Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4394409 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4394409

Odpowiedzi 14149

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sorrki, że znowu oto pytam, ale co do mojego poprzedniego pytania z Hagenem i jak wejść na akt drugi to muszę mieć jakiś lvl wbity czy mogę zrobić to na każdym innym poziomie?

Musisz zabić Dextera, dołączyć do Wk i połączyć ornament.

IvE

IvE

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam identyczny problem co kolega Zatsuu.

Mam 10 poziom grając również Magiem Ognia i nie mogę wejść na akt drugi. Gdy rozmawiam z Lordem Hagenem każe mi najpierw pomóc Magom Wody, ale nic nie rusza dalej ponieważ dodaje, że muszę nabrać więcej doświadczenia. Obskoczyłem wszystkie opcje dialogowe kilkakrotnie.

Dodam, że:
-Zabiłem Dextera ale przed pomaganiem Gregowi, Skipowi i rozwiązywaniu problemu handlu bronią,
-Rozwiązałem problem handlu bronią po zaginionych ludziach,
-W związku z powyższymi Greg nie pomagał mi przy Dexterze nie było opcji dialogowych z tym związanych po rozwiązaniu qeusta stoi na rozstaju pól, quest jednak zaliczyło,
-Dołączyłem do Magów Ognia przed robieniem czegokolwiek związanego z Jarkendarem zarówno qeustów Grega, Skipa, Zaginionych ludzi, Handlu Bronią,
-Nie mam opcji dialogowych u Vatrasa nt. dołączenia do kręgu opowiada tylko o misjii Magów Wody i, że mógłbym dostarczyć list Saturasowi gdybym był jednym z nich,
-Lares stoi i mimo rozwiązania rzeczonych qeustów nie rusza się,
-W dzienniku zadań mam questy: Wodny Krąg, Magowie Wody, Kamienie teleportacyjne, Kamienne tablice (co ciekawe Vatras przestał je przyjmować) to jedyne związane z Jarkendarem i nic nie da się ich ruszyć,
-Gdy rozmawia się z Laresem nt. zaginionych i Vatrasem na temat Jarkendaru ciągle pojawiają się niby nowe wpisy w dzienniku ale nic się nie dzieje,
-Do tego zabiłem lichwiarza Lehmara, Bustera (W sumie ten mini boss topielec go zabił), Moego, Festera? (Tego od polnych bestii na farmach), nie wiem czy to ma jakikolwiek wpływ ale piszę,
-Zawsze mam odłożone tak jak i teraz 10 pkt nauki, nie wiem czy to ma wpływ ale również informuje.

Proszę o pomoc bo teraz jestem w kompletniej kropce nie da się nic zrobić. Sejwów wcześniejszych nie mam a zależy mi na tym bo namęczyłem się na trudnym aby jakoś dotrwać do 10 poziomu na zwojach :)

Pozdrawiam.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Mam identyczny problem co kolega Zatsuu.

Mam 10 poziom grając również Magiem Ognia i nie mogę wejść na akt drugi. Gdy rozmawiam z Lordem Hagenem każe mi najpierw pomóc Magom Wody, ale nic nie rusza dalej ponieważ dodaje, że muszę nabrać więcej doświadczenia. Obskoczyłem wszystkie opcje dialogowe kilkakrotnie.

