Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3809294 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3809294

Odpowiedzi 14149

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pewnie nie odebrałes naprawioną obudowe od benneta, bo o bagienne ziele pyta jak mu oddasz obudowe

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie jest potrzebne, jeszce dobrze pamiętam, że jak się nie przyniesie to vatras mówi, że obędzie się bez niego, a obudowe odebrałem, nie róbcie ze mnie idioty :P

Może jakaś propozycja jak naprawic ten bug

Dodam, że już próbowałem przyzwać nowego vatrasa, nic to nie dało.

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy35
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jaka gildia ? Wydaje mi się, że trzeba awansować zanim zaczną naprawiać oko.

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Od pierwszego rozdziału jestem Strażnikiem świątynnym. Wątpie, żebym mógł awansować wyżej.

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
No to na pewno nie masz obudowy... Sprawdź czy rzeczywiście odebrałeś ją NAPRAWIONĄ od Benneta... Bagienne ziele w oryginale nie jest potrzebne, nie wiem jak to jest w Returning... Tak czy siak jeśli wszystko masz, a nie działa no to dupa :)

Ja zaś mam takie pytanie: Gdzie w NewWorld znajdują się Smocze Korzenie, Goblinie Jagody i Zębate Ziele? (możliwie najbliżej miasta... wystarczy jedna sztuka)
Z góry dzięki  :ok:

PS. LOL dopiero się zczaiłem, że po kilknięciu M biega się sprintem  :facepalm: :blink:

"Nie żałuj umarłych, żałuj żywych, a szczególnie tych, którzy żyją bez miłości"
~ Albus Parcival Wulfryk Brian Dumbledore

Atak Dzieci NEO
http://themodders.org/index.php?topic=21709.0

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W takim razie co mam zrobić, żeby przeskoczyć do 4 rozdziału? ^^ Jakiś kod? Na 100% coś takiego jest

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Nie używaj kodów bo rozjebiesz sobie gre, ziomuś! Sprawdzałeś czy od Benneta wzięłeś na pewno tą obudowę do Oka? Bo jak nie to to załatw, bo inaczej będzie dupa... :)

"Nie żałuj umarłych, żałuj żywych, a szczególnie tych, którzy żyją bez miłości"
~ Albus Parcival Wulfryk Brian Dumbledore

Atak Dzieci NEO
http://themodders.org/index.php?topic=21709.0

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W tym przypadku co najwyżej naprawie i prosze przestać mnie wkońcu pytać o tą obudowę

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@cewix rzadko wbijam na forum ale kiedyś coś mi się obiło o uszy z Urizielem-że Xardas chuja zrobi chyba, że mu ten mieczyk pokażemy (i właśnie jedyny raz gdy przeszedłem Returninga w 3 rozdziale miałem Uriziela). Może ma to jakiś związek?

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też tak słyszałem, ale w moim przypadku xardas już ruszył dupe na słoneczny krąg, no ale chuj zostaje mi tylko to...

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Nie trzeba Uriziela ani bagiennego ziela. Tylko naprawione oko i rozmowa z Bennetem o oku (wykonanie zadania).

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W takim razie co zostaje mi do zrobienia?...

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiecie, najwiejsza głupote jaką tu słysze ze wprowadzanie kodów niszczy gre, serio tym sobie usprawiedliwiacie niedociągnięcia moda?

RiPPerMAN teraz na sucho moge powiedziec ze korzen znajdziesz napewno w pniu drzewa ścietego koło chatki nad jeziorem z wodospadami jak sie idzie na farme Onara
Jagode znajdziesz koło legowiska czarnego trolla
A zębate ziele w kręgu do ktorego idziesz z Laresem po ornament

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Wiecie, najwiejsza głupote jaką tu słysze ze wprowadzanie kodów niszczy gre, serio tym sobie usprawiedliwiacie niedociągnięcia moda?

Raczej ty siebie usprawiedliwiasz.

@cewix

No cóż, jeśli nie idzie z nim pogadać, a masz naprawione Oko, to wczytaj wcześniejszego save.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Mam następujący problem:
Robiłem zadania z gildii kupców. Ostatnie zadanie, które otrzymałem to znalezienie pomocnika dla Lutero. Podczas rozmowy Lutero powiedział, że ma ważną sprawę do omówienia, jednak po mojej odpowiedzi że możemy porozmawiać dialog się urwał a tym samym nie otrzymałem żadnego zadania. Jestem w IV rozdziale - Canthar nie żyje (zadanie gildii zabójców). Co mogę z tym zrobić? Bardzo proszę o pomoc.

A Sara w pace?

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

RiPPerMAN teraz na sucho moge powiedziec ze korzen znajdziesz napewno w pniu drzewa ścietego koło chatki nad jeziorem z wodospadami jak sie idzie na farme Onara
Jagode znajdziesz koło legowiska czarnego trolla
A zębate ziele w kręgu do ktorego idziesz z Laresem po ornament

Po co taka daleka droga? Zębate ziele i jagoda jest koło jaskini z goblinami (to jest ta do której idzie się z Gregiem). Ewentualnie zębate ziele może spotkać koło myśliwych (idąc z farmy Onara do myśliwych ciężko się nie natknąć), a jagodę koło karczmy (idealnie w tym miejscu, w których respi się ścierwojad zawsze w 1 rozdziale)

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Damon, ma racje. Kody nie niszczą gry. Po prostu ona nie niedociągnięta. Widziałeś by w oryginalnym gothicu powodowało to problemy ? Bo ja nie.

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wczytywałem już, no cóż pozostaje mi olać tego moda, szkoda bo fajnie się grało (ponad 60h gry)
No ale cóż pogram sobie w gothic 3 z quest pack 4.2 content mod 2.62 i patchem 1.75 (polecam :P)

Citrian

Citrian

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam następujący problem:
Robiłem zadania z gildii kupców. Ostatnie zadanie, które otrzymałem to znalezienie pomocnika dla Lutero. Podczas rozmowy Lutero powiedział, że ma ważną sprawę do omówienia, jednak po mojej odpowiedzi że możemy porozmawiać dialog się urwał a tym samym nie otrzymałem żadnego zadania. Jestem w IV rozdziale - Canthar nie żyje (zadanie gildii zabójców). Co mogę z tym zrobić? Bardzo proszę o pomoc.

A Sara w pace?

Sara wolna handluje na rynku.

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy35
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wrzuć zapis gdzieś na neta i daj link - sprawdzę u siebie co z tym okiem ( polecam dropbox)

0 użytkowników
Do góry