Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4422593 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4422593

Odpowiedzi 14149

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Niestety ale wytrzymałość w R1 raczej nie pozwoli mi go wykończyć :D

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Zawsze możesz go wyciągnąć przed jaskinie i zabrać wszystkie fanty nim powróci.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Primo Nomad jest tam gdzie był w jednej ze skrzyni w krypcie wiec walczyć z inubem nie trzeba on nawet tam się nie pojawi
Sekundo najlepszy na r1 jest Krzyz przeznaczenia ktory to znajduej sie w jaskini za obozem dextera

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
@Maciuś ale przed tym trzeba zrobić save game, ponieważ jest szansa, że pojawi się szkielet goblin podczas otwierania trumny.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
co to za receptura w wolnej kopalni w chatce o nazwie jakas receptura czy jakos tak? nie da sie jej wgl otworzyc 

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
co to za receptura w wolnej kopalni w chatce o nazwie jakas receptura czy jakos tak? nie da sie jej wgl otworzyc
Nie znalazłem tam czegoś takiego. Ale wypadła mi tabliczka z orków przed wejściem do podziemnego miasta orków ze starszego czarnego orka elity i ona była tą potrzebną do orkowego bimbru :)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ta receptura będzie potrzebna do zadania zlecanego przez któregoś maga wody.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomodliłem się do Beliara w sprawie questa od Zigosa, Beliar wysłuchał mojej modlitwy ale Zigos się nie pojawił. Powinien być w wieży Xardasa czy gdzieś indziej?

Edit.
Wystarczyło wywalić szpon z eq.
Przy okazji czemu nie mogę ulepszyć runy szponu na 3 poziom? Mam 3 krąg, dodatnią karmę u Beliara a on nadal nie jest zainteresowany moją ofiarą?

Asartan

Asartan

Użytkownicy
posty22
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1 Kody są be.
2 Kody są be. Śpiwór bez przymusu snu po 9 godzin jest cholernie pomocny a wręcz przegięty i jego użyteczność nie maleje wcale.. to prawie jak kod na życie.  Wcale nie zdobywa się go późno bo...
3 Ubić i dołączyć  jest praktycznie mus. Jak dla mnie priorytet na długo przed zostaniem czeladnikiem. Powiem więcej robi się to na samych wilkach polnych bestiach krwiopijcach i innym takim badziewiu.
4 To jest zabawa na potem jak Ci się  PN wylewają uszami i masz postać w miarę już ogarniętą. Notabene  najlepszą chyba bronią pod względem  użyteczności jest falks kupiony w gospodzie martwa harpia. Można z nim cały 1 rozdział biegać. Zdejm ten miecz z pleców co masz bo to jest masochizm. Dopiero jak będziesz mógł miecz paladyna albo lepiej siekacza założyć to jest sens ale i tak tylko na krótkie walki. Falks żądzi. RagziT też :):)
5 Nie ma problemu  z zastępstwem dla niego. Biega z nami gdzie chcemy wtedy kiedy trzeba.
6 Dla woja tak dla łucznika z pełzacza.

1)Ktoś chwilę później pisał o runie z telenamierzaniem. To se już pobiegałem...
2)9 godzin jest aktywne żeby było ciekawiej
3)Sie zobaczy
4)Miecz Blizny w stosunku 70 siły do 100 obrażeń za 1850 od Orlana (szaberek z wytrychem po kanałach jednak się opłacał chociaż 100 i tak brakowalo :lol:) jednak mnie ostatecznie przekonał. Bez większych problemów idzie bić najemników z farmy (Buster, Ferster, Rod, Dar)  i mobki. Co prawda biegałem z pirackim kordelasem z racji posiadania 60 siły + pierścienia za +3, ale amulet siły ze skrzyni w kanałach (+10) i pas siły za kraty (+5) daje 78 siły więc jest ciekawie na dzień dzisiejszy no i wreszcie mam dostęp do kiepskiego miecza dwuręcznego (w walce głównie i tak trzymam zasięg więc w sumie nie narzekam na zbytni masochizm). Przed Jarkendarem  skoczy się do cmentarzyk przy farmie zgarniając nową brzytwę z krypty Inubisa więc powinno być ok
5) No nie zawsze bo może mu się zablokować opcja dialogowa (w NK też tak było z tego co pamiętam... Jak przez mgłę) i jesteśmy zdani na siebie (tzn na ubicie od schodów od farmy onara 1 wilka i krwiopijcy)
6)I o to właśnie mi chodziło. Dziękować.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Za mało karmy masz.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Oswobodziłem miasto i klasztor, a Hagen nie daje mi misji z wiadomością dla króla. Co mam jeszcze zrobic? 

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czy oplaca sie grajac jednoreczniakiem pakowac rowniez w dwureczny do 30 procent a potem reszta z tabliczek i ksiazek do mistrza?

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak lecisz w jedną stronę to leć w jedną. Moje zdanie.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kogo jeszcze oprócz niżej wymienionych nie zabijać w obozie bandytów?
-Tom
-Snaf
-Thorus
-Fisk
-Scatty
-Miguel

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Można jakoś zmienić poziom trudności ? Chce zobaczyć jak to jest na tym trudnym :)

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Odejmij mniej więcej 5 lvli od twojego obecnego poziomu i będziesz wiedział.

Psalm 19

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Jak szybko wyuczyć się 45 inty? Mam narazie 20 (z pulpitów i miksturek)

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
no własnie chodzi o to ze jeednoreki juz mam ponad 90% wiec nie chce mi sie wydawac 25 pn na 5 pkt jednoreki . mam juz 38 lvl i sie zastanawiam czy uczyc sie kuszy bo juz i tak nie mam zabardzo co z pn robic

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
PN potem idą na: język demonów, patroszenie smoków, różnego rodzaju umiejętności ( kopanie rudy, jeśli chcesz ładuj w to i sprzedaj rude) itd itd, nie pamiętam większości.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Jak najszybciej zdobyć inte na 45 pkt? Przeczytałem all pulpity w Khorinis i wyuczyłem się eliksirów, ale mam dopiero 22 pkt.

PC, na którym siedzę:

0 użytkowników
Do góry