Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4398082 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4398082

Odpowiedzi 14149

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Szulwik jak chcesz kod na przepaskę, to zacznij grę od nowa, idź do Lestera po nią, wyrzuć z ekwipunku i jak jest zaznaczona pisz kolejno: f2 > edit focus > i na samej górze masz kod na jej przyzwanie, spisujesz kod i wpisujesz w konsoli na poprzednim save. :P

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Podrzuci ktoś kod na przepaskę nowicjusza? Tak wiem, zwaliłem. tak wiem, jest to wielkie ryzyko. Zaryzykuję.
Wejdź na kodach w jakiegoś nowicjusza(klawisz O) wyrzuć przepaskę z ekwipunku(alt),wpisz kod cheat god,najedź na przepaskę kursorem i kliknij t,powinien być kod na samej górze.

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Jack Aligator

Jack Aligator

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, otóż nie wiem gdzie jest te przejście z kotliny do bagna pomoże ktoś ?

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem, otóż nie wiem gdzie jest te przejście z kotliny do bagna pomoże ktoś ?

Jest taka jaskinia do której przechodzi się mostem w kotlinie. Jest tam bardzo silny duch krwawego ogara wiec albo przed nim ucieknij albo walcz :P Dalej jest wielka jaskinia z pełzaczami i gdzieś tam jest wyjście.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
kiedy i kto daje zadanie zeby zabic orkowych przywodcow w zielonych zbrojach?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Luisa można zabić od razu, czy jednak do czegoś mi się przyda?

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Luisa można zabić od razu, czy jednak do czegoś mi się przyda?

Tak można go zabić, to postać która spawnuje się do zadania.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Podobna da się wynegocjować od Onara dniówkę większą niż 50 złotych. Prawda to? Jeśli tak, to w jaki sposób? Jakiś quest, czy po prostu dobrze dobrane opcje dialogowe.

I kto uczy w pierwszym rozdziale otwierania zamków poza gildią złodziei. Z Thorbenem zwaliłem, bo nie powiedziałem mu że Gritta miała hajs, a on teraz nie chce mnie uczyć, bo nie wie czy jestem uczciwy.

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem

Duke Nukem
Gry (themodders@telegram)

Pytania odnośnie zadań i rozgrywki
#9249 2015-04-22, 17:21(Ostatnia zmiana: 2015-04-22, 17:30)
Podobna da się wynegocjować od Onara dniówkę większą niż 50 złotych. Prawda to? Jeśli tak, to w jaki sposób? Jakiś quest, czy po prostu dobrze dobrane opcje dialogowe.

I kto uczy w pierwszym rozdziale otwierania zamków poza gildią złodziei. Z Thorbenem zwaliłem, bo nie powiedziałem mu że Gritta miała hajs, a on teraz nie chce mnie uczyć, bo nie wie czy jestem uczciwy.

Uwolniłeś Elvricha i dałeś jemu książę Lehmara bo ja jak nawet zapłaciłem za Grittę to mnie nie uczy ?

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Jeżeli jesteś Najemnikiem to musisz oddać Marii, żonie Onara ten złoty talerz, jest on w koszarach, w kufrze gdzie wieczorem wszyscy siedzą (strażnicy i Wulfgar).Po tym będziesz musiał iść do Onara,a on zwiększy hajsy o 50 szt. złota. Otwieranie zamków uczy Thorben jeżeli dasz mu księgę rachunkową Lehmara, dodatkowo 200 sztuk złota, a sama nauka 1000 :P .

@Duke Nukem  Oprócz Gildii Złodziei

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No pięknie, nie dość że muszę nauczyć się otwierania kufrów, to jeszcze kradzieży kieszonkowej.... A to da się powiększyć w trakcie gry najemnikiem, czy przed wstąpieniem do gildii? W sumie to już lepiej będzie, jak dostanę się do złodziei, będzie szybciej.

Nie, nie uwolniłem jeszcze Elvricha, i nie, nie dałem mu jeszcze księgi Lehmara.

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
 Są dwie opcje u Marii :
  • że nie bd najemnikiem, wtedy da Ci 50szt złota,
  • że dołączysz, to wtedy będzie kazała Ci przyjść jak już zostaniesz,

Czyli powiększasz tylko podczas gry najemnikiem dniówkę, a tak poza tym chciałeś żeby Onar Ci płacił za nic?
Nie trzeba uwalniać Elvricha, aby uczył, a jak Ci brakuje złota to rozpocznij wątek z Gildią Zabójców :P

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Są dwie opcje u Marii :
  • że nie bd najemnikiem, wtedy da Ci 50szt złota,
  • że zostaniesz, to wtedy będzie kazała Ci przyjść jak już zostaniesz,
U Ciebie złodzieje nie żyją?

Żyją, jeszcze nie mam do nich dojścia. Muszę zabić bandytów co napadli Hakona, i oni mają ten list od Halvora. Zadania Nagura i Rengaru już zrobiłem. Dostaje się sposobem "pokojowym".

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
kiedy i kto daje zadanie zeby zabic orkowych przywodcow w zielonych zbrojach?
W zielonych?Orik 4 rozdział tych przed zamkiem w GD,Saturas R4 tych w Jarku,Hagen w R4 te elitarne pierdoły rozsiane po Khorinis.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Komu najlepiej oddać księgę długów Lehmara?

Joth

Joth

Użytkownicy
posty62
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
(Usunięte)

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Komu najlepiej oddać księgę długów Lehmara?
Hanna
Do czego Xardas daję klucz gdy gra się nekromantą?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Zaiste pewnie do jego starej zatopionej wieży.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy karma ma jakiś wpływ na bonusy z modlitwy przy kapliczkach?  I czy bonusy od Darona są losowe?

0 użytkowników
Do góry