Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4410293 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4410293

Odpowiedzi 14149

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Czy jak zostawię Pedra przy życiu jako ŁS to będą jakieś konsekwencje w 7 rozdziale? Skoro przyjąłem zadanie z zabiciem go to jak go zabije dostanę nagrodę?

Kogo opłaca się bardziej brać Biffa czy Mario? Biff zostaje w modzie na statku czy idzie rabować i będzie bezużyteczny w 7 rozdziale?
Kilka k golda na ofiare.

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Biff zostaje w modzie na statku
tak zostaje i sprawdza się przy jego obronie

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś kiedyś coś napisał, że nie trzeba marnować PN i uczyć się języka u Kreola tylko wystarczy go ubić. Pytanko: jak to zrobić skoro nagle pojawiają słudzy Kreola?

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Tak było na 1.1. Teraz MUSISZ się go nauczyć. Zabić go nie łatwo w poczatkowych fazach gry, bryła lodu ani lowodwa fala na niego nie działa, sprawdzałem

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
kurrrrr ;/ a juz właśnie kończę 2 rozdział, mam 20 pkt nauki i miałem wymarnować na miksturkę siły ;/

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Idź do ŚŚ, za samych szamanów masz 10 PN a lvl też wbijesz bez problemu

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
tam za ciężko nie będę miał na 2 rozdział?

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Ja tam wszedłem na 33 lvl, 147 czystej siły (z biżuterią 170) wytrzymałość 84, 100% w 2h, 700+ hp, orkowa zbroja, srebrny miecz i klątwa Azlagora. Klade wszystko jak leci i tez jestem w II rozdziale. Siły nie podbijam bo po 150 wilki uciekają.
Jak masz coś podobnego to wal śmiało albo zaopatrza się w Ambasadora i Święte Strzały
EDIT: stronę lub dwie temu opisałem wrażenia po wejsciu do ŚŚ

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Wszystkiego nie kładziesz 2 trup orków nie położysz bo sam to mówiłeś 2 demonicznych wojowników cienia tez nie położysz bo to jest w ogóle poza zasięgiem :P

Teraz na powaznie nikt ci nie broni isc tam ale nie w tym problem, twoj problem kwazi jest innym dlaczego sie tak upierdoliłes te jebanej misktury siły miej to w dupie nauczysz sie w 5 rozdziale i bedzie git masz duzo wazniejsze wydatki PN niż mikstura siła ona jest na samym końcu listy jest na obecna chwile najmniej ważna
OFC Przed ss trzeba zrobić Doline cienia i miec ulu-mulu i nordmar sword z wiezy kreola bez tego to można co najwyżej klamkę pocałować :P

To wszystko można zrobić w 2 rozdziale ja radze w 3 gdyż wtedy zajmuje to wszystko max do 1godziny w 2 schodzi na to nawet do 3 godzin :P
A jak się dostac do tego pomieszczenia no lol od czego jest akrobatyka ? nie mów ze jej nie masz bo ja trzeba miec obowiazkowa nauczona przed zabojstwem kruka :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam akrobatykę. Czyli walić tą miksturkę teraz, nauczyć się języka i iść w drugi rozdział?

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
No ja już na początku II rozdziału nauczyłem sie mixa do siły a akrobatyki nie mam i jakoś żyje :P tzn fakt, ci Orkowie i Trupy 2h we dwóch mnie kładą dlatego odciagam ich pojedynczo i są śmiesznie slabi, nawet te 2h zrobiły sie słabsze od kiedy założyłem orkową zbroje a to dziwne bo Ciężka Zbroja Strażnika Miejskiego przekuta x5 ma taką samą ochronę na miecz, dziwne...
Tak przy okazji, najpierw Gandalf mnie dzisiaj rozjebał, teraz Ty Tizgar z tą klamką wskoczyłeś jak ta gumka z majtek :) wy coś piliście? :D

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ty nie żyjesz bez akrobatyki teraz mi to udowdniłes :P nie masz akro  i przed 2 typami uciekasz :P musisz ich odciągać dzieki akro wbijasz w 5 i robisz sajgon luzem
Kwazi akro nie było do ciebie tylko do mateusza aby wiedzal ja sie dostac do jednego pomieszczenia w ss akro niweluje dzialania kolców zawsze sa nizej niz my olej ta miksturę, siły z dupy ja  mam 250+ i żadnego potka nie robię a moge ich 28 zrobić ale mam to w dupie może zrobię to w 5 teraz to mi zmieni tyle ze ork wojownik zacznie padać na hita problem w tym ze żaden ork wojownik nie jest już żywy wiec ja je mogę zrobić  później :P

