Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4397325 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4397325

Odpowiedzi 14149

Kenny1991

Kenny1991

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę wykorzystać ogniste strzały na przywołanych paladynów, czy lepiej zachować na później?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Na jakie później czytaj uważnie ty w drugim rozdziale masz zdobyć miecz na trupy wiec jakie później nie będzie żadnego później rób z strzałami co chcesz

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Kenny1991

Kenny1991

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1) Która droga z amuletem Triramar dla beliara jest bardziej opłacalna względem expa/fabuły? Kradzież klucza Hagenowi i wybicie paladynów czy wejście pokojowe. Czy jedno drugiego nie wyklucza?
2) Czy ten miecz na trupy jest w GD jak mam go zdobyć w 2 rozdziale.
3) Po co jest rtęć
4) Czy księga za mrocznym golemem na szczycie wieży jest do czegoś potrzebna oprócz misji Xardasa będąc nekromantą? Nie mogłem jej przeczytać ani stamtąd zejść więc ją sobie odpuściłem.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Tizgar
Ten pierścień to tp jest.

Panzpiz
Ulepszysz duszą vędziesz miał go na max

Post połączony: 2013-12-28, 09:04
1) Która droga z amuletem Triramar dla beliara jest bardziej opłacalna względem expa/fabuły? Kradzież klucza Hagenowi i wybicie paladynów czy wejście pokojowe. Czy jedno drugiego nie wyklucza?
2) Czy ten miecz na trupy jest w GD jak mam go zdobyć w 2 rozdziale.
3) Po co jest rtęć
4) Czy księga za mrocznym golemem na szczycie wieży jest do czegoś potrzebna oprócz misji Xardasa będąc nekromantą? Nie mogłem jej przeczytać ani stamtąd zejść więc ją sobie odpuściłem.
1. Klucz i tak kradniesz. Lepsze bicie się ale i tak rób drogę pokojową. Dostaniesz OP pierścień tylko pamietaj aby Fellangora wolno puścić
2. Jest w GD a dokładniej w wieży mgieł. Musisz ukraść go z kufra
3. Dobre pytanie
4. Dla Xardasa możesz oddać to dostaniesz exp i troche golda.

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Czy oddać szpon beliara saturasowi można tylko w 2 rozdziale? Gdyż ja w 3 rozdziale nie mam już takiej możliwości ;(

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a rozmawiales juz ze zlotym smokiem? ja podczas 1 przygody z returningiem szponu nie oddawalem dla saturasa, jak najszybciej polecialem do zlotego smoka, pogadalem z nim itd. pozniej mialem tylko mozliwosc oddania szponu beliara u zlotego smoka, a u saturasa zniknela (stracilem troche expa). moze miales podobnie? teoretycznie w 3 rozdziale raczej ta mozliwosc powinna jeszcze byc..

milten6

milten6

Użytkownicy
posty79
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tym expem u Saturasa ze Szponem to nie wiem, czy nie jest mit. Zrobiłem tak jak wszyscy mówili, czyli poszedłem do Saturasa, poźniej do Ashtara i znowu do Saturasa, aby wziąć ten Szpon. Na początku dostałem tego expa za oddanie Szponu, ale kiedy wróciłem, żeby go zabrać, zabrało mi też expa :D

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Cytat: Robertinho
a rozmawiales juz ze zlotym smokiem? ja podczas 1 przygody z returningiem szponu nie oddawalem dla saturasa, jak najszybciej polecialem do zlotego smoka, pogadalem z nim itd. pozniej mialem tylko mozliwosc oddania szponu beliara u zlotego smoka, a u saturasa zniknela (stracilem troche expa). moze miales podobnie? teoretycznie w 3 rozdziale raczej ta mozliwosc powinna jeszcze byc..
Tak rozmawiałem już ze smokiem. Kolejna pojebana sprawa.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Kręty

Kręty

Użytkownicy
Ja wcale nie śpię :P
posty67
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Ja wcale nie śpię :P
Tak poza wczym tematem. Gdzie mogę znaleść drugi Aloes dla Saggity. Jestem strasznie ciekaw co to za mikstura z tej roślinki.

"Ciało puszczone raz, puszcza się cały czas"

milten6

milten6

Użytkownicy
posty79
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak poza wczym tematem. Gdzie mogę znaleść drugi Aloes dla Saggity. Jestem strasznie ciekaw co to za mikstura z tej roślinki.

W Khorinis z tego, co wiem innych nie ma. Za to dopiero w GD jest w kilku miejscach, ktoś na forum wypisywał je dokładnie. Jedno z nich to np. przy przełęczy na górze jest wejście do Opuszczonej Kopalni, tam blisko jest troll i obok niego jest jeden. Miksturka daje +5 do ochrony przed bronią i strzałami na stałe.

Kręty

Kręty

Użytkownicy
Ja wcale nie śpię :P
posty67
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Ja wcale nie śpię :P

W Khorinis z tego, co wiem innych nie ma. Za to dopiero w GD jest w kilku miejscach, ktoś na forum wypisywał je dokładnie. Jedno z nich to np. przy przełęczy na górze jest wejście do Opuszczonej Kopalni, tam blisko jest troll i obok niego jest jeden. Miksturka daje +5 do ochrony przed bronią i strzałami na stałe.

Dzięki

"Ciało puszczone raz, puszcza się cały czas"

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Lol kamienne tabliczki wytrzymałości przeczytałem mimo to że nie mam języków nawet na 1 poziom wyuczonych

Adrien

Adrien

Użytkownicy
Wolf
posty74
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Wolf
@lukizzz
Możesz je czytać nie mając wyuczonego języka budowniczych(wiem bo też tak mam)

Kenny1991

Kenny1991

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
opłaca się wojowi uczyć wyrobu ognistych/magicznych strzał czy szkoda PN?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"kto ma szkołę, ten ma lżej..." chyba w tym przypadku sprawdzi się! Podobno zbugowany jest łuk ale mocno ułatwi wiele spraw! Ja nauczę się na pewno, jeśli jeszcze zagram.

Walcott

Walcott

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Terinaks kaze mi walczyc na arenie zebym mogl zostac haradrimem , gdy zachodze na arene nikogo nie ma ??? Trzeba cos wcisnac , czekac , z kims jeszcze pogadac czy jak?? ReB 1.1 .Z gory dzieki za odpowiedz .

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba tylko marvin ...
on na dachu czeka jeśli dobrze pamiętam

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie wiem jak było w 1.1 ale chyba podobno tak samo jak w 2.1 opcja ta jest dostępna od 5 rozdziału niby można się dostać w 4 ale dopiero w 5 możesz się nim stać ofc nie mam 100% pewności gdyż jeszcze tam nie doszedłem :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Walcott

Walcott

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak