Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4400719 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4400719

Odpowiedzi 14149

Adrien

Adrien

Użytkownicy
Wolf
posty74
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Wolf
@Kacperziom
Wstęp tam będziesz miał dopiero w 7 rozdziale o ile pamiętam(może wcześniej, pamięć mnie zawodzi).

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Co Ty gadasz??? Jaki 7 rozdział??? Zrobisz zadanie z Płomieniem Eligora i następne zadanie poprowadzi Cię do Fortu ale to w II rozdziale
EDIT:
 Adrien spoko luz, po prostu rozjebałeś mnie tym 7 rozdziałem :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Wstęp ma tam strażnik miejski już w 1 rozdziale pozostałe gildie za pośrednictwem gildii kupców od rozdziału 2
Kenny kopanie rudy czy złota nie zwiększa skilla w nim skilla można zwiększyć tylko po przez naukę (w przypadku rudy można raz za pomocą książki) Zwoje magi wody będę efektywne :P lub dość dobra bron z połączeniem przybicia go do ściany :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
Tizgar mógłbyś powiedzieć jak tam wejść gram strażnikiem miejskim i, nie mogę tam wejść. Końce właśnie pierwszy rozdział

Adrien

Adrien

Użytkownicy
Wolf
posty74
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Wolf
@mateuszzxcv
Stary każdy może się pomylić, do gildii kupców dołączyłem raz i nawet jej nie ukończyłem. Staram się tylko pomóc. :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tu cie nie pomogę ja tylko powtarzam to co zasłyszałem.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
dzięki za pomoc, popróbuje i zobaczę co z tego wyjdzie wiem za idzie wejść tam na bugach

Kenny1991

Kenny1991

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy legendarne bronie maja jakieś unikalne zdolności np. zwiększone obrażenia nieumarłym. Widziałem kilka postów gdzie pisali ludzie, że tego potwora zabiłem z takiej i takiej broni, a parę stron temu było, że nordmarski miecz na nieumarłych jest dobry. Czy to tylko wyjątek.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Ponoć "Dozownikiem" fajnie się smoki rozwala, Ambasadorem (łuk) i Nordmarskim Mieczem nieumarłych. Jeszcze ktoś pisał, że Ognisty/Magiczny Łuk też dobrze działa na wszystko.

Adrien

Adrien

Użytkownicy
Wolf
posty74
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Wolf
Hmm, chyba jeszcze Uriziel i Pan Smoków(miecz) zadawali obrażenia od ognia.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Hm, ale tutaj chodzi raczej o specjalne obrażenia :P

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
To tak:
Srebrny Miecz zadaje większe obrażenia niż zwykły miecz
Święty Ambasador kasuje każdego trupa na hita, tak było na 1.1 na 2.1 niedługo sprawdzę
Ognisty Łuk ponoć jest mocny, nie wiem, nie używałem bo krąży legenda że jest zbugowany i nie zawsze przy jego użyciu dostajemy expa, tak wiec go sobie dopuściłem
Magiczny Łuk zamraża przeciwników
Uriziel podpala
Szpon Beliara wali piorunami
Dozovnik czy jak jej tam, chodzi o kusze działa zajebiście na wrogów ale ze wzgledu na to iż bełtów jest mało lepiej zostawić na Smoki, mozna sprzedać kusze i w następnym rozdziale odkupić ja wraz z nabojami ale to dość drogi interes
Reszty nie pamiętam lub nie znalazłem

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Zasadniczo magicznych broni duzo nie jest

Na nieumarłych Masz
Srebrny Nordmarski miecz
Święty Ambasador Łuk
I jakiś dziwny miecz dla nekromanty :P

Magiczne bronie
Uriziel i Pan smoków oraz Szpon Beliara
Łuk i Kusza magiczna oraz Ognisty Łuk
Dvartazdah czyli dozownik
Gniewy Stwórców

Magiczne bronie ogólnie są znacznie skuteczniejsze prawie na wszystko to zależy bardziej od obrony przeciwnika

milten6

milten6

Użytkownicy
posty79
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak już jesteśmy przy tych broniach, to jak dokładnie prezentuje się Srebrny Nordmarski Miecz pod względem zadawanych obrażeń?

Adrien

Adrien

Użytkownicy
Wolf
posty74
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Wolf
@milten6

Jest całkiem dobry :)
Spoiler
Broń: Srebrny Nordmarski Miecz
Styl: Dwuręczna/Sieczna
Siła: 160
Obrażenia: 145
-Efekt dodatkowy: Skuteczny w walce przeciw duchom i nieumarłym.
Zasięg: 120
Wartość: 2500

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
pod względem obrażeń jest slaby jak japierdole ale działa dobrze na trupy zwłaszcza na tych najbardziej powalonych na których nawet uriziel nie chce dobrze działać

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Pytania mam;) może już były..
Kto ma 2 klucz do skrzyni w zatopionej wierzy xardasa<jeden ma xardas>, a w tej wolnej kopalni czasem nie ma jakiś ork klucza albo w tych domkach tam w kotle?..
Kto ma klucze do skrzyń tego kupca mateo:D?
Zauważyliście? usuneli ten samochód z JarkendaruxD. I czy w tej wersji w końcu dowiemy się kto jest od gilldi kupców?:)

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Liandra

Liandra

Użytkownicy
posty81
Propsy15
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
O ile dobrze pamiętam to skrzynie za domem Matea i w jego domu nie są zamknięte na klucz, ale mogę sie mylić (i wystarczy wtedy umiejętność otwierania zamków i wytrychy).

Miłośnik m.in książek i poezji, zawsze chętny do dyskusji :)
Nie szukam zwady, jeśli masz coś do mnie - pisz pw.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
No oczywiście ze się dowiadujemy kto jest w gildii kupców gdyż niesie to za sobą nie wyobrażalne korzyści po zakończeniu questa można to zrobić w 4 rozdziale wiemy kto należy do gildii i tez te osoby wiedza ze my do niej należymy co za tym idzie maja dla nas ciekawe rzeczy na sprzedaż wiem bo sprawdzałem :P

zloto111

zloto111

Użytkownicy
posty33
Propsy20
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Byłem nowicjuszem w Bractwie i po zrobieniu zadań dla Baalów: Oruna (paczka), Cadara (zbiory ziela) i Parveza (Valentino jako nowy uczeń) oraz przyniesieniu młota Tarakota zostałem przyjęty na strażnika świątynnego... Rzecz w tym, że nie zrobiłem zadania od Baala Namiba (wymagane 60 many).

2. Dotąd myślałem, że bonus z palenia fajki (+1 codziennie) będzie dopiero dla SŚ lub Guru, a ja go dostawałem już będąc Nowicjuszem.

Pytanie to samo w obydwu przypadkach: To tak ma być czy ja mam buga?

0 użytkowników
Do góry