Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3822596 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3822596

Odpowiedzi 14149

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jestem magiem wody. Poza tym, to byłby bezsens. W takim wypadku pojawia się pytanie. Jak kraść, i nie zostać pobitym?

hunter123

hunter123

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zostaniem strażnikiem świątynnym.Otóż wykonałem wszystkie zadania dla baalów a gor na kosh nie chce mnie przyjąć do strażników.Baal Orun bez żadnych problemów przyjmuje mnie na guru a gor na kosh mówi że to nie wystarcza.Dodam jeszcze że bezimienny podczas rozmowy z nim nie wspomina o tym że zdobyłem zaufanie baal Namiba mimo iż wykonałem jego zadanie.Wie ktoś o co chodzi?Czy to jakiś bug?

Johntsy

Johntsy

RaveN Studio
posty219
Propsy49
ProfesjaGrafik 3D
  • RaveN Studio
Szulwik to ustaw sobie 99999999 kodem zręki może pomoże :D

xxzenek123

xxzenek123

Użytkownicy
"Skurwiały leń" :D
posty105
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • "Skurwiały leń" :D
Hunter123 musisz zdobyć młot tarakota jest w jaskini z bosem golemów ( jest koło piramid , w małej piramidzie jest przełącznik otwierający w jaskini przejście do bossa :D )

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Próbowałem, tylko że trochę mniej 9 wpisalem. Zresztą nawet jeśli, to nie zamierzam cały czas grać na kodach. MUSI istnieć jakiś spokojny sposób. Przy drzwiach w zamku na piętrze zabiłem bezimiennych rycerzy. Orik i Parcival się nie obudzili, jak wchodziłem do ich pokoju.. Ale edgora nie zabije, bo się przyda. A on albo się zawsze budzi, albo mnie zauważa z parteru, gdy chce wejść do jego pokoju. A z niedostaniem grzywny, to jest loteria. Orik mi wpieprzył za bójkę z rycerzem, i nic. A edgor leci do Garonda skarżyć że chce go okraść. 

hunter123

hunter123

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
xxzenek123 zdobycie tego młota chyba nie jest konieczne, nawet orun mówi że gor na kosh chętnie by mnie widział wśród strażników a poza tym tam jest tyle tych wszystkich jaszczurów,golemów i pełzaczy że na tym etapie raczej nie dam im rady ;D

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
xxzenek123 zdobycie tego młota chyba nie jest konieczne, nawet orun mówi że gor na kosh chętnie by mnie widział wśród strażników a poza tym tam jest tyle tych wszystkich jaszczurów,golemów i pełzaczy że na tym etapie raczej nie dam im rady ;D
Jest konieczne. Ogniste jaszczury możesz ominąć. Golemy i pełzacze wyciągasz pojedynczo. Najwięcej zabawy z atramentorem.

hunter123

hunter123

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok z jaszczurami i pełzaczami jakoś sobie poradzę ale z golemami może być już gorzej.Są na nie jakieś skuteczne zwoje albo dobra broń obuchowa na 50 siły?

xxzenek123

xxzenek123

Użytkownicy
posty105
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Znalazłem jakiś sposób, na wtargnięcie do pokoju edgora. Otworzyłem w nocy drzwi, i dałem się pobić, i się nie poskarżył. Następnie w południe, drzwi otwarte, a ja na legalu go sobie okradłem. I dokąd prowadzi ten klucz z jego pokoju? Bo znalazłem tylko jedne drzwi, a tam w korytarzu drugie drzwi, zamknięte na klucz, a ja żadnego innego klucza nie znalazłem, a przeleciałem chyba wszystko. Ktoś wie, jak się ruszyć dalej.

s3bek

s3bek

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Witam. Znacie może jakiś dobry sposób na demonicznych szkieletów wojowników? Problem z tym, że z broni im właściwie nic nie robię, a zwojów zniszczenia ożywieńca zuris już nie ma ;/

xxzenek123

xxzenek123

Użytkownicy
posty105
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Trzeba było się uczyć runy. U kreola jest miecz na nieumarłych albo ambasador - łuk, który jest w mieście umarłych.

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy35
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja znam pewien, bardziej skuteczny niż miecz zwykły, mniej skuteczny niż nordmarski miecz - broń obuchowa.

hunter123

hunter123

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może gdzie w 1 rozdziale znajdują się tablice zwiększające posługiwanie się bronią dwuręczną albo w jaki sposób zwiększyć tę umiejętność bez PN(nie licząc treningu u wulfgarfa o 5)?

pablosek

pablosek

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
siemka,mam pytanie:
jak wejdę na 3r a potem szybko na 4 to cos zablokowałem sobie z moda ? np. do kopalni,do doliny cieni,świątyni śniacego mogę iść i na 4 i na 5 ?

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możesz sobie zablokować zadania od opiekunów, jeśli ich jeszcze nie zrobiłeś - bo będzie do nich potrzebny xardas, a on jak wiemy znika w 4 rozdziale 5 rozdziale.

Edit. Rzeczywiście pieprze. Xardas znika nie w nie czwartym, a piątym rozdziale.

xxzenek123

xxzenek123

Użytkownicy
posty105
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Znika w 5 rozdziale co ty pieprzysz :D

Avador

Avador

Użytkownicy
posty31
Propsy2
  • Użytkownicy
Czy można gdzieś dostać orkową miksturę oprucz tej z misji od Salandrila? Jestem w drugim rozdziale i jest mi potrzebna.

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Z tego co wiem, to ma ją na bank Szaman Orków na pustyni w Jarkendarze.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Jeśli do tego co myślę to ci ur-shak da

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

0 użytkowników
Do góry