Ta co ty nie powiesz:P 3 rozdział kończę, nawet to ci nie pomoże dalej jeden demoniczny wojonik cienia może cie luźno rozwalić ( wspominałem o tym ze na niego uriziel nie działa ba pan smoków na niego nie działa na niego gniewy stwórców działają gorzej niż nordmar sword

) jeśli mu na to pozwolisz a 2 to już cie skasuje z palcem w dupie na nich akro nie pomaga jesteś na tym samym etapie co ja tu o cos innego chodzi
Ja dzieki akro moge wbiec w 20 orków niewazne jakich i zrobie im sajgon tracac 200 hp co wczoraj robiłem podczas czyszczenia gd wokoło zamku

Ty takie akcji nie wykonasz jak wlecisz w 20 orków to padniesz bo neimasz akro i nie mozesz wymusic na orkach zachowanai typu ustawiaja sie w szeregu goniąc cie i pokolei padajac jak muchy

Gdzie w 4 rozdziale walka z grupa 10+ to nroma obowiązkowa nie do unikniecia ja to mam w dupie bo jestem na to gotowy

Łapiesz o co mi biega ty mając nawet moja postać tylko bez akro będziesz się męczył z czyszczenie tego orkowego śmiecia ja to zrobię w 30 minut bez większych strat w potkach i nawet się nie zmęczę

I nie będziesz miał łatwo bo grasz palem w 3-4 rozdziale jak dojdziesz do 200 prota przed bronia to będziesz się cieszył ja w 4 będę latał z 300 i miał zasadniczo gdzies z kim się bije dopóki nie jest to ognisty jaszczur który wali mniej niż smok i ma mnie na hita a smok na 20+ to jest git