Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3894344 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3894344

Odpowiedzi 14149

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Unikać i szukać młota, albo jakąś bronią obuchową.

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na forum kilka razy rzuciła mi się w oczy nazwa "czit runa". O jaką runę chodzi, jak ją zdobyć i dlaczego to czit runa??

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
żadna czit runa -- ofensywna runa którą może posługiwać się tylko Strażnik Świątynny.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Podczas ataku zamiast uderzyć raz, atakuje kilkukrotnie i to całkowicie losowo. O ile się nie mylę, Tizgar chce to w nowym patchu poprawić.

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak sie nazywa addon czy co to jest ktory powieksza plecak?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
To się robi za pomocą configu ini chyba, na forum całkiem niedawno ktoś o tym pisał

Ventrue, jakby to jeszcze było w mojej mocy ja ją po prostu przerobie na badziew bez użytku będzie zadawać według opisu 1 dmg :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jeśli chodzi o zabijanie kamiennych strażników nekromantą polecam spam zombiakami 

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
niestety zombiaki mnie biją, nie wiem ile musze miec karmy u beliara zeby je opanowac
Sa jakies inne sposoby na podniesienie karmy u beliara procz poprzez zabijanie ludzi? Bo raczej zadnego obozu nie wybije bo kazdy jest przydatny w 2 rozdziale

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Modlitwa.

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I wie ktos jak rozwiazac bug z harpiami? Bije je a przy 30% hp leczą sie, probowalem spamowac czarem ale one równie szybko spamują leczeniem i w dodatku jeszcze atakuja w tym czasie ...

I gdzie szpada abigail? Rozwiazanie na stronach niewiele mi mowi ;/ "pierwsze drzewo po wyjsciu z jaskini pełzaczy" Mysle ze chodzi im o tą ktora sie przechodzi miedzy bagnami a kanionem, po stronie kanionu nie ma drzew przy wyjsciu a po stronie bagna obleciałem wszystkie i nic nie ma

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I wie ktos jak rozwiazac bug z harpiami? Bije je a przy 30% hp leczą sie, probowalem spamowac czarem ale one równie szybko spamują leczeniem i w dodatku jeszcze atakuja w tym czasie ...

I gdzie szpada abigail? Rozwiazanie na stronach niewiele mi mowi ;/ "pierwsze drzewo po wyjsciu z jaskini pełzaczy" Mysle ze chodzi im o tą ktora sie przechodzi miedzy bagnami a kanionem, po stronie kanionu nie ma drzew przy wyjsciu a po stronie bagna obleciałem wszystkie i nic nie ma

1. Masz za mało siły i dlatego nie nadążasz ich zabic

2. Szpada jest przy drzewie tam gdzie Logan na węże błotne poluje

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Jaki bug ? Harpie takie są, Wróć później jak będziesz silniejszy albo użyj jakiś zwojów silnych ( na przykład mała ognista burza czy coś)

Wychodzi z tej jaskini na bagno. Schodzisz na sam dół. Pierwsze duże drzewo po lewo jak zejdziesz na sam dół.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Ventrue
Moderator działu

Pytania odnośnie zadań i rozgrywki
#6092 2014-03-08, 10:57(Ostatnia zmiana: 2014-03-08, 12:07)
Damon, może najpierw obczaiłbyś temat: Najczęściej zadawane pytania?

@down
Pytanie to padło wiele razy, więc może zamiast zacząć się bulwersować wysiliłbyś pozostałości szarych komórek i poszukał na wcześniejszych stronach.

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tu jest dział "pytania odnośnie zadan i rozgrywki" wiec sie pytam... pozatym nie było tam odpowiedzi na moje pytanie o harpie oraz jakbys przeczytał dokładnie a nie odrazu sie czepiał ze NIE MA TAM TEJ SZPADY, PRZESZUKAŁEM CAŁE BAGNA KOŁO LOGANA I JESZCZE WIECEJ, wiec twoja zaczepka jest bezpodstawna

Mam kolejny problem gdy modle sie do Beliara zeby mi dał runke do łapania dusz to nie pojawia sie Zigos (szpon jest wyrzucony, jestem nekrosem, mam 131 karmy u beliara, wczytywalem i probowalem z 15 razy i sie nie pojawil)

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pare razy padło to pytanie ale bez odpowiedzi. Co to za utwór gra kiedy się instaluje gre?? INSTALUJE, NIE ŁADUJE!

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kolejny problem gdy modle sie do Beliara zeby mi dał runke do łapania dusz to nie pojawia sie Zigos (szpon jest wyrzucony, jestem nekrosem, mam 131 karmy u beliara, wczytywalem i probowalem z 15 razy i sie nie pojawil)
A spróbuj jeszcze z pierścieniem mrocznym...

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam takie pytanko, obiłem xardasa zabrałem mu ksiązki i ten teraz ze mnie nie chce gadać, a niepamięć na nim nie działa, nie mam starego save, jest jakiś sposób aby xardas znowu zaczał ze mną rozmawiać?

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Próbowałem, no nic odpalalem z 30 razy i sie nie pojawił to zrobiłem runke i wio

Pytanie, czy jako nekromanta bede miec lepsza szate? bo jestem w 4 rozdziale i xardas nic dla mnie nie ma

Witam mam takie pytanko, obiłem xardasa zabrałem mu ksiązki i ten teraz ze mnie nie chce gadać, a niepamięć na nim nie działa, nie mam starego save, jest jakiś sposób aby xardas znowu zaczał ze mną rozmawiać?

Spróbuj z zaklęciem "niepamięć" Mi zadziałało na Diega, na Xardasa moze tez pomoze :)

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spróbuj z zaklęciem "niepamięć" Mi zadziałało na Diega, na Xardasa moze tez pomoze :)

A teraz przeczytaj jeszcze raz mój post :P

0 użytkowników
Do góry