Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4397607 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4397607

Odpowiedzi 14149

milten6

milten6

Użytkownicy
posty79
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie można znaleźć amulety i pasy dodające bonus do zręczności i ile ten bonus wynosi :D?

Kręty

Kręty

Użytkownicy
Ja wcale nie śpię :P
posty67
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Ja wcale nie śpię :P
Ech... Mógłby mi ktoś podać kod na Grittę?? Jest mi bardzo potrzebny. Robiłem zadanie z bandytami, którzy ją porwali, ale jak wybiłem tych skurczysynów nigdzie nie zastałem siostrzenicy stolarza; ani w namiocie, ani w mieście.

"Ciało puszczone raz, puszcza się cały czas"

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
A może nie to obozowisko?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Ech... Mógłby mi ktoś podać kod na Grittę?? Jest mi bardzo potrzebny. Robiłem zadanie z bandytami, którzy ją porwali, ale jak wybiłem tych skurczysynów nigdzie nie zastałem siostrzenicy stolarza; ani w namiocie, ani w mieście.
Najwidocznej bandyci ją zabili. Misja ta jest troche zjebana i kiedy bandyci cię uderzą gritta przyłącza się do walki, a jak wiadomo jest słabiutka więc pada momentalnie.
Cytat: milten6
Gdzie można znaleźć amulety i pasy dodające bonus do zręczności i ile ten bonus wynosi ?
Pasy do siły / zręczności dają w 1 rozdziale 5 punktów a w 2 rozdziale 10 punktów, są do kupienia u kupców - zręczności u Bospera, siły u Benneta bodajże. Mamy również amulet Franko dający nam + 5 do siły i zręczności znajdujący się w Jarkendarze.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów

kod na Grittę

insert vlk_418_gritta

działa sprawdzałem

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Pasy do zręczności + 5 dostępny u bospera od 1 rozdziału + 10 u bospera i lutero dopiero od 3 rozdziało
Amulet + 10 od 2 tylko dla strażnika miejskiego  nad kotlina lestera :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Pierścień +15dex od Cassii za przyniesienie Krwawych Pucharów (do wyboru 1500 szt. złota, 1 bryłka rudy, pierścień).

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Bonusy do zręczności:
30pkt pierścienie (fellangora i oszusta)
10pkt pas (bosper sprzedaje 2/3rozdział)
10pkt amulet(nie wiem gdzie jest)

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
A zbroja z płytek pełzaczy nie dawała +10 zręczności po pogadaniu z Gestahem?

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
+5
No wiedziałem że coś minąłem

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Kenny1991

Kenny1991

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 2 pytania.
Podczas misji zdobycia pierwszego skarbu dla Grega postanowiłem wyczyścić jaskinie goblinów później kiedy będę silniejszy. Nie dawałem rady tam a nie chciałem aby greg zabił je za mnie i ukradł expa. Kiedy wróciłem tam aby je zabić greg zaczepił mnie i spytał czy coś znalazłem. jedyna opcja dialogowa była Nie i poszedł sobie. Wydobyłem skarb spotkałem go na polach i nie mogę oddać skarbu. Czy jak go spotkam po zabiciu Dextera to będzie ta misja czy przepadło? i czy będą jakieś konsekwencje w Jarkendarze?

Spotkałem 2 opiekuna i mam misje aby przeczytać książkę w klasztorze Magów Ognia. Czy da się tam jakoś dostać nie będąc nowicjuszem w 1 rozdziale czy muszę czekać do 3 rozdziału. Napiszcie tylko czy można, nie piszcie jak. Dzięki

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Na 2 można bez problemu w 1 :P

Btw to co robię w dolinie cienia niema żadnego wpływu na nic w sensie kolejność bo tak se idę i zabijam dakata czytam książkę bo mam język demonów potem zabijam maga czytam piedestał teoretycznie już wszystko wiem a jeszcze samego oka gniewu nie mam :P stad pytanie  czy kolejność ma znaczenie czy tak jak myślę nie ma żadnego :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Siema mam pytanie odnosnie budowli budowniczych znam położenie biblioteki uczonych domu kasty wojowników i tam gdzie jest ermita jest 1 a gdzie jest reszta?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Od niczego nie zależy zacznij grac na 2.1
Wchodzimy tam bez problemu dzięki lutero ponieważ wysyła nas tam zadanie z gildii kupców :P

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty182
Propsy62
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kwestia Grega - Postąpiłem tak samo, poszedłem z nim i potem miałem zamiar oczyścić jaskinię jak już podexpie. Po wielu kombinacjach udało mi się wskoczyć do jaskini tak by do mnie nie zagadał - innego wyjścia nie widzę.

Kenny1991

Kenny1991

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kwestia Grega - Postąpiłem tak samo, poszedłem z nim i potem miałem zamiar oczyścić jaskinię jak już podexpie. Po wielu kombinacjach udało mi się wskoczyć do jaskini tak by do mnie nie zagadał - innego wyjścia nie widzę.

Też wykonałem wiele takich prób ale każda kończyła się tak samo więc w końcu odpuściłem. A teraz nie mam już zapisu sprzed tej sytuacji. W sumie za te czarne i leśne gobliny dostałem prawie tyle samo expa albo i więcej niż jakbym wtedy uciekał do grega i oddał mu skarby a tak mam skarby dla siebie.

Czy opłaca się ulepszać pancerz wodnego kręgu czy szkoda prętów jak jestem kowalem u harada. Lepsza jest od zbroi z płytek pełzacza?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Daruj sobie to ulepszenie, zbieraj płytki na pancerz od Wilka!

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Pierw trzeba było wybić gobliny a dopiero potem pogadać z gregiem przed martwa harpia :P to tak na przyszłość :P
Racja, niby ulepszać by było warty tyle ze nie mozlwie jest zdobycie 60 pretów w 1 rozdziale :P

FanGothicTheReturing

FanGothicTheReturing

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem otóż robiłem zadanie dotyczące nowej osoby dla bractwa. Problem jest taki że pobiłem Valentino i użyłem na niego czaru "niepamięć" i nic. Rozmawiałem z Regisem  i Carogonem i nawet nie mogłem wykonać questa ( nie miałem dialogu że pobiłem Valentino u Regisa). Proszę o szybką odpowiedź!!!
PS. W Gothic`u bez moda miałem ten dialog u Regisa. Nie wiem czy to błąd w modzie. (Jeśli to błąd to mam nadzieje że patch 1.2 to naprawi)

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://themodders.org/index.php?topic=20520.msg1099937#msg1099937 #261 po raz trzeci podaję... zrób dokładnie w tej kolejności

0 użytkowników
Do góry