Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4425446 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4425446

Odpowiedzi 14149

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Są jakieś bronie na manę dla maga ? Pytam z ciekawości.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czy wie ktos  o co chodzi? kraze caly czas na gorce obok Niclasa szukam keliosa a go nie ma ;d

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozdział, który masz ?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
czy wie ktos  o co chodzi? kraze caly czas na gorce obok Niclasa szukam keliosa a go nie ma ;d

Rozdział 3 osiągnąłeś?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
sry moj bląd myslalem ze 2 juz jest a to nic ..

Oplaca sie zaczynac juz 3 rozdzial? i czy misje z gomezem zaczynac w 2 czy w 3 roz?

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Jak szybko można zarobić ? Uczyć się u harada all mieczy ?

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Czego potrzebuję, żeby założyć kapelusz maga? Jak zakładam obecnie to mnie spala :D

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Asartan

Asartan

Użytkownicy
posty22
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobry. Przyda się pomoc w paru sprawach

Wie ktoś gdzie można zdobyć zwój telekinezy nie będąc guru? Przydałby się  wykrywacz " ajtemsów ".

1)Podpinam się pod pytanie. Ew. proszę o kodzik na zwój
2)Poprosiłbym o następny kod na śpiwór. Jest zbyt przydatny (szczególnie w Jarkendarze) a że zdobywa się go dość późno i nocami trza dymać przez pół świata do najbliższego łoża jego użyteczność maleje...
3)W I rozdziale da radę ubić te 200 mobków i dołączyć do myśliwych? Czy może też coś się zmieniło (trochę głupie pytanie no ale...)
4)Opłaca się uczyć wykuwania wszystkich mieczy u Harada jako czeladnik (punkciki jakoś przeboleje ale te wygórowane ceny kiedy sakwa pusta...)? Co prawda gildii jeszcze brak (bodajże 6 czy 7 poziom) ale uderzam na farmę Onara jako najemnik, walka 2 ręczną i kuszą, obecna siła 60 z 70 (kiepski miecz dwuręczny od najemnika z farmy Akila), potem cenne PN lecą na naukę u Roda - poziom normalny, "patch" (podmianka) 1.3.
5)Pytanie z Laresem bo już dokładnie nie pamiętam jak było w ostatnim patchu. Baltram daje mu zastępstwo z questa kiedy dołączamy już do jakieś gildii tak? To znaczy że bez jego eskorty muszę przebijać się do posterunku Bustera (a potem z nim kiedy jesteśmy w Wodnych Kręgu do piramidek) right?
6)Ulepszona na max (x5) Zbroja Wodnego Kręgu jest nadal najlepsza w 1 rozdziale (czyt. zrobiony w niej cały wątek Jarkendaru) czy jednak pojawiła się może opcja kupienia średniego pancerza najemnika od Lee ew. lepszy jest zupgradeowany lekki pancerz najemnika od w.w zbroi?
7)Po wykonaniu zadań od 1 opiekuna w odpowiednim miejscu na mapie pojawia się 2 czy obaj są dostępni jednocześnie (skończyłem na bodajże 3 zadaniu z nauką języka demonów także...
8)Asekuracyjnie na przyszłość - jak wejść za orkową palisadę poza słynnym  f8 czy k z którego ponad 12 miesięcy temu byłem de facto zmuszony skorzystać? Zwój przemiany? Przejście? Wrota/drzwi? Przepłynięcie pod wodą? Cokolwiek?

Watchmaker

Watchmaker

Użytkownicy
posty34
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1 Kody są be.
2 Kody są be. Śpiwór bez przymusu snu po 9 godzin jest cholernie pomocny a wręcz przegięty i jego użyteczność nie maleje wcale.. to prawie jak kod na życie.  Wcale nie zdobywa się go późno bo...
3 Ubić i dołączyć  jest praktycznie mus. Jak dla mnie priorytet na długo przed zostaniem czeladnikiem. Powiem więcej robi się to na samych wilkach polnych bestiach krwiopijcach i innym takim badziewiu.
4 To jest zabawa na potem jak Ci się  PN wylewają uszami i masz postać w miarę już ogarniętą. Notabene  najlepszą chyba bronią pod względem  użyteczności jest falks kupiony w gospodzie martwa harpia. Można z nim cały 1 rozdział biegać. Zdejm ten miecz z pleców co masz bo to jest masochizm. Dopiero jak będziesz mógł miecz paladyna albo lepiej siekacza założyć to jest sens ale i tak tylko na krótkie walki. Falks żądzi. RagziT też :):)
5 Nie ma problemu  z zastępstwem dla niego. Biega z nami gdzie chcemy wtedy kiedy trzeba. 
6 Dla woja tak dla łucznika z pełzacza.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czy do doliny cieni oraz swiatyni sniacego oplaca sie isc w 2 roz czy lepiej w 3? oraz zadanie z gomezem w ktorym roz lepiej?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zadania z gomezem przecież nie możesz nawet rozpocząć w 2 rozdziale.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a ty zaczales juz 3 roz?

czy mozna wybijac orkow z wolnej kopalni ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
A kto ci broni pisałem czego nie mozna :P resztę można jak leci :p

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Jaki jest najlepszy miecz 1h do zdobycia w 1r i gdzie go znajde/kupie ?

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
pojdz sobie po nomada najlepiej, znajduje sie on w krypcie obok farmy Onara

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Jak mogę zabić w R1 przyzwanego paladyna z jaskini gdzie w oryginale była Smocza Zguba? Zniszczenie ożywieńca na niego nie działa.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Wie ktoś gdzie można zdobyć zwój telekinezy nie będąc guru? Przydałby się  wykrywacz " ajtemsów ".
Nie istnieje zwój do używania, istnieje jedynie formuła, która po połączeniu w runę daje dopiero działająca telekineze.
Jak mogę zabić w R1 przyzwanego paladyna z jaskini gdzie w oryginale była Smocza Zguba? Zniszczenie ożywieńca na niego nie działa.
Wypróboj zwój "Wir" o ile taki posiadasz. Powiniene albo go położyć albo narobić mu sporych strat :)

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
pojdz sobie po nomada najlepiej, znajduje sie on w krypcie obok farmy Onara

W tej krypcie jest Inubis a go w 1r nie ubije

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a ty zaczales juz 3 roz?

czy mozna wybijac orkow z wolnej kopalni ?
Nie zacząłem i nie zaczne. Wszystkie kopalnie możesz oczyścić.

@Dzerald
Tego paladyna łatwo blokuje się przy głazie na środku komnaty, dzięki czemu można go atakować z bezpiecznej odległości nie narażając się na utrate hp.

@Adanos
Kiedy zniknie mi to 10 % które otrzymałem niemal 1,5 roku temu za :
Pisanie postów pod sobą w krótkim odstępie czasu, nieużywanie opcji "modyfikuj"?

Psalm 19

0 użytkowników
Do góry