Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4404174 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4404174

Odpowiedzi 14149

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Kto może dać bonus posługiwania się bronią za free ? Wiem, ze Wulfgar daje 2%.

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciuś Z tymi magicznymi brońmi pewnie jest to samo co było z kosturami. Najlepiej ich nie używać. Ciekawe czy wypuszczą fixa 1.3.2

@xardas33 Mówiąc od zawsze miałem na myśli G2 vanilla. Formuła dla DMG jak i krytów jak dla mnie już w normalnym G2 się nie sprawdzały, jest głupotą dodanie w modzie możliwości rozwoju atrybutów do kosmicznych rozmiarów i nie zmienienie formuły dla nich. Nie wiem nic o kodzie G2, ale zmiana formuł na dmg i kryta nie powinna być jakaś trudna. Zwiększyć zwykłe obrażenia x3-5, a krytyk zmniejszyć z 1 na 0.5 atrybutu. Ja bym zmniejszył nawet szansę na kryta o połowę czyli przy 50% umiejętności w broni mamy 25% szansy na kryt, przy 100% jest to 50%. Liczbami trzeba by się pobawić i potestować opcjonalne ustawienia.
Najlepiej przebudować całkiem DMG i zrobić stały kryt x1.5 zwykłego dmg.

---Gothic 2 Returning---

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
własnie biegalem sobie po gorach i przypadkowo odkrylem nowe miejsce o ktorym nie mialem pojecia ;D jak biegnie sie do wrzoda to trzeba skrecic w prawo i pobiec chwile po gorach i tam znajduje sie wielki plac z okrami ? czy wie ktos co to za miejsce i czy mozna wybic tam orkow czy sa potrzebni do czegos ?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Czy mogę przeczytać na początku gry Smoczą Księgę? (Ta, która jest w jaskini ze Smoczą Zgubą?). Ponieważ pobiegłem tam na 1 LVL żeby zdobyć hełm łucznika.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
własnie biegalem sobie po gorach i przypadkowo odkrylem nowe miejsce o ktorym nie mialem pojecia ;D jak biegnie sie do wrzoda to trzeba skrecic w prawo i pobiec chwile po gorach i tam znajduje sie wielki plac z okrami ? czy wie ktos co to za miejsce i czy mozna wybic tam orkow czy sa potrzebni do czegos ?
Lokacja związana z questem od opiekunów- nie wybijać !

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy mogę przeczytać na początku gry Smoczą Księgę? (Ta, która jest w jaskini ze Smoczą Zgubą?). Ponieważ pobiegłem tam na 1 LVL żeby zdobyć hełm łucznika.

a czemu niby mialbys jej nie czytac?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Kolejne pyt jest takie, ile Grom żąda złota za poszczególne nauki myślistwa?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Chemik112

Chemik112

Użytkownicy
posty7
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Idz do niego i sprawdz?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Tylko narazie nie mam złota, a nie chcę mi się tuptać z Khorinis na farmę.

PC, na którym siedzę:

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
podczas tego pytania i czekania na odp juz dawno bys sobie potuptal a tak btw wydaje mi sie ze okolo ponad 300 sztuk złota

Czy w starej wiezy xardasa juz nie ma bonusu + 50 pż z księgi????

HardStyleMafia

HardStyleMafia

Użytkownicy
posty38
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam taki problem chcę dołączyć do Wodnego Kręgu , wykonałem również zadanie z Dexterem i handlarzem broni. Vatras wysłał mnie do Hagena , po rozmowienz nim każe mi pomóc Magom wody. Co mam zrobić żeby Vatras mnnie przyjoł ? 

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Zrobić questa z ornamentami.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czy jakies trofea oprocz tych do ulumulu beda jeszcze do czegos potrzebne czy mozna sprzedawac?

HardStyleMafia

HardStyleMafia

Użytkownicy
posty38
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurde... Lares nie chce isc zeby z nim ornament zaniosl , potrzebuje zastepstwa wiem ze Baltram tym mial sie zajad ale nie ma takiej opcji dialogowej u niego...

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Załóż ten pierscień :)

HardStyleMafia

HardStyleMafia

Użytkownicy
posty38
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mam żadnego pierścienia w ekwipunku xd

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
U kogo mogę sprzedawać żuwaczki polnych bestii? Ktoś kiedyś mówił, że z tego idzie niemiłosierna kasa.

PC, na którym siedzę:

kosa89

kosa89

Użytkownicy
posty33
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
.

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Młot Lou daje hp za pierwszym razem tylko ? Czy za kolejnymi też ?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
@Maciuś Z tymi magicznymi brońmi pewnie jest to samo co było z kosturami. Najlepiej ich nie używać. Ciekawe czy wypuszczą fixa 1.3.2

@xardas33 Mówiąc od zawsze miałem na myśli G2 vanilla. Formuła dla DMG jak i krytów jak dla mnie już w normalnym G2 się nie sprawdzały, jest głupotą dodanie w modzie możliwości rozwoju atrybutów do kosmicznych rozmiarów i nie zmienienie formuły dla nich. Nie wiem nic o kodzie G2, ale zmiana formuł na dmg i kryta nie powinna być jakaś trudna. Zwiększyć zwykłe obrażenia x3-5, a krytyk zmniejszyć z 1 na 0.5 atrybutu. Ja bym zmniejszył nawet szansę na kryta o połowę czyli przy 50% umiejętności w broni mamy 25% szansy na kryt, przy 100% jest to 50%. Liczbami trzeba by się pobawić i potestować opcjonalne ustawienia.
Najlepiej przebudować całkiem DMG i zrobić stały kryt x1.5 zwykłego dmg.
Tyle, że jeżeli miałbym nie używać tych magicznych broni musiałbym zostać przy smoczej zgubie dostępnej od początku gry. Jest jakaś nie magiczna broń mocniejsza od wspomnianej smoczej zguby? Raczej nie dałbym rady z tym mieczykiem pokonać smoków. Więc na chwile obecną gra jest unplayable.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

0 użytkowników
Do góry