Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4410163 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4410163

Odpowiedzi 14149

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Przeciez do klasztoru da sie wejsc bez zostania nowicjuszem. Ale jesli zostaniesz nowicjuszem zeby wykonac zadania dla nich to juz zablokujesz mozliwosc dolaczenia do innych.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

NasienieBekonu

NasienieBekonu

Użytkownicy
posty11
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko od siebie. Nordmar do zdobycia za palisadą jest 1 czy 2H?  Bo potrzebuje dwurecznego.

EDIT: Mam niemały problem.  Otóż najebałem wszystkim najemnikom przed dołączeniem do nich i gdy podchodzę do lee, ten chce mnie zadzgac łącznie z calą farma. Wiem, że gravo może mi z tym pomóc ale sęk w tym, że nie mogę się do niego dopchac - w karczmie też każdy się na mnie rzuca. Ktoś coś? Włożyłem w ten save trochę czasu i nie chce zaczynać od nowa, tak samo jak nie chce używać kodów. Help pls

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
EDIT: Mam niemały problem.  Otóż najebałem wszystkim najemnikom przed dołączeniem do nich i gdy podchodzę do lee, ten chce mnie zadzgac łącznie z calą farma. Wiem, że gravo może mi z tym pomóc ale sęk w tym, że nie mogę się do niego dopchac - w karczmie też każdy się na mnie rzuca. Ktoś coś? Włożyłem w ten save trochę czasu i nie chce zaczynać od nowa, tak samo jak nie chce używać kodów. Help pls

@NasienieBekonu Odciagnij ich troche od karczmy, a potem pogadaj z Gravo.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Sliddqvist

Sliddqvist

Użytkownicy
posty40
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mam niby otwierać kufry przy śpiących ludziach do zadań typu Krwawe Puchary dla Gildii Złodziei? Nawet jak się skradam to oni i tak magicznie się budzą. Głupota po prostu, z dupy jakieś utrudnienie nie mające sensu. Rozumiem żeby atakowali w dniu, gdy to widzą, ale gdy śpią i robisz wszystko po cichaczu? To chyba jakiś żart.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To jest właśnie największa wada returninga, że jest to zbugowane. Choć jedni powiedzą że to taki system czy coś w ten deseń, ale ja nabiłem sobie raz 1k zręki za pomocą buga z miksturą i atakującym potworem i efekt był ten sam. Nawet Twój towarzysz Cię zaatakuje jak otworzysz przy nim kufer na pustkowiu.

Sliddqvist

Sliddqvist

Użytkownicy
posty40
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jest właśnie największa wada returninga, że jest to zbugowane. Choć jedni powiedzą że to taki system czy coś w ten deseń, ale ja nabiłem sobie raz 1k zręki za pomocą buga z miksturą i atakującym potworem i efekt był ten sam. Nawet Twój towarzysz Cię zaatakuje jak otworzysz przy nim kufer na pustkowiu.

No żałosna mechanika strasznie, w ogóle najmniejszego sensu nie ma. Tyle patchu wyszło od pierwszego Returninga, a nasi nie usunęli tego jeszcze? Nie chcieli, czy nie dali rady? Obawiam się, że uznali, że to powinno zostać i tego nie wywalą.

Nie mogę nawet przez to gówno podmienić ginu na wodę, bo wszyscy się na mnie rzucają.

Wie ktoś może jak samemu się tego pozbyć? Nie chcę jakieś zbugowanej mechaniki, która uniemożliwia albo niepotrzebnie utrudnia zrobienie questów, które normalnie nie powinny w ogóle sprawić takiego problemu, albo jeszcze blokować dostęp do skrzyni, które normalnie są neutralne i nic nie kradniemy...

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Nie mogę nawet przez to gówno podmienić ginu na wodę, bo wszyscy się na mnie rzucają.
Co do podmiany ginu to w nocy Rukhar wychodzi na ławeczke na zewnątrz karczmy, jak go nie ma w środku to usypiasz Orlana zaklęciem snu i możesz spokojnie majstrować ze skrzynką. Czasami trzeba usypiać zaklęciem ludzi, nawet jak niby śpią w łóżkach, u Lehmara na przykład, aby okraść mu chate trzeba mieć aktywne zadanie z zamordowaniem go, wtedy w nocy idzie ze swoim bodyguardem do portu a my usypiamy śpiącą tam babke i możemy kraść do woli. Tak czy siak, ten aspekt moda jest strasznie zjebany, można nie wyrobić ze zwojami, albo w ogóle nie móc okraść niektórych chatek niby bez tej zręczności.

