Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4444321 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4444321

Odpowiedzi 14149

konny12

konny12

Użytkownicy
posty30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Znajdz czarne krysztaly, idz do obozu orków klanu w górach i uruchom te krysztaly tam. Duch Wody powinien tam wtedy zostawic swoj artefakt ;)
tylko ja tych kryształów nie moge podnieść, a poza tym ktoś mówił że bez jakiegoś pierścienia przez to pdane

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Znajdz czarne krysztaly, idz do obozu orków klanu w górach i uruchom te krysztaly tam. Duch Wody powinien tam wtedy zostawic swoj artefakt ;)
tylko ja tych kryształów nie moge podnieść, a poza tym ktoś mówił że bez jakiegoś pierścienia przez to pdane

Znajdź 5 kryształów i zaaplikuj je w klanie skały . Pierścień jest po ty by Cie nie spaliło w trakcie, ale możesz obczaić na god modzie, powinno się udać .

Post połączony: 2016-02-25, 15:53
Mam takie pytanie gram w returniga 2.1 i jestem w straży mieskij i chce zostac czlonkiem wodnego kregu i mam  pomoc przy zaginionych zabilem dextera i dalem list vatrasowi i dalej nic niemam a skip mi nic nie mowi o tej wyspie bo jestem w strazy miejskiem i niewiem co zrobic?

Odniosłeś ornament z Laresem ?

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

michamode

michamode

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakiś kod na psa Fixa z obozu myśliwych? Nie dostałem zadania Ranne Zwierzę, a tego psa nie ma nigdzie (pewnie został zabity przez jakieś potwory)

Shankar

Shankar

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie chce zostac mogiem wody ,aby nim zostac trzeba nie skladac przyzeczenia innej gildii,a mam odebrać ornament od lorda hagena jak do niego mnei nie wpuszczaja da jakos to zrobic?

michamode

michamode

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ornament nie ma teraz Lord Hagen a Lothar

Shankar

Shankar

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nawet do bramy nie mogę wejść bo nie jestem obywatelem

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
No to nim zostań. zadania od mistrzów w khorinis są przecież banalne.

= D

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nawet do bramy nie mogę wejść bo nie jestem obywatelem

Serio ? Hahahahaha xd

cwaniak123123

cwaniak123123

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest tzw. elementium do wykucia zbroi runicznej ? czy jakiejś tam ?

Resiere

Resiere

Użytkownicy
posty5
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest tzw. elementium do wykucia zbroi runicznej ? czy jakiejś tam ?

Elementium ma smok-ożywieniec.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siema mam pytanie gdzie znajdę mapę zapomnianej wyspy bo chce już mykać a nie mogę mapy odszukać

konny12

konny12

Użytkownicy
posty30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kto uczy przekucia zbroi wodnego kręgu

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
Kto uczy przekucia zbroi wodnego kręgu

Carl, kowal przy Ignazie.

Post połączony: 2016-02-27, 13:18
Siema mam pytanie gdzie znajdę mapę zapomnianej wyspy bo chce już mykać a nie mogę mapy odszukać

Znajduje się w którym ś z budynków, chyba w pobliżu były kretoszczury i chyba bagienne golemy. Kręcisz wajhą, otwiera ci się pokój z przyciskami i wciskasz dwa ostatnie. Mapa jest na tym samym piętrze w kufrze w formie tabliczki.

Post połączony: 2016-02-27, 13:22
Mam wyuczone wytapianie ale na czym to się robi bo nie wiem na tym dużym piecu w starej kopalni ??

Pręty normalnie wytapiasz przy zwykłym palenisku, potrzebujesz do tego kawałki rudy o ile pamiętam które wpadają do Twojego eq przy kopaniu rudy

Co mam zrobić jeżeli odrzuciłem drogę opiekunów na początku gry a w 7 rozdziale muszę ich zabić ale nie mogę zdobyć przedmiotów do zrobienia runy ?

Jedyne rozwiązanie jakie widzę to kody

A gdzie tam kody. Po prostu zbierasz wszystkie rzeczy. Fragment golema ognia jest w wulkanie, wchodzisz do niego przez teleport i zabijasz. Golem cienia jest w wieży z Necronomiconem, oko kamiennej pumy tam gdzie jest magiczny łuk, a wodna perła to zbierasz wszystkie kryształy w GD i idziesz do wioski orków za skałą. Tam będzie perła.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

konny12

konny12

Użytkownicy
posty30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki Grahtnakk, jeszcze jedno pytanko co tzeba na wino zapomnienia jakieś rzadkie zioła? Mam dużo rozmaitych ziół, podajcie też ilość, co i ile tego trzeba

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przecież na to można zdobyć przepis w samej grze. Jak nie masz przepisu to nie zrobisz, jak masz to powinieneś wiedzieć czego ile potrzeba.

konny12

konny12

Użytkownicy
posty30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra musze częściej oglądać dziennik

Post połączony: 2016-02-27, 19:12
Jeszcze jedno pytanie: jak mam nauczyć się przekucia u Carla jak nie mam takiej opcji dialogowej?

michamode

michamode

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A spytałeś się Laresa o lepszą zbroję? Ja miałem możliwość tego dialogu przy inicjacji

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra musze częściej oglądać dziennik

Post połączony: 2016-02-27, 19:12
Jeszcze jedno pytanie: jak mam nauczyć się przekucia u Carla jak nie mam takiej opcji dialogowej?

Musisz zagadać z Laresem, wtedy on cie skieruje do Carla

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Witam, mam 2 pytania odnośnie zadań:
1. Jak to jest z zadaniami w klasztorze? Dostajemy je będąc bez gildii czy dopiero po zostaniu nowicjuszem? Chcę dołączyć do Bractwa, ale przed tym chcę porobić wszystkie możliwe zadanka (gram na rzeźniku na patchu PL 1.3.2 więc każdy EXP się liczy, a zapierdzielać z owcą przez całe Khorinis jak na razie byłoby mi ciężko żeby to sprawdzić),
2. Słyszałem że Guru można zostać już 2 rozdziale, da radę też zostać Strażnikiem Świątynnym?
Z góry dziękuję za odpowiedź

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co do jedynki to masz tak samo na podstawce, zresztą na logikę, skoro nie możesz wejść do klasztoru bez zostania nowicjuszem, to wiadomo że zadań nie wypełnisz.

0 użytkowników
Do góry