Dodam, że:
-Zabiłem Dextera ale przed pomaganiem Gregowi, Skipowi i rozwiązywaniu problemu handlu bronią,
-Rozwiązałem problem handlu bronią po zaginionych ludziach,
-W związku z powyższymi Greg nie pomagał mi przy Dexterze nie było opcji dialogowych z tym związanych po rozwiązaniu qeusta stoi na rozstaju pól, quest jednak zaliczyło,
-Dołączyłem do Magów Ognia przed robieniem czegokolwiek związanego z Jarkendarem zarówno qeustów Grega, Skipa, Zaginionych ludzi, Handlu Bronią,
-Nie mam opcji dialogowych u Vatrasa nt. dołączenia do kręgu opowiada tylko o misjii Magów Wody i, że mógłbym dostarczyć list Saturasowi gdybym był jednym z nich,
-Lares stoi i mimo rozwiązania rzeczonych qeustów nie rusza się,
-W dzienniku zadań mam questy: Wodny Krąg, Magowie Wody, Kamienie teleportacyjne, Kamienne tablice (co ciekawe Vatras przestał je przyjmować) to jedyne związane z Jarkendarem i nic nie da się ich ruszyć,
-Gdy rozmawia się z Laresem nt. zaginionych i Vatrasem na temat Jarkendaru ciągle pojawiają się niby nowe wpisy w dzienniku ale nic się nie dzieje,
-Do tego zabiłem lichwiarza Lehmara, Bustera (W sumie ten mini boss topielec go zabił), Moego, Festera? (Tego od polnych bestii na farmach), nie wiem czy to ma jakikolwiek wpływ ale piszę,
-Zawsze mam odłożone tak jak i teraz 10 pkt nauki, nie wiem czy to ma wpływ ale również informuje.

Proszę o pomoc bo teraz jestem w kompletniej kropce nie da się nic zrobić. Sejwów wcześniejszych nie mam a zależy mi na tym bo namęczyłem się na trudnym aby jakoś dotrwać do 10 poziomu na zwojach :)

Pozdrawiam.

Pogadaj z Nefariusem, tym od portalu. Wykonaj zadanie z ornamentami.

IvE

IvE

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pogadaj z Nefariusem, tym od portalu. Wykonaj zadanie z ornamentami.
Dziękuje za odpowiedź.

Nie da się tego zrobić ponieważ nie ma zadania z ornamentami ponieważ Lares nie zareagował na wypełnienie zadania z zagubionymi ludźmi ciągle stoi w porcie. I nie ma dodatkowych opcji dialogowych np. z kamieniem teleportacji aby to pociągnać dalej.

EDIT:

No to wygląda na to, że narobiłem rabanu przez swoją nieuwagę. Okazało się, że nie przeklikałem jednej opcji dialogowej u Laresa i teraz mogę ruszyć te wszystkie powiązane z nim pośrednio questy a na końcu pewnie będę mógł dołączyć do WK. Dzięki za odpowiedź.

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siema ludzie opłaca się nauczyć kradzież Energi dla nekromanty? i jakich najlepiej nauczyć się run na dany rozdział :P

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siema ludzie opłaca się nauczyć kradzież Energi dla nekromanty? i jakich najlepiej nauczyć się run na dany rozdział :P

zastanawiałem się na tym samym, ale się nauczyłem np. jest dobre na silnych przeciwników jak przyzwiesz sobie dwa zombie ty będziesz kradł energie i go nie uruchomisz a zombi będą go bili, a poza tym będziesz się leczyć.

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
I jeszcze jedno jaki jest najlepszy skill od nekro na orki bo z ciemności muszę zaatakować 8-9 razy a czasami nic nie zabieram

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
I jeszcze jedno jaki jest najlepszy skill od nekro na orki bo z ciemności muszę zaatakować 8-9 razy a czasami nic nie zabieram

Na orków wojowników najlepiej przyzwij kilka zombi a sam walcz tylko z jdnym kosturem, możesz też użyać kradzieży energi żeby nie uruchamiać a zombi będą ich bić, Jab grasz na poziomie łatwym to ich bez problemu zabijesz

Post połączony: 2015-07-31, 13:54
mam problem gram nekromantą i popsułem sobie zadanie z zapisami xardasa ponieważ przez przypadek sprzedałem tą książkę a kupiec umarł czy coś mnie ominie jak nie zrobię tego qesta? albo jak mogę zrobić tego qesta?

