czy aszczurkami, Więc czy lepiej grać na 2,0 czy 1,3,1 ? Albo jakieś porady na 1,3,1

Mega znawcą returnninga nie jestem, ale to i owo wiem polecam 1.1 lub 1.2 nwm jak jest z 1.3, ale 1.3.1 jest troszeczkę przegięte

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie ma patcha 2.0, to po pierwsze. 1.3.2 jest jeszcze dziwniejsze, polecam zbalansowaną grę na patchu 1.2

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

lugo14

lugo14

Użytkownicy
posty4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam!
Mógłby ktoś podać dokładne miejsce lokalizacji dwóch czarnych kryształów. Tego koło wieży Xardasa i lodowej krainy, bo nie mogę ich znaleźć.

xCancuN88x

xCancuN88x

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam pewne pytanko dotyczące reb2.1, otóż chcę iść drogą SŚ ale ponoć wymaga to over 30% w 2H. Widziałem jednak jakieś screeny z tym, że nawet w 4, czy tam 5 rozdziale grając tą postacią ludzie mieli 11% w 2H i ładowali w 1H. Mi również bardziej pasuje 1H więc chciałbym potwierdzić, czy to jest możliwe, czy to jakaś ściema...

Hermit

Hermit

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W którymś patchu zmieniono wymagania z 30% broni 2h na dowolną broń białą

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam pewne pytanko dotyczące reb2.1, otóż chcę iść drogą SŚ ale ponoć wymaga to over 30% w 2H. Widziałem jednak jakieś screeny z tym, że nawet w 4, czy tam 5 rozdziale grając tą postacią ludzie mieli 11% w 2H i ładowali w 1H. Mi również bardziej pasuje 1H więc chciałbym potwierdzić, czy to jest możliwe, czy to jakaś ściema...

na patchu 1.3.1 niema tego wymogu

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakiś sposób na tych orkowych kuszników bo strasznie utrudniają czyszczenie gd. Ja sobie castuje deszcz ognia a tu taki ork ma mnie na 2 strzały. Nie gram magiem.

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy warto ulepszać szpon Beliara kosztem zdrowia czy zostawić z duszą Senyaka? Tak podobno Uriziel będzie lepszy, ale jakoś mam słabość do szponu ;p Mam 1100hp i nwm czy ulepszając kosztem hp nie będę mega stratny

donno123

donno123

Użytkownicy
posty54
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jest jakiś sposób na tych orkowych kuszników bo strasznie utrudniają czyszczenie gd. Ja sobie castuje deszcz ognia a tu taki ork ma mnie na 2 strzały. Nie gram magiem.
Orkowi kusznicy, to trochę przegięcie, ale polecam chwować się za czymś, wybić piechotę, oddalić się, aby kusznik/cy przybliżyli się do bariery i jeśli dobrze oddasz ten maner to nie wpakują tb ani jednego bełta lecz nie zawsze się da. Można też założyć eq ze zwiększoną odp na pociski + miksy z aloesów i ulepszone z pomyj i jakoś powinno pójść.

herbatka5

herbatka5

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań odnośnie patchu 1.2:
1. Czy regeneracja wytrzymałości u Vatrasa coś daje? Wydaje mi się, że kiedyś się jej nauczyłem i nie widziałem efektów
2. Czy można nauczyć się regeneracji many w 3 rozdziale jako strażnik świątynny?
3. Czy mikstury zwiększające na stałe manę i hp, te z korzeni, wymagają szczawiu czy rdestu jak na 1.3.1?
4. U kogo najlepiej zostać czeladnikiem jako strażnik świątynny?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
1. Daje.
2. Olej to.
3. Szczawiu, ale istnieją lepsze sposoby na zwiekszenie HP i many.
4. Constantino.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

vexer

vexer

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomożecie mi? Gram na patchu 1.2 i mam problem z wytrzymałością, strasznie szybko spada i nie da sie w ogóle kogoś zabić, regeneruje się strasznie powoli, nawet próbowałem dać sobie na kodach  punkty i dać wytrzymałość do 100 ale to i tak nie pomogło, spada tak samo co mam robić?

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pomożecie mi? Gram na patchu 1.2 i mam problem z wytrzymałością, strasznie szybko spada i nie da sie w ogóle kogoś zabić, regeneruje się strasznie powoli, nawet próbowałem dać sobie na kodach  punkty i dać wytrzymałość do 100 ale to i tak nie pomogło, spada tak samo co mam robić?

To może po kolei coś tu napiszę :P
Jeśli nawet na sekundę włączałeś konsolę zacznij grę od nowa chyba, że lubisz wszelkie bugi utrudniające, a nawet uniemożliwiające przejście gry. Returning nie lubi jak ktoś włącza marvina i potrafi się mścić.
Nawet mając 100 wytrzymałości spada całkiem całkiem to fakt, ale pamiętaj smażone mięsko i serafisy to podstawa tutaj. Jest ich wystarczająco. Graj od nowa bez włączania konsoli, a co do wytrzymałości nie pakuj nic na początku no chyba, że grasz 2h to się nie dziwię, że tak Ci spada wtedy podpakuj do 20 punktów niby 10 PN w plecy, ale wielkiej szkody Ci to nie zrobi tym bardziej jak grasz na BŁ, łatwym poziomie trudności. Jeśli wytrzymałość ci spada po 3 ciosach, a nawet 2 to bug, bo też tak miałem pomogło zaczęcie gry od nowa.

Hermit

Hermit

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z wyspą innosa gdyż jak tam wchodzę nie występują żadne NPC z wyjątkiem 2 amuletów też tam nie ma.
Czy wpływ ma to że używałem konsoli Marvina ale po użyciu kodu nie zapisywałem gry
Wykorzystywałem go do sprawdzania lokacji oraz bossów

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z wyspą innosa gdyż jak tam wchodzę nie występują żadne NPC z wyjątkiem 2 amuletów też tam nie ma.
Czy wpływ ma to że używałem konsoli Marvina ale po użyciu kodu nie zapisywałem gry
Wykorzystywałem go do sprawdzania lokacji oraz bossów

Rozumiem, że chodzi Ci o wyspę Etlu? Włączyłeś konsolę, więc niestety jeśli masz takiego buga to jedynie nowa gra, bo nawet jeśli istnieje kod na npców tamtejszych to gra przez marvina przygotuje więcej bugów ;/

0 użytkowników
Do góry