1. Wraz ze wzrostem siły więcej gatunków zwierząt ucieka. Mam 134 i na razie uciekają:
Szczury, Kretoszczury i Ścierwojady (to chyba tyle)
Czy są kolejne progi siłowe po ktorych inne zwierzęta zaczną uciekać? Nie chce mi sie potem zapieprzać po mapie goniąc je (trick ze skradaniem odpada bo nie mam skradania i jest mi to nie potrzebne)
2. Tizgar pisałeś ze do Gomeza teraz sie wejść bez wszystkich kluczy nie da. Sprawdziłem i da się, biegnąc w miejscu gdzie łączą sie sciany po lewej stronie, ale żeby mi ktoś nie zarzucał że jestem oszust to wczytałem grę

3. Miałem 110 siły czystej i +10 z naszyjnika (razem 120) poszedłem do Erola po nagrodę (+1) i dla picu wybrałem opcję nauki siły a tu niespodzianka, nadal uczy mnie +5 za 15PN

. W bonusy poszedłem od 87, tak że jest to bug czy korzystać z okazji?
4. To normalne że za każdym razem po przemianie w cokolwiek gdy się odmianie dostaje piorunem i ubywa mi trochę hp? W razie czego mam +5 u Innosa i +1 u Beliara
5. W której lokacji poza Jarkiem, Khorinis i GD jest dużo Jagód Trolla? W pozostałych miejscach jeszcze nie byłem a mam aktualnie 53 wytrzymałości i Siekacza, niby gra sie już dobrze, 3 Zębacze ogarniam na lajcie ale przy Smoczym Zębaczu już czasem jej braknie. Myślę ze jak dobije do 60 to bedzie grało sie przyjemnie, w miedzy czasie podciagne 2h (aktualnie 27%)