Uczyć się jeżyka musisz to jest przymus nie wiem jak chcesz iść w 2 rozdział skoro w nim musisz być na obecna chwile :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sory maiłem namyśli w trzeci rozdział. Skąd tyle siły?! ja z biżuterią mam 140 0_o
+pytanie skąd wziąć orkową zbroje?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Zrób dolinę cienia
Sie gra się ma tyle siły to norma na ten etap jeśli nie korzysta się z własnych eliksirów jeśli korzystam z własnych to mamy przed 4 rozdziałem 300 siły i już jest gg

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Z resztą, Tizgar w którym jesteś rozdziale? Jak zdobędę Uriziela, mogę wejść w III rozdział i mam zbroje rycerza. Przekuje ja na max i Trupy mnie mogą obskoczyć nawet w 10 a i tak ich rozniose bez akrobatyki :P
Ale najpierw ogarnę SK, potem opuszczoną kopalnie złota i były obóz zielarzy. Mi serio gra sie przyjemnie, wytrzymałość mnie nie wykańcza, chodzę tam gdzie sobie radzę a jak przeciwników jest zbyt wielu to ogarniam ich pojedynczo albo wsopmagam się magią. Nie lubię jak jest za łatwo :P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ta co ty nie powiesz:P 3 rozdział kończę, nawet to ci nie pomoże dalej jeden demoniczny wojonik cienia może cie luźno rozwalić ( wspominałem o tym ze na niego uriziel nie działa ba pan smoków na niego nie działa na niego gniewy stwórców działają gorzej niż nordmar sword :P ) jeśli mu na to pozwolisz a 2 to już cie skasuje z palcem w dupie na nich akro nie pomaga jesteś na tym samym etapie co ja tu o cos innego chodzi

Ja dzieki akro moge wbiec w 20 orków niewazne jakich i zrobie im sajgon tracac 200 hp co wczoraj robiłem podczas czyszczenia gd wokoło zamku :P
Ty takie akcji nie wykonasz jak wlecisz w 20 orków to padniesz bo neimasz akro i nie mozesz wymusic na orkach zachowanai typu ustawiaja sie w szeregu goniąc cie i pokolei padajac jak muchy :P Gdzie w 4 rozdziale walka z grupa 10+ to nroma obowiązkowa nie do unikniecia ja to mam w dupie bo jestem na to gotowy :P

Łapiesz o co mi biega ty mając nawet moja postać tylko bez akro będziesz się męczył z czyszczenie tego orkowego śmiecia ja to zrobię w 30 minut bez większych strat w potkach i nawet się nie zmęczę :P

I nie będziesz miał łatwo bo grasz palem w 3-4 rozdziale jak dojdziesz do 200 prota przed bronia to będziesz się cieszył ja w 4 będę latał z 300 i miał zasadniczo gdzies z kim się bije dopóki nie jest to ognisty jaszczur który wali mniej niż smok i ma mnie na hita a smok  na 20+ to jest git :P

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Nie no spoko, masz rację ale Ty magii nie uznajesz, dla Ciebie liczy sie tylko miecz, tak? Natomiast ja jak będę czyścił teren pod zamkiem to będę walił magią na prawo i lewo, o ile magia paladynów działa a jak nie to deszcz ognia, lodowa fala i wszystkie inne czary bo po co mają leżeć w EQ? :P a jak już ich osłabie to podobijam mieczem. Z reszta na tym levelu mam 100% w 2h tak więc mogę iść w łuk lub kuszę i znowu + dla mnie :)
Z resztą, jak już będę w III rozdziale i wyczyszcze teren pod zamkiem to zdam relacje jak mi szło :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Sam mam 60% z kuszy to nie jest + ja nie używam magi bo nie muszę gdyż marnowanie tych zwojów na orków to marnotrawstwo będę miał okazje później je wykorzystać w lepszym celu :P nauczenie akro jest tańsze i rozwiązuje dużo więcej problemów

Kenny1991

Kenny1991

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak opuścić zapomniana wyspę? Wykonałem wszystkie zadania oprócz zebrania bagiennego ziela (5 sztuk oddałem 6 nie mogłem znaleźć).
Przekonałem już całą załogę, wszystkim mówiłem, że idziemy powiedzieć o kopalni paladynom. I nic idę do kajuty i nic się nie dzieje. Gadałem z Torlofem.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
A jaka jest lepsza okazja do użycia np deszczu ognia niż pod zamkiem? Pytam serio, żeby sie nie okazało że faktycznie je zmarnowałem. W ostatniej bitwie chyba nie ma sensu używać deszczu ognia bo można przypadkowo swoich powykańczać ;)

0 użytkowników
Do góry