Moglby ktos podac kody na poszczegolne sfery zwiazane z zadaniem smoka...?
Nie wiem czy to bug, czy moze ja cos odpieprzylem i to moja wina, ale zdobylem wszystkie sfery (stara kopalnia, opuszczona kopalnia, stara wieża xardasa, bagna) i juz mialem iść do Ashtara, złotego smoka, ale wiadomo - zawsze cos sie po drodze znajdzie, a to cos do ubicia, a to zadanie do zrobienia. Doszedlem juz do smoka, chce z nim gadac... a tu nie ma zadnych nowych opcji dialogowych. Pomyslalem sobie, ze to bug i juz chcialem z tym leciec na forum, gdy przyszlo mi na mysl - spojrzalem do ekwipunku, patrze, a tam tylko sfera ciemności. Pomyslalem sobie, ze zgubilem reszte albo bug. Poszukalem po wszystkich handlarzach i zaden nie ma.
Zreszta, najpierw sam sprobowalem sobie poradzić z tym problemem, to też spojrzalem kod na sfere ciemnosci i takim tokiem chcialem wpisac dla sfery ognia, sfery wody i sfery skały, niestety, udalo mi sie wklepac tylko kod na sfere wody: itmi_watersphere, natomiast itmi_firesphere lub itmi_stone/rocksphere niestety nie dziala....
Wiec jakby ktos mogl mi podać kod na te dwie sfery - ognia i skały byłbym bardzo wdzieczny.