Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3822549 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3822549

Odpowiedzi 14149

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
na przykład u Constantina 

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie. Właśnie skończyłem Jarkendar i czy jest taka możliwość aby wybić dla expa cały obóz bandytów? W końcu i tak którymś tam rozdziale pojawią się w Jarkendarze orkowie i wszyscy bandyci będą już martwi.

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy35
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zostaw Thorusa, Scattiego, Fiska, Miguela, Snafa i tego co jest w jaskini obok Logana ), będą potrzebni w 4/5 rozdziale. 

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakieś porady co do pokonania czarnego trolla ? mam 10 poziom, i wgl nie mogę znaleźć żadnych bonusów na wytrzymałość 

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na Czarnego Trolla to musisz unikać jego ataków odskakując i mieć dużo siły albo pomniejszenie potwora

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
1. Mikstura dla salandrila ma ork, wyjdź z miasta północną bramą i idź w lewo wzdłuż muru tam będzie ork myśliwy przed tą jaskinia gdzie są bandyci 
Hmmm... Załatwiłem tego orka z Bartokiem jeszcze przed wzięciem tej misji od Galahada... Jakieś inne propozycje?
4. Co do pieniędzy zacznij wykonywać zadania dla gildii zabójców 
Da się będąc najemnikiem? o.O Jak?

UP: nie rób tego, po zabiciu Lehmara tracisz możliwość sprzedaży srebra i złota Halvorowi, a to jest spore źródło dochodu. Lehmara zabijasz pod sam koniec 5 rodziału.
Naprawdę? Miałem jakiegoś buga, że przy pobiciu Lehmar umierał... Tak samo Moe... A Lehmar jest aż taki ważny?

10. Reinar jakie bronie skupuje? Coś typu Smocza Zguba?

"Nie żałuj umarłych, żałuj żywych, a szczególnie tych, którzy żyją bez miłości"
~ Albus Parcival Wulfryk Brian Dumbledore

Atak Dzieci NEO
http://themodders.org/index.php?topic=21709.0

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakieś porady co do pokonania czarnego trolla ? mam 10 poziom, i wgl nie mogę znaleźć żadnych bonusów na wytrzymałość

Sposób pierwszy, idz z gregiem na dextera, tam znajdziesz zwoj zmiejszenia
Sposób drugi, zluruj trolla do mysliwego (ten co poluje na zębacze) mysliwy nie jest na tyle silny zeby go pokonać ale jesli bedziesz odwracac uwage trolla i uciekac to masz szanse 2 walnięcia np łukiem, czarem czy pałką najlepiej długą i troll aggruje sie na ciebie a mysliwy bedzie miał chwile zeby go pobić i tak co chwile jak troll sie odwróci do mysliwego walnij go 2 razy i tak bedzie miedzy tobą a nim sie odwracać

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam ten zwój ale trzeba 40 many a punktów nie będę ładował w to

Post połączony: 2014-03-15, 19:09
Hmmm... Załatwiłem tego orka z Bartokiem jeszcze przed wzięciem tej misji od Galahada... Jakieś inne propozycje?

Mówisz o orku po wyjściu ze wschodniej bramy, a ja mówię o północnej ta gdzie jest mika, tak się nie da iść z bartokiem chyba

Undead Army

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
1. Mikstura dla salandrila ma ork, wyjdź z miasta północną bramą i idź w lewo wzdłuż muru tam będzie ork myśliwy przed tą jaskinia gdzie są bandyci
4. Co do pieniędzy zacznij wykonywać zadania dla gildii zabójców
Da się będąc najemnikiem? o.O Jak?

UP: nie rób tego, po zabiciu Lehmara tracisz możliwość sprzedaży srebra i złota Halvorowi, a to jest spore źródło dochodu. Lehmara zabijasz pod sam koniec 5 rodziału.
Naprawdę? Miałem jakiegoś buga, że przy pobiciu Lehmar umierał... Tak samo Moe... A Lehmar jest aż taki ważny?

10. Reinar jakie bronie skupuje? Coś typu Smocza Zguba?

Umierali, bo miałeś broń kłutą... było.

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cannor, ork pojawia sie w nocy jak wychodzisz bramą gdzie jest mika i skręcasz do latarni jacka, ale nie wychodzisz tam na góre tylko tam przy murze w miejscu gdzie jest plac treningowy dla strazników i ork jest tam gdzie wrak łódki, ale tylko w nocy, a co do many to zjedz 100 ciemnych grzybków to bedziesz mieć 10 wiecej many, kup naszyjnik na hp i mane i po kłopocie

Panie i panowie, dzis mamy wielki dzień, otóż nasz kochany Gothic I konczy dzis 13 lat!!!

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale ja wiem gdzie ten ork jest bo już mam to zadanie za sobą to nie ja o to pytałem, i nie prawda że jest tylko w nocy ja go normalnie spotkałem w dzień. A co do many to dzięki :D muszę pozbierać grzyby oraz kase na naszyjnik ;)

Undead Army

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Z grzybów rób mikstury i nie słuchaj amatorów.

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
100 grzybów zjedzonych daje 10 many, 100 grzybów to 4 potki po 3 many, to 12 many, myśle ze jemu jako wojowi nie bedzie potrzebna mana skoro nie ma 40 na 10 lvlu to domyslam sie ze nie gra magiem a jesli nie chce czekac do 2 rozdzialu i wydac duzo kasy zeby miec 2 wiecej many jako wojownik to moja rada jest najlepsza

Citrian

Citrian

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam następujący problem:
Robiłem zadania z gildii kupców. Ostatnie zadanie, które otrzymałem to znalezienie pomocnika dla Lutero. Podczas rozmowy Lutero powiedział, że ma ważną sprawę do omówienia, jednak po mojej odpowiedzi że możemy porozmawiać dialog się urwał a tym samym nie otrzymałem żadnego zadania. Jestem w IV rozdziale - Canthar nie żyje (zadanie gildii zabójców). Co mogę z tym zrobić? Bardzo proszę o pomoc.

Citrian

Citrian

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam następujący problem:
Robiłem zadania z gildii kupców. Ostatnie zadanie, które otrzymałem to znalezienie pomocnika dla Lutero. Podczas rozmowy Lutero powiedział, że ma ważną sprawę do omówienia, jednak po mojej odpowiedzi że możemy porozmawiać dialog się urwał a tym samym nie otrzymałem żadnego zadania. Jestem w IV rozdziale - Canthar nie żyje (zadanie gildii zabójców). Co mogę z tym zrobić? Bardzo proszę o pomoc.

Jeszcze miałbym pytanie do czego służy pierścień żywiołów, który otrzymujemy od Stonosa po wykonaniu wszystkich zadań opiekunów?

P.S. Wcześniej zdaje się umieściłem posta w złym temacie. Proszę o usunięcie z pomocy technicznej (chyba, że to problem jednak tej natury)

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najpierw spróbuje sposobu z tym myśliwym jak nie wyjdzie to będę próbował z tym zmniejszeniem ale będzie trzeba grzybów szukać bo mam tylko 60 :p

Undead Army

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem...
Zebrałem Vatrasa, Xardasa i Pyrokara do słonecznego kręgu, następnie naprawiłem oprawkę jednak kiedy przychodzę z nią do vatrasa, to nie mam opcji dialogowej o naprawie oka innosa, jedynie coś w stylu "Czy można je naprawić"

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Masz bagienne ziele???

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bagienne ziele nie jest potrzebne, ale tak czy siak mam

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
potrzebne jest bagiennie ziele, nie wiem czy skrety czy samo .

0 użytkowników
Do góry