Oblężenie ot tak sobie zacząłem, bandytów też nie klepałem, a cmentarzysko chyba zaraz zalicze. Narazie dobiłem 30% w kuszy i ide bagno czyścić w obozie sekty. Kreola też nie skasowałem bo mam z nim pewien problem. Napisze jak skoncze grać

Post połączony: 2014-01-12, 19:30
Mam dość dziwny problem z Kreolem. Otóż gdy go atakują to on przywołuje armię trupów, nic nadzwyczajnego. Gdy pokonam jego armię i ponownie go atakuje, on przywołuje więcej trupów niż poprzednio i teleportuje sie i nie ma go w Wieży, sprawdziłem całą ale to nie możliwe bo chyba nie da się teleportowac z jednego addona do innego O.o. Postanowiłem go przechytrzyć i zostawiłem jednego trupa a nastepnie jeszcze raz go zaatakowałem, ubiłem dziada i zamiast zgarnąć za niego PN i dużo expa, dostałem tylko ok 500expa. Więc jaki jest prawidłowy sposób pokonania go? Tylko nie piszcie że daj sobie spokój, to jeszcze za wcześnie bo tak nie jest
Zostało mi już 'tyko' 35k expa do 50lvl:) lokacje które wyczyściłem:
- Fort Paladynów
- Opuszczona Kopalnia Złota
- Stara Kopalnia
- Przełęcz
- Wolna Kopalnia
- Były Obóz na Bagnie
- Wieża Mgieł
- Dolina Cieni
- Miasto Umarłych
- Światyna Śniącego
- Cmentarzysko Orków
- Zatopiona Wieża Xardasa
To CHYBA wszystko i tu pytanie, gdzie poza Eltu jeszcze mam dostęp w II rozdziale? Na Eltu nie idę bo nie mam zamiaru kasować Paladynów
Udało mi się osiągnąć 205 defa na broń, nie wiem czy to dużo czy nie ale 7 Orków Wojowników, 2 Elity w czarnej zbroi i 1 w niebieskiej już ogarniam niemal na lajcie