Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3996026 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3996026

Odpowiedzi 14149

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Aaa takie buty, chciałem dziada namierzyć ale zaraz leciałem w kosmos a z daleka jak odpaliłem to nic sie nie działo . Dzięki bardzo:)
Skoro już tu jesteście to wiecie może czy Hagen ma w EQ klucz na Eltu? Ukraść nie mogę bo nie ma Xardasa ani Kreola z ktormi mógłbym pogadać o amulecie Trimary czy jakoś tak
A i to już chyba ostatnia sprawa. Te duże drzwi w siedzibie Opiekunów zapewne się otwierają ale jak? Zbroje Światła już wykułem, haradrmima rozwalałem a moj Opiekun, Kelios, coś tam marudzi że idz wiesz co masz robić a w dzienniku chyba ostatnia rzecz jaką mam to to że zostałem przyjęty na haradrmima
Yasmina w sumie to nie robiłem sobie wiekszej nadzieji na to że jednak po pobicu bedzie miał klucz przy sobie ale mimo wszystko dzięki :) jak bym wbił na Eltu 70 lvl mam na bank. Hymm... Jeszcze pomęczę te tekstury, w końcu się przebije, oby...

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wątpię, myślę że to jest tak jak z kradzieżą sakiewek - nawet jeśli NPC nie ma już złota, to można obrobić sakiewkę. Czyli klucz magicznie respi się u Ciebie w eq gdy okradasz Lorda.

"Be king? Think not - why be a king, when you can be a god?" - EMINƎM <3

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: mateuszzxcv
A i to już chyba ostatnia sprawa. Te duże drzwi w siedzibie Opiekunów zapewne się otwierają ale jak? Zbroje Światła już wykułem, haradrmima rozwalałem a moj Opiekun, Kelios, coś tam marudzi że idz wiesz co masz robić a w dzienniku chyba ostatnia rzecz jaką mam to to że zostałem przyjęty na haradrmima
Hmm, tam za drzwiami jest Stonnos. Nie wybrałeś ścieżki kamienia? O.o

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Wziąłem Ogień :P +15 do siły i tym sposobem mam NA RAZIE 360 na czysto :) defa na miecze prawie 300 ale musze sie po rozglądać za lepsza bizuteria
Jak dobije lvl ide wydać to na siłę i już mam 380 :)

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to nie wiem czy będziesz mógł tam wejść teraz:P tzn. jak przyjdzie czas wybicia opiekunów to drzwi się otworzą, ale to dopiero 7 rozdział. Ja tam wolę drogę kamienia +15 do obrony przed bronią i ochrona przed odlatywaniem do tyłu po mocnych ciosach:P

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Na tym etapie ochrona od macnych uderzeń jest chyba nie potrzebna bo większość Trolli nie żyje a golemy spieprzają jak mnie widzą, no chyba ze zachacze je kusza to padają jakoś tak na 2 hity :P w sumie +15 defa mnie bardzo kusiło no ale mam już 300 i pewnie jeszcze skoczy tylko musze wybrać sie do jubilera po blyskitki :)

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Witam. Nie moge uspic straznika Mlota Innosa, kompletnie zaden czar nie dziala w tamtym miejscu. Wroce do korytacza przed nim i tam dziala wszystko. A podejde uspic straznika i sie automatycznie wylacza kazdy czar :/ co mam zrobic????

#Król_GothicSite

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rzuć z korytarza:P

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Nie dziala. Mana spada i tyle, nic sie nie dzieje. To dlatego bo mam tylko 10 many a czar dziala na tych "slabszych" odemnie?? No bo nie wiem juz, mam ukrasc ten mlot i uciekac?

