Gandalfie chodzi ci o ta skrzynie ryżowego księcia to ona jest w jego chacie na pietrze trzeba po skrzyniach wejść 
Niema co się spieszyć do 3 rozdziału niestety ale w 2 trzeba się trochę narobić żeby być lepiej przygotowany na 3 w którym to pewne rzeczy trzeba zrobić pod przymusem nie rozumiem co wam tak spieszno do next rozdziałów
ja mam 53 lvl i 3 rozdział i jakoś mi nie spieszno do 4 mimo ze w dowolnej chwili mogę do niego iść ale trzeba kilka rzeczy jeszcze wyczyścić 
W sumie 3 pytania
1. Przy jednym Herszcie znalazłem dziwny orkowy przedmiot który wygląda jak stara kamienna tabliczka z czym to jest związane i kto to niby może przetłumaczyć bo ur-shak odpada bo niema opcji z nim o tym
2. W wolnej kopalni są 2 skrzyni na klucz pytanie proste gdzie klucz 
3. Serio Astronomia nic nie daje spodziewałem się jakieś bonusa do many w końcu to warte 5k jest ofc znalazłem ją nie kupowałem 
1. Ur-shak do zadania badania salandrila
2. Nie da sie
3. Daje +2 mane
a teraz sprostowania
Nie chodziło mi o tą skrzynie w domku ksiecia bo ta to znalazlem chodzilo mi o ta ze zbroja maganata.
A teraz pytania:
1. Czy goblinia jagoda na wyspie z raboglavem istnieje
2. Gdzie sie robi stal
3. Na który krąg jest runa ze szponu
4. Do czego jest kamień z poświęconeej ziemi?
A tak przy okazji to eltu jest bardzo ciekawe i znalazlem tam:
2smocze korzenie
2szczawie
1jagody w lesnym goblinie
czy cos tam jeszcze jest?
Tizgar
Albo ja mam pidolone bugi albo ty jesteś w błędzie.
Jak wszyscy wiemy efekt podpalenia(first dmg z podpalenia) nie załącza się z tragieniem tylko jakąś sec. później.
A teraz mała opowieść
był sobie Gandalf i polował na topielce. Rzucał w nie ognistym pociskiem i biegał dookoła nich czekając aż spłoną. Aż wreszcie wredny mag Gorax sprzedał Gandalfowi 150 książek. Gandalf przeczytał je wszystkie dsięki czemu ma teraz 160 inteligencji. I Gandalf znowu zapolował na topielce ale teraz ma je już na raz i nie musi czekać aż się spalą.