Sesiek39

Sesiek39

Użytkownicy
posty7
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Witam,
Gram na najnowszym patchu 1.3 i mam problem ze zrobieniem zbroi horadrimów. Wymagany jest dodatkowy składnik : elementium. Czy wie ktoś gdzie to znaleźć? Dodam, że w poprzednim patchu do zrobienia zbroi tego składnika nie trzeba było mieć.
Pozdrawiam

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
Gram na najnowszym patchu 1.3 i mam problem ze zrobieniem zbroi horadrimów. Wymagany jest dodatkowy składnik : elementium. Czy wie ktoś gdzie to znaleźć? Dodam, że w poprzednim patchu do zrobienia zbroi tego składnika nie trzeba było mieć.
Pozdrawiam
W zwłokach smoka ożywieńca znajdziesz elementium.

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ludzie grając nekromantą potrzebna mi jest karma u beliara aby moje przyzwane szkielety automatycznie atakowały orków? czy to nie od tego zależy ? 

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Witam,
Pozdrawiam
W zwłokach smoka ożywieńca znajdziesz elementium.

Łucznik i mag mogą go po prostu użyć do zwiekszenia atrybutów. Wojownik może zrobić tylko zbroję.

Ludzie grając nekromantą potrzebna mi jest karma u beliara aby moje przyzwane szkielety automatycznie atakowały orków? czy to nie od tego zależy ?

Co to do cholery znaczy "automatycznie atakowały orków"? Przywołańce albo atakują wrógów, albo ciebie. Innej opcji nie ma.

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Thomson chodzi mi o to jak przyzywam szkielety to one nie zaatakują orków dopóki ich nie uderzę albo on mnie,ale na potworach to za automatu na nich idą

GustaWxGothic

GustaWxGothic

Użytkownicy
posty27
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zadanie, polegające na zwerbowaniu nowego nowicjusza do obozu sekty, po rozmowie z Baalem Cadarem nie mam dialogu ani u Regisa, ani u Coragona, ani u Valentina? Czy jest to spowodowane tym, ze juz wcześniej przyłączyłem się do tego obozu? Od razu mialem opcje dołączenia to dołączyłem. ;d

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Powinienes móc to zrobic. Zadania jako takiego nie ma, musisz po prostu pogadac z Regisem, potem z Coragonem, obic Valentina, pogadać z Regisem, oddac pierscien Coragonowi i wtedy z Valentinem.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

GustaWxGothic

GustaWxGothic

Użytkownicy
posty27
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powinienes móc to zrobic. Zadania jako takiego nie ma, musisz po prostu pogadac z Regisem, potem z Coragonem, obic Valentina, pogadać z Regisem, oddac pierscien Coragonowi i wtedy z Valentinem.

Ale nie mam z nimi żadnych dialogów, nic. u jednego tylko handlować mogę, a u drugiego mogę zapytać tylko czy coś nowego sie wydarzyło. xd

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

GustaWxGothic

GustaWxGothic

Użytkownicy
posty27
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A pobiles valentina?

Już wszystko wiem, po prostu korzystałem z fatalnie przygotowanego opisu wykonania tego zadania. Jak mam pobić Valentina, kiedy obok niego cały czas jest masa ludzi?

I kolejne pytanie też dotyczące bractwa:
Magiczny eliksir:
Jak przekonać Baala Tyona do rozmowy ze mną? Oferuje mi nauke eliksirów, ale questa nie zleca, a kiedy chce go pozdrowić tylko wzdycha? Czy aby wykonać tego questa musze ukończyć zadania od pozostałych baalów? :)

Jak już tutaj pisze to od razu zapytam o sposób na czarnego trolla? ;d

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak mam pobić Valentina, kiedy obok niego cały czas jest masa ludzi?
O 3:50 wychodzi z karczmy, musisz wyczuc moment kiedy bedzie na tyle daleko od straznika, a daleko od obywateli i go utłuc.

KOMPUTER:
Spoiler

GustaWxGothic

GustaWxGothic

Użytkownicy
posty27
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czemu w patchu 1.3 nie mogę używać hełmów?(mam kapelusz i hełm innosa, oraz gram jako strażnik światynny)
Jako nagrode od Gallahada brać mixa, czy nauke kręgów?(gram jako straznik i nwm czy w późniejszym etapie nie będą mi potrzebne do używania run strażników)

0 użytkowników
Do góry