Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3923943 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3923943

Odpowiedzi 14149

SilverekPolska

SilverekPolska

Użytkownicy
posty16
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Sapharan 0.o... serio?! Muszę to sprawdzić.
Powiem ci że całej listy nie pamiętam, ale na rzeźniku(tak mi pisali...) jest 35%.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders

Sapharan

Sapharan

Użytkownicy
of Razielim
posty82
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • of Razielim
Oczywiście tam nie zajrzałem... Dzięki Thompson.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Mi wypadła tabliczka z orka, tam gdzie jest torba dla diega ze złotem.

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Tabliczka jest przedmiotem koniecznym do wykonania misji, jeśli była w jakimś orku, resztki tego stwora nie zniknęły. Cały czas gdzieś leżą.

Kręty

Kręty

Użytkownicy
Ja wcale nie śpię :P
posty67
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Ja wcale nie śpię :P
Chłopacy!! Pilnie potrzebuje kodu na książkę retoryki. Zbudowało mi się to zadanie, i jak wysyłam Gallahada do Ignaza książki wogóle nie ma (smuteł). Odwdzięcze się propsikiek :)

EDIT:
69 postów :D

"Ciało puszczone raz, puszcza się cały czas"

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Serio? Nawet voby znikają ze świata? Mógłbyś mi sejwa podesłać, bo jak nie zobaczę to nie uwierzę.

SilverekPolska

SilverekPolska

Użytkownicy
posty16
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Znalazłem tabliczkę!:)
Tyle ze bez kodów się nie obyło...
Powód dla którego nie moglem znaleźć tabliczki jest taki iż ciało orka... "Poleciało pod textury"... a dokładniej pod jeziorem było....

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mi wypadła tabliczka z orka, tam gdzie jest torba dla diega ze złotem.
A mi dziś wypadła, z niebieskiego orka elity w tej jaskini gdzie w pierwszej części leży ciało Necka. Warto by spisać wszystkie miejsca, gdzie dropi na przyszłość  :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Kazdy niebieski ork elita ( Herszt ) może ja dropnac nawet ci co pojawiają się dopiero w 4-5 rozdziale wyjątek to orkowie z rozdziałów 6-7

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Sapharan

Sapharan

Użytkownicy
of Razielim
posty82
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • of Razielim
No i znowu czegos nie moge znalesc a widzialem tutaj... Jakie sa wymagania zeby dolaczyc do poszczegolnych gildii? 

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Strażnicy - Zostanie obywatelem/Zniszczenie Gildii Złodziei/List polecający Martina (informuje nas Lares)
Najemnicy - Zdobycie uznania innych najemników
Magowie Ognia - 1000 szt. złota i owca/posążek Innosa (informuje nas Lares)
Magowie Wody - wykonanie trzech zadań dla Magów (Fragmenty Ornamentu, Handlarz Bronią i Zaginieni Ludzie)
Nekromanci - wystarczy porozmawiać z Xardasem, kilka dni później przyjmie nas na ucznia (informuje nas Vatras)
Straż Świątynna/Guru - zdobycie uznania Guru (wymagana przepaska od Lestera)

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Najemnicy - 45 siła
MO - brak
Straż - CHYBA też brak
SŚ - 30% 2h i 60 siła
Nekromanta/Mag Wody - 40 int oraz 100 mana

kolot17

kolot17

Użytkownicy
posty41
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1.Czy da się wyłączyć w jakiś sposób wytrzymałość ? Bardzo mnie ona denerwuje !
2.Przy uruchamianiu returning'a mam do wyboru Rebalance i Slash'n Craft które uruchamiać ?
3. Mam bug z nie regenerowaniem się wytrzymałości podczas spania. Jak to naprawić ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
1. Na GS już ci napisałem
2. Które chcesz chociaz dla nowych lepiej rebalance 2.1
3. Również dostałeś odp na GS to nie żaden bug

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do wytrzymałości, to możesz grać na czystym 2.1 PL bez patchy. Wtedy w czasie walki wytrzymałość nie będzie Ci spadać, aczkolwiek zatrucia dalej będą ją zabierać i będą mogły Cię zabić.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Zapomniałeś, że gra nie będzie miała żadnych poprawek, większość tekstów będzie zawikłana, nie będzie wszelakich nowości ani podrasowanych broni.

Nystory

Nystory

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, mam taki problem. Chcę zrobić zadania dla Bractwa, chciałem robić według tego poradnika: http://thereturning.pun.pl/viewtopic.php?id=2
Ale... tam jest napisane, że aby dołączyć musimy zrobić zadania dla wszystkich Guru. Jak mam dostać się do Lariusa, skoro nie mogę wejść do ratusza? Proszę o pomoc :c

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej, mam taki problem. Chcę zrobić zadania dla Bractwa, chciałem robić według tego poradnika: http://thereturning.pun.pl/viewtopic.php?id=2
Ale... tam jest napisane, że aby dołączyć musimy zrobić zadania dla wszystkich Guru. Jak mam dostać się do Lariusa, skoro nie mogę wejść do ratusza? Proszę o pomoc :c
Nie dawno o tym było. Rozmawiasz z ogrodnikiem, on mówi że Larius przesiaduje sobie co jakiś z boku ratusza. Wtedy mając opaskę nowicjusza na sobie z nim rozmawiasz. Zresztą... w tym poradniku jest nawet to opisane...

Nystory

Nystory

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Okej, dzięki. Ale czy to normalne, że zostaję nowicjuszem Bractwa po dostarczeniu przesyłki do Lariusa i oddaniu questa u Baala Oriona? Bo jakoś nie muszę wykonywać questów dla innych Guru, żeby zostać nowicjuszem. I jak mam zrobić tego questa z uczniem dla Baala Parveza? Według poradnika mam porozmawiać z Regisem, ale nie mam u niego żadnych opcji. Gdy po prostu pobiję Valentina i użyję Zapomnienia, to nie mam u niego żadnych opcji związanych z questem.

0 użytkowników
Do góry