W sumie mi nawet życia tak podczas walki nie ubywa. Na poziomie łatwym jest regeneracja życia na start, a do tego mam ten pancerz, więc np. szkielet goblin ciacha mnie tylko po 5;p A życie dotąd przypakowałem tylko miksami +10hp dostanymi, śledziem i 1 piwem coragona.
@Tizgar
Mówisz do 3 rozdziału w 1h lecieć? Przy następnej grzej uwzględnię tą opcję (zwłaszcza, że taki rębiczerep Jerwisa były dobry na golemy), ale teraz jak już mam tyle w 2h to nie jest tak źle. Pytanie odnośnie miksturek zadałem, bo podczas czytania wydało mi się, że za rdest + te 2 korzenie dostanę te 10hp, a przy takiej opcji podpakowałbym nieźle postać. Problemem jest to, że nie mam praktycznie na czym expić. Szkielety i golemy są strasznie op teraz, a tylko one praktycznie zostały. Nawet mroczny las na spokojnie wybiłem. W sumie tak mnie denerwują, że ciągle pojawia się ochota wybicia ich na kodach (za kryptę inubisa jest sporo expa ;p).
Tak ogólnie to dzięki, że napisaliście o ciele Trokara. Będę musiał go poszukać. I przy okazji mam jeszcze jedno pytanie odnośnie bonusów; czy bonusy mają każdy oddzielny licznik? Bo jeśli nie to nie mogę w ogóle teraz korzystać z czarów, bo nie chcę dostać + 1 many (jak zabijam potwora czarem dostaję manę, chociaż niedawno dostałem +1 do 2h).