Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4027739 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4027739

Odpowiedzi 14149

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie ten temat wiec nic nie sadze to raz dwa jak to nie chcesz przechodzić potem,  2h staja się lepsze ofc nie dużo ale jednak  o ile grasz na 1.2 bo jak nie to zasadniczo na 1.1 1h niezbyt istnieją :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Właśnie będę szedł przyzywać Quarchodrona, co myślicie o mojej postaci na ten etap gry ?
Broń: Krzyż przeznaczenia
Amulet, pas i pierścień siły założony + pierścień morgana
Zbroja: Pancerz z płytek pełzaczy
http://zapodaj.net/3451f4a015f7c.png.html
Jak myślicie mogę już wykorzystać tabliczki ?
Bardzo mało masz siły jak na ten etap gry. Dość powiedzieć, że w już w pierwszym rozdziale można osiągnąć powyżej 120 punktów siły.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Właśnie będę szedł przyzywać Quarchodrona, co myślicie o mojej postaci na ten etap gry ?
Broń: Krzyż przeznaczenia
Amulet, pas i pierścień siły założony + pierścień morgana
Zbroja: Pancerz z płytek pełzaczy
http://zapodaj.net/3451f4a015f7c.png.html
Jak myślicie mogę już wykorzystać tabliczki ?

Nie słuchaj pierdolenia ;d dobra postać na ten etap ;d
@Maciuś niektórzy siłę dają do 94 i potem idą bonusami. Z treści postu wynika, że on nie wykorzystał tabliczek więc jak łatwo się domyśleć innych bonusików też nie dlatego siła jest w normie ;p Jedyne do czego można się dowalić to zręczność (w Jarku już by się przydała akrobatyka).

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Taa tylko skąd na to wszystko wziąć Pn :P

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurwa, ja użyłem tabliczek i całej reszty szajsu mając ~40 siły, 10 zręczności, 10 many, ~30 2h i mam aktualnie może z 220 siły i 87% 2h. Po co mi więcej? Gra jest tak łatwa, że nie potrzebuje więcej.
Na początku było naprawdę trudno, walki z mobami trwały nawet po kilka minut, teraz mam wszystko na pare hitów. Jedynym utrudnieniem są wszechobecne bugi...
Osobiście nie polecam pierdolenia się do 20+lvla z tabliczkami, bo to tylko utrudnianie samemu sobie gry.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Osobiście nie polecam pierdolenia się do 20+lvla z tabliczkami...
Ja też nie- wystarczy grać!

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie ktoś szczegółową lokalizację 3 notatki dziadka Falka - Bena? W poradniku pisze, że jest w pobliżu jeziora przy którym polowaliśmy z Jackiem Aligatorem, ale nigdzie nie mogę znaleźć.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Przy ścianie skalnej naprzeciw brzegu w pobliżu tej jaskini gdzie są Angus i Hank powinno być takie wypalone ognisko i nieco śmieci. Tm szukaj.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
A czy nie ma jakiegoś osobnego tematu na te ukazywanie statów swojej postaci?

"Nie żałuj umarłych, żałuj żywych, a szczególnie tych, którzy żyją bez miłości"
~ Albus Parcival Wulfryk Brian Dumbledore

Atak Dzieci NEO
http://themodders.org/index.php?topic=21709.0

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A czy nie ma jakiegoś osobnego tematu na te ukazywanie statów swojej postaci?
trochę się naszukałem łap:
http://themodders.org/index.php?topic=20653.0

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przy ścianie skalnej naprzeciw brzegu w pobliżu tej jaskini gdzie są Angus i Hank powinno być takie wypalone ognisko i nieco śmieci. Tm szukaj.
Ej a te kolejne notatki pojawiają się od razu po przeczytaniu poprzedniej czy dopiero po zameldowaniu tego Falkowi?

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra znalazłem tą notatkę i następną też, a teraz mam problem z kolejną - piątą. Niby ma być gdzieś przed wejściem do wielkiej jaskini na końcu kanionu, a nie przypominam sobie żeby na końcu kanionu była jakaś "wielka jaskinia". Przeszukałem już wszystko i nic.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ej, słuchaj, to ta jaskinia gdzie mnóstwo pełzaczy jest, na dole, przy ognisku... jak czegoś jeszcze nie wiesz to pytaj śmiało!

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ok znalazłem  :D A ten poradnik Warda to niejasny trochę... "Piąta notatka jest w pobliżu wejścia do dużej jaskini, która prowadzi do kanionu.Przed jaskinią skręcamy w lewo i idziemy do przodu trochę po górach". Po pierwsze to jakiej jaskini jak to było obok schodów a jaskinia 50m dalej a po drugie to po jakich górach jak to płaski teren był....  :blink:

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Po pierwsze to jakiej jaskini jak to było obok schodów a jaskinia 50m dalej
Ty, ja nie chcę się czepiać, ale w poradniku Warda jest napisane "w pobliżu wejścia" - nie w jaskini. Zasadnicza różnica.

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Po pierwsze to jakiej jaskini jak to było obok schodów a jaskinia 50m dalej
Ty, ja nie chcę się czepiać, ale w poradniku Warda jest napisane "w pobliżu wejścia" - nie w jaskini. Zasadnicza różnica.
No wiem, ale co z tym "przed jaskinią skręcamy w lewo i idziemy trochę po górach". Z tych słów wynika że trzeba się ustawić przodem do jaskini, obrócić się w lewo i wspinać się gdzieś po górach, a przynajmniej ja tak to rozumiem.

s3bek

s3bek

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Witam :) mam problem z zadaniem dla Fernando gdzie muszę dać mu poradnik retoryki by ten napisal mi list dla gallahada... Wie ktoś jak ową książkę zdobyć?

hubert280

hubert280

Użytkownicy
posty47
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam :) mam problem z zadaniem dla Fernando gdzie muszę dać mu poradnik retoryki by ten napisal mi list dla gallahada... Wie ktoś jak ową książkę zdobyć?

Niech strace chociaż odpowiedzi w tym temacie było pełno. Książka leży u Gallahanda w domu a żeby mu ją ukraść musisz pogadać z alchemikiem w porcie o ziołach od galahanda po czym wrócić do niego i mu wspomnieć o ziołach dla ignaza(alchemik portowy) wtedy kradniesz książkę i wychodzisz z domu. Polecane a nawet wskazane jest jej przeczytanie przed oddaniem fernandowi.

"Wielu żywych zasługuje na śmierć a czasem umierają ci co zasługują na życie. Potrafisz im je zapewnić?" J.R.R.Tolkien

0 użytkowników
Do góry