Sliddqvist

Sliddqvist

Użytkownicy
posty40
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do podmiany ginu to w nocy Rukhar wychodzi na ławeczke na zewnątrz karczmy, jak go nie ma w środku to usypiasz Orlana zaklęciem snu i możesz spokojnie majstrować ze skrzynką. Czasami trzeba usypiać zaklęciem ludzi, nawet jak niby śpią w łóżkach, u Lehmara na przykład, aby okraść mu chate trzeba mieć aktywne zadanie z zamordowaniem go, wtedy w nocy idzie ze swoim bodyguardem do portu a my usypiamy śpiącą tam babke i możemy kraść do woli. Tak czy siak, ten aspekt moda jest strasznie zjebany, można nie wyrobić ze zwojami, albo w ogóle nie móc okraść niektórych chatek niby bez tej zręczności.

Eh, no cóż. Najwidoczniej trzeba będzie się napierdolić z tymi głupimi ograniczeniami.

Wie ktoś jak to samemu wyłączyć, skoro od kilku patchy nikt z "ekipy patchującej" tego nie zrobił? Jeśli oni tego ni chcą zrobić z jakichśtam powodów, to może ktoś wie jak to zrobić, żeby Ci, którym taka zjebana mechanika nie pasuje mogli sobie to zrobić sami.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Poczekaj, w Returnie 2.0 tego juz nie ma :P

KOMPUTER:
Spoiler

konny12

konny12

Użytkownicy
posty30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak mam się nauczyć demonologii do 3 opiekuna,stanie się coś złego jak zabije kreola i naucze się z księgi?

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak mam się nauczyć demonologii do 3 opiekuna,stanie się coś złego jak zabije kreola i naucze się z księgi?

Zalezy w jaką wersje grasz, ale na nowszej Kreola już nie zabjesz i on nawet nie ma tej księgi .

konny12

konny12

Użytkownicy
posty30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Zalezy w jaką wersje grasz, ale na nowszej Kreola już nie zabjesz i on nawet nie ma tej księgi .
Dzięki a możecie mi powiedzieć gdzie jest klucz do skrzyni salandrila z krwawym kielichem przeszukałem całą chate ale nie ma go nigdzie

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Musisz go jemu ukraść

konny12

konny12

Użytkownicy
posty30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Musisz go jemu ukraść
ale jak go pobiłem nie miał go przy sobie

Sliddqvist

Sliddqvist

Użytkownicy
posty40
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się gdzieś w 1 rozdziale na patchu 1.31 znaleźć jakiś pierścień przyspieszenia czy coś w ten deseń? Strasznie mozolne jest te latanie tu i tam bez teleportów czy run.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Musisz go jemu ukraść
ale jak go pobiłem nie miał go przy sobie

Bo musisz go ukraść a nie pobić .. To już nie jest Gothic NK

Post połączony: 2016-03-01, 19:34
Da się gdzieś w 1 rozdziale na patchu 1.31 znaleźć jakiś pierścień przyspieszenia czy coś w ten deseń? Strasznie mozolne jest te latanie tu i tam bez teleportów czy run.

2 rozdzial minimum od jednego z mysliwych

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
2 rozdzial minimum od jednego z mysliwych

I chyba też od Alberta w Gorniczej Dolinie?

KOMPUTER:
Spoiler

Maniak50

Maniak50

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Jestem tu nowa. Gram w Returninga pierwszy raz i mam pytanie ale od początku. Nie wiedząc, że najpierw lepiej jest należeć do gildii złodziei dałam paczkę od tego baala wcześniej, jako najemnik. No i mam problem, bo nie chce przyjąć tych listów. Siedzi w domu zamiast wyjść na ławeczkę. Próbowałam zagadać do tego ogrodnika, ale nie ma opcji dialogowej. Nie chce mi się zaczynać gry od początku z powodu jednego zadania (za dużo bym straciła), a chcę je przejść.

NasienieBekonu

NasienieBekonu

Użytkownicy
posty11
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Jestem tu nowa. Gram w Returninga pierwszy raz i mam pytanie ale od początku. Nie wiedząc, że najpierw lepiej jest należeć do gildii złodziei dałam paczkę od tego baala wcześniej, jako najemnik. No i mam problem, bo nie chce przyjąć tych listów. Siedzi w domu zamiast wyjść na ławeczkę. Próbowałam zagadać do tego ogrodnika, ale nie ma opcji dialogowej. Nie chce mi się zaczynać gry od początku z powodu jednego zadania (za dużo bym straciła), a chcę je przejść.

Prześpij się do południa, powinien siedzieć. Jeśli dałaś listy gallahadowi i odesłał cię z nimi do lariusa to nie powinno być problemu.

0 użytkowników
Do góry