#Król_GothicSite

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ty próbujesz uśpić dobrego npca na pewno?:P Po lewej jest Garwig strażnik młota, a po prawej Talomon - strażnik klasztornej biblioteki. Talomona nie da się uśpić, natomiast Garwiga można bez problemu.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Aaa takie buty, chciałem dziada namierzyć ale zaraz leciałem w kosmos a z daleka jak odpaliłem to nic sie nie działo . Dzięki bardzo:)
Skoro już tu jesteście to wiecie może czy Hagen ma w EQ klucz na Eltu? Ukraść nie mogę bo nie ma Xardasa ani Kreola z ktormi mógłbym pogadać o amulecie Trimary czy jakoś tak
Yasmina w sumie to nie robiłem sobie wiekszej nadzieji na to że jednak po pobicu bedzie miał klucz przy sobie ale mimo wszystko dzięki :) jak bym wbił na Eltu 70 lvl mam na bank. Hymm... Jeszcze pomęczę te tekstury, w końcu się przebije, oby...
Ma klucz w eq
Gdzieś tam skarżyłeś na Vatrasa
To po co ci on?
A może chciałeś expić w nieskończoność...

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Jak ma to bomba tylko jak ja go na solówke wyciagne? :P
Vatrasa biorę z przyzwyczajenia, jakoś łyso bez niego na statku :)
 Chciałem zrobić zadania dla gildii zabójców bo tylko to mi zostało w dzienniku ale jakk kogoś kropne to Vatras sie focha ale chyba znalazłem na to sposób. Przykład Canthar:
Gadam z nim że musze go zabić, wyciagam go gdzieś na ubocze i przywołuje Golema, Golem spokojnie go poskłada a jako ze nie żyje to misja zaliczona ale ze wzgledu na to że to golem go ubił to zabujstwo nie idzie na moje konto czyli Vatras sie nie sra :P
Ciekawe czy to zadziała?
Na Eltu musze iść bo nigdy tam nie byłem a strasznie mnie to ciekawi.
Expić nie mam zamiaru w nieskończoność, dobijam do 70 lvl i plyne na DI a na Eltu na bank biega 51k expa :) z resztą kolejne ok 72k expa jest chyba nierealne przed DI bo ogarnąłem chyba wszystko co sie dało :)

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Uśpij wszystkich i tyle Hagena zostaw niech nie śpi i zdejmij go z zaskoczenis!

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
O.o CAŁE GÓRNE MIASTO?? Nie starczy mi zwojów :P
On stoi już na placu z innymi rycerzami

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Masz jeszcze deszcz ognia?:D

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Oczywiście :) chyba 4 i drugie tylke do wykupienia ale trzymam na kryzysowa sytuację :P
Aha, niech nikt nie waży sie pisać że Mag Ognia NIE jest OP, PRO itd bo tylko sam robi z siebie głupa, serio :)
Oblężenie pod zamkiem do polowy wykosiłem mieczem, co chwila pit-stop na wytrzymałość + te ich ciągle bloki. Wk*****em się i użyłem deszczu ognia, oczywiscie ćwierć zabrałem do kupy i wystarczyły 2 deszcze, zostało pewnie 3 elity w niebieskich zbrojach i to samo z drugą ćwiartką. To co kasowałem mieczem 2h Deszczem ogarnąłem w 10 min :P

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
O.o CAŁE GÓRNE MIASTO?? Nie starczy mi zwojów :P
On stoi już na placu z innymi rycerzami
Proponuje użyć tylko jednego :) i go nie zużyć

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Czyżbyś mnie do złego namawiał? :P
Skoro jestem tak daleko i to bez kodów ani buggów to głupio było by tak teraz się złamać i oszukiwać :P
Coś wymyśle, ostatnio padł po 3 hitach ale nie mogłem zabrać mu klucza bo mnie rycerze przyblokowali ale za którymś razem się uda:) tylko nie wiem czy sie potem z tego wypłace :P niby mam 20k golda a jeszcze Alfreda nie odwiedziłem :)

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spróbuj wyjąć miecz przy Hagenie, lub uderz go dwa razy, i spieprzaj za miasto, postsraj się, by goniło Cię coraz mniej rycków. Jak zostanie tylko 2 i Hagen, to nie patyczkuj się i tłucz : ) Na wyspie i tak znajdziesz jakieś minimum 2k golda. minimum.

"Be king? Think not - why be a king, when you can be a god?" - EMINƎM <3

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Numer z bronią nie przejdzie, próbowałem i rzucają się wszyscy ale spoko luz, już ja go dojade :P
Halvorowi graty sprzedawalem 2 tygodnie czasu 'growego' :P
400 siły przed DI? Brakuje tylo 40...

0 użytkowników
Do góry