O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 4397328
Odpowiedzi 14149
Thompson The Modders
Czy można sprzedawać przeczytane książki i receptury?Czy orkowie atakują obóz bandytów w jarkendarze w 3 rozdziale czy w 4? Których bandytów zostawić i czy resztę zabić dla expa
gandalfgandalf
Cytat: milten6 w 2013-12-28, 13:46Cytat: Kręty w 2013-12-28, 13:33Tak poza wczym tematem. Gdzie mogę znaleść drugi Aloes dla Saggity. Jestem strasznie ciekaw co to za mikstura z tej roślinki.W Khorinis z tego, co wiem innych nie ma. Za to dopiero w GD jest w kilku miejscach, ktoś na forum wypisywał je dokładnie. Jedno z nich to np. przy przełęczy na górze jest wejście do Opuszczonej Kopalni, tam blisko jest troll i obok niego jest jeden. Miksturka daje +5 do ochrony przed bronią i strzałami na stałe.Dzięki
Cytat: Kręty w 2013-12-28, 13:33Tak poza wczym tematem. Gdzie mogę znaleść drugi Aloes dla Saggity. Jestem strasznie ciekaw co to za mikstura z tej roślinki.W Khorinis z tego, co wiem innych nie ma. Za to dopiero w GD jest w kilku miejscach, ktoś na forum wypisywał je dokładnie. Jedno z nich to np. przy przełęczy na górze jest wejście do Opuszczonej Kopalni, tam blisko jest troll i obok niego jest jeden. Miksturka daje +5 do ochrony przed bronią i strzałami na stałe.
Tak poza wczym tematem. Gdzie mogę znaleść drugi Aloes dla Saggity. Jestem strasznie ciekaw co to za mikstura z tej roślinki.
Walcott
Draks
Liandra
Adrien
kwazi231
mateuszzxcv
Ventrue Moderator działu
Memorius
Tizgar
templartitan