Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4405499 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4405499

Odpowiedzi 14149

Geralt123

Geralt123

Użytkownicy
posty19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleść rękopisy Xardasa? Byłem u niego w pokoju, otworzyłem wytrychem skrzynie i wziąłem jakąś książkę i portret Xardasa. Nwm gdzie jest 2 część- wiem że w bibliotece, ale tam są same pulpity i 0 skrzyń,

Węgorz

Węgorz

Użytkownicy
posty46
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzieś tu czytałem, że Cor Angar jest w jakiejś chatcę za palisadą. Otóż za palisadą znalazłem 1 chatkę z dwoma myśliwymi i nowicjuszem. Mógłby mi ktoś bardziej określić gdzie go szukać?

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
idz wzdłuż palisady

juki

juki

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Mam cztery pytania :
1 Gram już około dziesięciu godzin w modyfikacje, ale wciąż nie wiem jak zwiększyć ilość punktów życia. Przejrzałem wiele tematów i nie znalazłem odpowiedzi. Wiem tylko tyle, że nie warto wydawać na PŻ punktów nauki . Więc jakimi innymi sposobami mogę to zrobić.
2 Jaki poziom postaci można osiągnąć dzięki modyfikacji ?
3 Jakie są najlepsze sposoby na zarobek. Kowalstwo odpada ponieważ jest mało surowej stali. Żeby nauczyć się zbierania trofeów z bestii potrzeba pieniędzy.
4 Czy w modzie jest respawn potworów.
Dzięki za wszelkie odpowiedzi.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
1. W drugim rozdziale u Luthero można kupić miksturę zwiększającą punkty życia. Poza tym naucz się eliksiru życia od jakiegoś alchemika.
2. Do 70 maks.
3. Zbieranie trofeów i sprzedawanie ich Alfredowi, bycie czeladnikiem u Constantino, stare monety u Wasillego, nekromanckie bajery u Xardasa (jeśli gramy Nekromantą)

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ta przejrzałeś tematy, next bullshit, jak byś przejrzał to w temacie najczęściej zadawane pytania od razu byś miał odp na 1 i 3 na 2 odp padła nie tak dawno ze do 80  można dojść, chociaż  max padł 76-77.
Respawn był już w nk tu nic się nie zmienia

Naprawdę skończyć pierdolić ze szukaliście tylko od razu napiszcie ze jesteście leniami, bo to serio można w parę sec sprawdzić czy serio szukaliście czy idziecie na listosc.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

juki

juki

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiedziałem tyle, że można tworzyć mikstury zwiększające punkty trafień, ale nie wiedziałem gdzie kupić taką recepturę. Temat ma prawie czterysta stron, a ja przejrzałem około stu i nie znalazłem odpowiedzi na pytanie. Jestem ciekawy czy Tobie Tizgar chciałoby się czytać czterysta stron. Z zarabianiem jest ten problem, że dołączyłem jako czeladnik do Harada i to był błąd bo za wykucie broni płaci on nam marne pieniądze, a surowej stali jest naprawdę mała ilość.
Pozdrawiam

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
5 sec mi to zajęło
http://themodders.org/index.php?topic=21310.0
Wiec nie brnij dalej w temat bo już ci wystarczajaco udowdniłem.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

juki

juki

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U Vatrasa nie ma opcji dołączenia do wodnego kręgu. W czym jest problem ? Dowiedziałem się gdzie są zaginieni ludzie z miasta. Nie wiem co teraz robić...

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
musisz zrobić to samo co w nk o ile grałeś w nk

revynar

revynar

Użytkownicy
posty120
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest jednoręczny kostur dla nekromanty???

Procesor: Intel Core i5-4690k
Karta graficzna: Asus GeForce GTX 980 Strix
RAM: 8GB (do użytku 7,91)
System: Windows 10

juki

juki

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Okazało się, że trzeba  złożyć klucz do portalu i udać śie z wiadomością do Vatrasa. W normalnym NK, przed odnalezieniem ornamentów, można było dołączyć do wodnego kręgu.
Pozdrawiam

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
No to samo trzeba było w nk

juki

juki

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pamiętam, że w zwykłym dodatku zbierałem fragmenty klucza do portalu będąc już członkiem kręgu. Ale już jest dobrze. Obawiałem się, że to jakiś bug i będę musiał zaczynać grę od nowa. Mam jeszcze jedno pytanie. Gdzie zdobyć serce Demona na wczesnym etapie gry ( I rozdział ), które jest potrzebne do stworzenia mikstury zwiększającej życie o 50 HP ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie mam pojęcia będę strzelał ze z demona.

juki

juki

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie udawaj takiego bystrego .To, że z demona to wiem, ale jak na początku gry go spotkać i pokonać ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
To nie zadawaj głupich pytań zawsze głupie pytania głupia odp.
Tak samo jak w nk i w tym samym czasie je spotkasz lol dziwne te pytania się robią.

juki

juki

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie głupie pytania ? Gram w modyfikację pierwszy raz i nie ukrywam, jest mi bardzo ciężko mimo tego, że gram na normalnym poziomie. Mod wnosi wiele zmian i może pojawiła się jakaś lokacja z demonem lub od razu gotowym składnikiem. Dlatego, jeśli nie chcesz pomóc, to lepiej zostaw te swoje uwagi dla siebie.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wiesz chciałbym ci pomoc, ale jak mam ci pomoc skoro zadajesz pytanie na które znasz odp, jeśli grałeś w nk to wiesz gdzie są demony i w tej kwestii nic się nie zmieniło.
Mod modem ale żaden mod nie daje ci w r1 od razu demonów na postać która ledwo lagę może unieść. Demony to stwory na R4-r5 to chyba jasne, oczywiście jak się umie walczyć to można już w r2 do nic startować, w sumie trudności w tym dużej niema

To poczytaj kilka postów to ci będzie od razu łatwiej, returning ma pewna zasade im wiecje wiesz tym staje się prostszy, jeśli od razu lecisz na gre bez zadnej wiedzy i przygotowania to sry sam sobie winny jesteś.

Skąd wezmę serca demonów i jak je zabić ? to serio jest głupie pytanie i pada głupia odp
Gdyby pytanie było Jestem W  r2 i jak szybko zdobyć jakieś serca demonów i ewentualnie rady co do walki to zmienia postać rzeczy w takim pytania wiadomo gdzie jesteś w grze i ze masz dostęp do wszystkich lokacji i wtedy możemy rozmawiać

Im bardziej precyzyjne pytanie tym więcej wiadomości dostajesz, jak pytanie dotyczy nie rzeczy a sytuacji to warto podać coś o postaci i momencie gry, pkt zaczepny jest

juki

juki

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie chciałem Cię urazić Tizgar. W poradach jest napisane, że ładowanie PN w życie to marnotrawstwo i że, od tego są bonusy. Ale jedynym wartym bonusem jest recepta, która wymaga serca demona, a z 75 PŻ ciężko jest brnąć do przodu. Mimo wszystko dzięki za pomoc.

0 użytkowników
Do góry